IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Елхим искра (ELHM / ELHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като цяло ми се струва, че данните им не са лоши. Затова питам .

Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
    Имал съм работа с тази компания , според мен те никога няма да се развият просто сегашното ниво си ги задоволява поне дават вид на такива, а и в от4етите се вижда за какво развитие говорим ...
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      Знаеш ли дали компанията има някъкви проблеми или подобрения за последните години?
      Имал съм работа с тази компания , според мен те никога няма да се развият просто сегашното ниво си ги задоволява поне дават вид на такива, а и в от4етите се вижда за какво развитие говорим ...

Коментар

• Знаеш ли дали компанията има някъкви проблеми или подобрения за последните години?

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Ми криза. Кат навсякъде. Но си е жизнена и незадлъжняла.
        Най малката ми позиция. Ма си я ценя и си чакам 3-те лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
          Някой знае ли какво става тук???

какво се случва с тази компания?
          Ми криза. Кат навсякъде. Но си е жизнена и незадлъжняла.
          Най малката ми позиция. Ма си я ценя и си чакам 3-те лева.

Коментар

• Някой знае ли какво става тук???

какво се случва с тази компания?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              4ст.дивидент, към 2.5%. Скромно, но редовно.
              Не дивидента е основното нещо тука. Акцията си струва минимум 3-те лева.
              Над 100% потенциал за мене.
              Тия дето продават на сегашните нива за да играят в Синергон - изпила им е чавка пипето

Елхим Искра АД-Пазарджик представи уведомление за паричен дивидент.
              Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 28-03-2012 г. в Пазарджик-4400. На ОСА е гласуван дивидент за 2011 г. в общ размер на 528600 Размер на дивидента за една акция бруто - 0.0421 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.04 (само за акционери физчески лица) лв.
              Откъде пък разбра че продават за да играят на играта на Синергон Ти да не си господар на кеша им .....други играчори играят при синергон дето не са ти известни

Коментар

• Охооо щом и тук сме нагоре ще пия една две ракии тая вечер

Коментар

• Първоначално изпратено от audifan Разгледай мнение
                  Здравейте колеги,дивидента за 2011 кога се очаква да пристигне?
                  Моя дойде началото на МАЙ. Нещо си проспал

Коментар

• Здравейте колеги,дивидента за 2011 кога се очаква да пристигне?

Коментар

• как върви руския пазар
                      http://www.elhimiskra.ru/index.htm

Коментар

• Кат знам, че мойте съм ги купувал на 1,10лв. тая цена ми е скъпа
                        иначе от 2009-та насам дивидентчето е ежегодно - малко ама от сърце

Коментар

• 4ст.дивидент, към 2.5%. Скромно, но редовно.
                          Не дивидента е основното нещо тука. Акцията си струва минимум 3-те лева.
                          Над 100% потенциал за мене.
                          Тия дето продават на сегашните нива за да играят в Синергон - изпила им е чавка пипето

Елхим Искра АД-Пазарджик представи уведомление за паричен дивидент.
                          Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 28-03-2012 г. в Пазарджик-4400. На ОСА е гласуван дивидент за 2011 г. в общ размер на 528600 Размер на дивидента за една акция бруто - 0.0421 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.04 (само за акционери физчески лица) лв.

Коментар

• Като гледам акционерите на Интернешънъл Асет Банк, двата пакета дето се купуват са на третия и четвъртия по големина акционери, съответно Куриса Анщалт с 1,979,788 (толкова взеха и ХЕС) и Костер Фаундейшън с 1,952,162 (бройката на Елхима).

Някой да може да каже нещо повече за тези ексакционери?

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                              Наистина станаха за СРАМ ; база 2007-8-9 г, с резултатите от 2010 ,освен ако не стартират нов тип батерии за хибриди и електромобили
                              баси как се харчат толкуа пари
                              Еее, получава се отговор ! След 4месеца ще научим и ЦЕНАТА на мероприятията

Коментар

• Ким; Може и да си в десетката, но още по време на ОСА тата загатнах че се омъглявят
                                делата по върховете , за диверсифииик е късно и неподходящо

Коментар

Working...
                                X