IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хане, аз си купих доста повече акции от тебе - 2076, /при все че поръчките ми бяха изпълнени на 22%/, но това не променя отрицателното ми отношение към цялото ИПО, към Елана, а покрай тях и към Монбат /щом се занимават с такива тарикати на дребно/.
    Много ми се иска да си прав, но в случая си сбъркал май адреса - Елана никога няма да оставят такъв гювеч от Монбат.

Коментар

• Абе аз купих 1400 акции. Като ми дадат 5K печалба ще излезна, т.е 9.50-10 лв.
      А вие си говорете колко е лошо това предприятие. Нали знаете поговорката - ГРОЗДЕТО Е КИСЕЛО

Коментар

• как може да нямат елементарна икономическа култура. поне малко да го напудрят този отчет. той няма подписи няма имена. на монбат ли е? в лева ли е?

Коментар

• А ти Word имаш ли? Лицензиран ли ти е? Или ти е пиратски? :-)
          Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• ... И балъци за милиони

Абе смотани дилърчета, тези отчети дори не са заверени от одитор? Аз мога да си направя едно отчетче на Монбат само да имам Word:-))))))

Коментар

• ... И балъци за милиони

Абе смотани дилърчета, тези отчети дори не са заверени от одитор? Аз мога да си направя едно отчетче на Монбат само да имам Word:-))))))

Коментар

• на Панчерево?
                Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Хосе, къде ходиш на риба

Коментар

• Нормално е да има голямо презаписване когато не се превеждат предварително парите. Аз примерно играх с повече от двойно по големи оферти от реалното ми намерение да закупя и при сегашното презаписване си взех 50% от желаното. При това играя на риск, а представете си "нашите хора" дето имат инфо за обема поръчки.
                    Просто този тип аукцион не е добре регламентиран и занапред от КФН трябва да направят нещо по-въпроса.
                    Иначе цената не е висока на фона на цените на борсата ни и потенциала за развитие на компанията. Ако догодина наистина направи 70 ст. печалба на акция, къде ще трябва да е цената? Нормално е тези очаквания да се включат в известна степен от сега.
                    Айде, успокойте се и изкарайте един приятен уикенд. Аз ще отида утре за рибка да разпусна след тази страстна седмица

Коментар

• ...

Станахме свидетели и на едно скъпичко в очите на дребните рибки ИПО. За големите инвеститори това пък е добра възможност да се влезе на тея нива, залагайки на една добра доходност от порядъка на 7-15% на годишна база. ИПО-тата на Химимпорт и Монбат са от два различни типа, ако може така да се каже. Едно обаче стана ясно - пари на пазарЯ има, което може само да радва!

Коментар

• Именно

Коментар

• Това 6 пъти презаписване го разбирам така - за странични играчи, които нямат информация /и които естествено не очакват такова презаписване, защото дори и за Хима презаписването беше само 2,5 пъти/ те получават 22%, а нашите хора, на които сме дали информация спокойно си пускат 5 пъти по-големи поръчки и си записват нужния брой акции. Разбира се, нашите хора дори са наясно и с цената - 6,93 лв, която дори е заложена в проспекта.
                          Не ме разбирайте погрешно - при цена 6,95 лв. няма никаква причина да съжаляваме, но подобни цигански номера вредят на имиджа на изпълнените с толкова претенции Елана.

Коментар

• чудесно, просто чудесно, в смисъл чудесно, че не се включих.
                            и дори го реших, без да се обаждам на съответните хора, нищо че съм ориджинъли от Монтана

Коментар

• Линуксче - извиневайте , много ми беше смях днеска, та малко да поразшарим тоа форум, нема повече, донесоа а таа демокрация ся че я търпим, и у форума и убаво и лошо, па и петък дойде и отдоле иде шуменскиа влак.. Абе дано да сте уцелили шестицата, макар че се набуахте директно на седмицата, тто така е по борсите, растеж, застой, растеж, застой, по-лошо да нема

Коментар

• MNOGO VISOKI CENI- GORKITE KUPUVA4I MNOGO 6TE 4AAKAT

Коментар

Working...
                                X