Хане, ако ти излезеш на тези нива ще сбъркаш, сигур си чувал за некакви си вълни. Между другото от утре CHIM излиза пак на мода!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 000КРУМЕ без да се заяждам,но за да вземе някой 20-30% отгоре трябва друг да му ги даде.Има и вероятност да се пуснат и под цената на записване ако нещата не се развият според очаканията ви .НАЛИ?
Коментар
-
Абе аз ви се чудя на тия който не сте играли за Монбат, защо само злобеете. Ами да сте намерили пари и да сте играли бе. Аз примерно играя на всички и тук очаквам минимум 20% за 1 месец, а пък вие си пишете каквото искате. Нали се сещате че сега си даваме парите поне един месец ще мине докато го качат на борсата. Ееее не вярвам някой да си даде акциите за които е чакал месец на по-малко от 20-30% ДАЛАВЕРА...............
Можете да ме цитирате ако не съм прав за след месец, но никакъв шанс......не ви давам ................
Коментар
-
Първоначално изпратено от justpassingbyПървоначално изпратено от ariman_007Минувачо, не виждам в какво си противореча. Отговори: как Елана, ден/дни пред датата, знаят какви ще бъдат нивата на заявките - може би тълпи инвеститори звънят там и само съобщават, че ще играят напр. 6.5-8.00 лева??? Защо никой друг не се осмели да сгази дори сегашния беден ЗППЦК, а те имаха дързостта/глупостта? Защо според тях трябва да ядем доматите с колците?
Защо един свестен модел на БАКБ /евала на Биохим и инв. банка в Лондон/ се оцапва, като се "интерпертира" от такива като Елана? Не виждаш ли, че във форума се появяват въпроси какво става в този или онзи случай, когато нещата са манипулирани, т.е. хората чаткат, ама късно? Никой ли не може да разбере, че пазарът има нужда от значителна доза честност и почтеност спрямо обикновените инвеститори, за да може такива като нас да правят свръх-печалби?
Otnosno "chestnost", "pochtennost", "lipsa na manipulazii", pich tova ne e zurkva, tova e borsa, maj si si izbral pogreshna profesia
Коментар
-
Стига сте мислили стратегии. В този тип аукцион си има субективен елемент и просто се разчита че емитента и посредника след преговори ще намерят златната среда. Естествено че може да изпълнят само най-високите лимитирани и всички пазарни, без да допускат презаписване на емисията. Но се надяваме че ще подходят разумно и ще вкарат повече лимитирани поръчки на умерени нива, като докарат по този начин едно двукратно презаписване на емисията.
Все пак са тръгнали да стават публични, нека от сега не ги изкарваме мошенници.
Играх с пазарна и лимитирана на 7,05 лв.
Коментар
-
Е Пинко, ако сте пускали малки количества лимитирани, може с една по-голяма заявка на макс. да се помогне, но вероятно ще има тлъсти поръчки отдолу. Е, ясно става, че съотношението пазарни/лимитирани поръчки влияе също на сметките, както и съотношението заявени/налични. Така, че и това трябваше да обмислите. Интересно ще е ако капацитета на всички пазарни поръчки надвишава 5те милиона акции. Тогава, какво им пречи да определят цена на макс. от лимитирана и да изпълнят с нея само пазарните (леле)?
Коментар
Коментар