IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като гледам до 9 лв са 10-на оферти, тъй че може и днес да се върнем там

Коментар

• Абе тоя MONBAT май голям BUTT :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Billy
        В момента продават панирани COBOS-и, които или са изтървали 40% доходност от първите дни или аптабудалите, купили на 10 лв., които сега сигурно пият мента-глог-валериан.
        129 и 105 кобоси лиса :-)

Коментар

• За тази компания следващото инфо ще е окончателното финализиране на договора за покупка на старт добрич, тогава цената може и да скочи над 10 лв, но трудно, но със сигурност ще остане над 9 лв.

Коментар

• Айде бе хора ще си говориме глупости ли сега.
            На всички ни е ясно, че акцията беше много надценена на 03/01. Еуфорията от ХИМА обаче заслепи много хора (вкл. и моя милост признавам си). В момента продават панирани COBOS-и, които или са изтървали 40% доходност от първите дни или аптабудалите, купили на 10 лв., които сега сигурно пият мента-глог-валериан. Истината е че имаше много-много спекула в тази акция още от самото начало и начина на провеждане на ИПО-то беше ПЕДЕ%$^$^$$^ от страна на Елана. В този смисъл тази корекция след първоначалната еуфория беше аложена от самя мажоритар и брокера по увеличението. Не знам за вас но Елана имат една ОГРОМНА черна точка в моя тефтер и вече ще си имам много неща наум, когато ги видя да правят каквото и да било!

За цената не се притеснявайте толкова.....някъде тук ще намери дъно и в края на месеца като излязат първите отчети отново ще сме над 9,00 лв.

Мнението е лично и не ангажира никого.

Коментар

• Не!
              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• MONBAT пада, а забелязахте ли ENER как расте?

Коментар

• не съм черноглед, но някой биха казали, че корекцията почна с монбат

Коментар

• NALI VI KAZAH 4E GOLEMITE OSVOBOJDAVAT PE4ALBI- SPOKO POD 8 NJAMA DA PADNE

Коментар

• За мен положението е такова, че тук явно трябва да мине някой друг тлъст пакет на по-долните нива и тогава пак играта е нагоре......

Коментар

• Крах
                        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Дааааа, норода се шашна, псува че изтърва печалбата и сега иска просто да се отърве от таз проклета акция. А аз благодаря на всички, които ми помогнаха да устоя на изкушението да вляза над 9. Не че пак не влязох но 8.70 е доста по добре от 9.30 примерно...

Коментар

• този "фаворит" за 2007 се запъти натам където му е мястото.... честито на спечелилите до този момент..... на другите- железни нерви и ще влезем при по-добри нива от тези на ИПО ....

Коментар

• panika az useshtam vav vazduha ....az obi4a panikata ...svetva mi neshto zeleni4ko
                              Too many people are thinking of security instead of opportunity. They seem to be more afraid of life

Коментар

• BigBear Прав си
                                ще добавя само и медийни системи тези които не успяха да купят на 3.20 - 3.30 после купиха на 4- 4.80 и ценатата задържа на около 5 лв.
                                това също повиши оптимизма на тези които скочиха на 10 лв. за монбат
                                Винаги пазарувам евтино http://bureto.com

Коментар

Working...
                                X