Като гледам до 9 лв са 10-на оферти, тъй че може и днес да се върнем там
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Айде бе хора ще си говориме глупости ли сега.
На всички ни е ясно, че акцията беше много надценена на 03/01. Еуфорията от ХИМА обаче заслепи много хора (вкл. и моя милост признавам си). В момента продават панирани COBOS-и, които или са изтървали 40% доходност от първите дни или аптабудалите, купили на 10 лв., които сега сигурно пият мента-глог-валериан. Истината е че имаше много-много спекула в тази акция още от самото начало и начина на провеждане на ИПО-то беше ПЕДЕ%$^$^$$^ от страна на Елана. В този смисъл тази корекция след първоначалната еуфория беше аложена от самя мажоритар и брокера по увеличението. Не знам за вас но Елана имат една ОГРОМНА черна точка в моя тефтер и вече ще си имам много неща наум, когато ги видя да правят каквото и да било!
За цената не се притеснявайте толкова.....някъде тук ще намери дъно и в края на месеца като излязат първите отчети отново ще сме над 9,00 лв.
Мнението е лично и не ангажира никого.
Коментар
-
Bobi75
не съм черноглед, но някой биха казали, че корекцията почна с монбат
Коментар
-
BigBear Прав си
ще добавя само и медийни системи тези които не успяха да купят на 3.20 - 3.30 после купиха на 4- 4.80 и ценатата задържа на около 5 лв.
това също повиши оптимизма на тези които скочиха на 10 лв. за монбатВинаги пазарувам евтино http://bureto.com
Коментар
Коментар