IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Очакван от пазара растеж за следваща година:
    MONBAT- 13%
    ELHIM- 50%
    ALUM- 15%
    EMKA- 3%
    FZLES- 1.8%
    KDN- 83%
    ORGH- 2.6%
    SFARM-16%
    SEVTO- 4.6%
    TOPL- 8%
    MOSTS- -73% (minus 73%)

Колко по-нисък е процента, толко по-подценено е дружеството.
    Цифрите са извлечени от текущите цени и последните отчети.

Коментар

• Първоначално изпратено от harry
      Първоначално изпратено от GALBA
      104-Токуда банк
      Инвестбанк. Къде я видя тази Токуда

http://profili.investor.bg/?cat=42

...ако съм сгрешил ,не съм безгрешен...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie
        Някой може ли да каже дали и доколко това засяга Монбат

http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/...en00010014.pdf
        Тъй като посоченият документ е "Директива на ЕС", той няма пряко действие на територията на страните членки. Всяка страна трябва да си преправи вътрешното законодателство, така че да съответства в максимална степен на директивата. Нямам информация доколко и с какви нормативни актове е внедрена у нас. Ако беше "Регламент (Regulation)", тогава щеше да има пряко действие (със силата на закон) на територията на България.

По същество не я прочетох Мързи ме. И без това чета достатъчно такива по служебно задължение и напоследък ме изнервят
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Ми много просто - МЦХ, ГАЗ-та, Одеса, ХЕСа, Дядката, Оргата, Топлото, много, много други -НИЩО НЕ СТРУВАТ ПРЕД МОНБАТ!!!!

Така излиза на нашта борса!

Коментар

• Някой може ли да каже дали и доколко това засяга Монбат

http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/...en00010014.pdf

Коментар

• Е браво, браво. Само нагоре му е цаката Язък, че неможех днеска да гледам издуването, ама браво. Я по-напред за много години, да сте живи и здрави и все нагоре да е! . Па как мислите тва чудо се капитализира на 200млн от раз, па що ли такива като ЕМКА са с 4 пъти по ниска капитализация, па и други като МЦХ, ГАЗ-та, Одеса, ХЕСа, Дядката, Оргата, Топлото, много, много други са под 200 млн., бе те почти сички други са така комай. Много интересна работичка

Коментар

• абе някой мисли ли с главата си? един загубен завод някъде в северна българия да струва 200мил??? ще има сълзи и сополи в тази позиция...10лв???

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
                  104-Токуда банк
                  Инвестбанк. Къде я видя тази Токуда

Коментар

• бонито, и как го рециклират драги. всеки дето има акумулатор МОНАБТ го носи обратно в завода ли? мдаааааа

Коментар

• ELHIM ne znam kakvi rezultati shte izkarat imaiki predvid fakta 4e kupuvat cialoto koli4estvo olovo ot borsata - a Monbat reciklirat dosta goliam procent ot sashtata surovina ....mdaaaa

Коментар

• KOSTJUMAR, бих правил тези сравнения след три месеца.

За да не кажете, че сам пристрастен си признавам, че тази сутрин си купих малко МОНБАТ на 9.10

Коментар

• 104-Токуда банк

Коментар

• Някой, който е по вчас може ли да сравни МОНБАН с ЕНЕРГИЯ И ЕЛХИМ? Да не стане работата като с Евроинс и Булстрад - да се надуе тука цената, а да се окаже че конкурентите са по - добри. То ЕНЕРГИЯ дръпна де, остана Елхима да изкара повече печалба.

Коментар

• Първоначално изпратено от justpassingby
                              Първоначално изпратено от prodigal
                              На мен ми се вижда плахо надъхването, но ако изкарате 30% до края на март ще си взема думите на зад и ще залягам по усърдно над техниките за хвърляне на боб (+ Пепи външен консултант – предполагам че ще ме одере ама..).

Успех желая на влезлите по позицията, не само от коледни, но и от користни подбуди

Весели празници на всички !
                              Prodigy, basa vaji i to ne zaradi boba, ami poradi suvsem obektivni fundamentalni faktori za razlika ot balonite na BSE ... Az ochakvam pone dable, no da vidim kak ste se razviat nestata.
                              Veseli praznizi na vsichki
                              prodigy duljish edna kasa Becks!

Njakoj bi li mi kazal koj posrednik e s nomer 104. Merci predvaritelno

MONBAT pak ni iznenada polojitelno, smjatam, che sled kato izljazat rezultatite za zjalta godina ste imame oste mnogo povodi za cherpene. Puk do togava UP, UP, UP
                              Vsichko pod 10 lv si e chista promozia, P/E e oste dalech ot tova na povecheto BSE kompanii. Next target 12 lv

Коментар

• смятам,че нещата изглеждат доста добре засега,няма момент на увличане, защото цената едва ли ще падне с повече от 5%, а потенциалът за нагоре е поне 4-5 пъти по-голям,тоест не по-малко от 20-25%.

Коментар

Working...
                                X