IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lotus

priateliu, na men sa mi neobhodimi tochno dva dena za da imam trend.
    na teb kolko tochno ti triabvat?
    Че що щеш тук бе гений - всъщност това, че много си се парил да ти кажа не е случайно - с тия двудневни трендове се чудя как си се опазил да не изгориш целия ;-)
    Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

Imai predvid che niamam pozicii, mnogo sum se purjil na edin drug pazar i mi haresva da gledam otstrani, kak se nadat razni optimisti. Utre e vajen den za poziciata, ako strakne 8,1, ste vidime 7,5 200%. taka che ako iskash da dobaviashsi razdeli parichkite pone na 2.

a az po-rano pisah. gotov sum da kupia na 10ka ama da sum siguren che trenda e nagore...

pozdravi!
      I az iskam da strakne 7.5 ama nqma kak da stane gotov sum da se obzaloja sus vseki ot vas 4e do 2 meseca shte vidim 11 lv.. priemam li4ni suobshteniq da uto4nim zalozite )

Коментар

• наистина си ...малко заядлив тази вечер, netware5.)))))
        мисля, че е по-добре за всички ни да се чуват и различните мнения, без да им правим психоанализи....чак страх ме хваща да кажа, че и аз мисля Монбат за надценен и нямам такъв, поне засега)))

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
          .... понеже според мен тук разрива между фундамент и настоящи пазарни цени е огромен.
          Така е, ама нали затова е БФБ - за да учуди света и да ни осигури незабравими преживявания
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• netware5,аз също рядко се заяждам ,не ми пука за образованието му ,нека аз да си остана необразован,от Н.Г.си правя 11 .8 % ,а някакво цвете стоейки настрани се вмъква за да вмъкне пошлотия...
            Горял на някакъв си друг пазар,стоял си настрани,ми стой си.....!!!!!!!!

Коментар

• Подкрепям изказването на netware5, в частта с житейските прозрения, като "но рискуващи и влагащи СОБСТВЕНИТЕ СИ ПАРИ и както изглежда - все още живи на пазара". Няма да кометирам позицията, понеже според мен тук разрива между фундамент и настоящи пазарни цени е огромен.

Коментар

• Вечер, като си пия ракията и разпускам, ставам особено чувствителен към разни "отворковци" и поради тази причина съм особено заядлив. В такива случаи почвам да ровя и да търся под вола теле и не оставям без отговор разни тъпотии, които в нормално време бих пренебрегнал. Та по повод последните постинги на "колегата" Lotus:

1. На пръв поглед "колегата" е "старо куче" - регистрирал се е през средата на 2005, което си е направо ветеран за този форум
                2. По-внимателен прочит показва, че "колегата" има общо 21 мнения, от които 8 в средата на 2005 и останалите от днес. Мненията от 2005 са главно в темата "Политически коментари" и демонстрират голяма степен на инфантилност от сорта на "УНСС мачкааа!" и "Аз по принцип съм привърженик на Волен. Добре че, обаче, той няма да отговаря за икономиката. Мале, мале. Я кажете за лихвите в САЩ. Не се ли определяха всеки първи вторник на месеца."
                3. Днес, 10 януари, "колегата" изведнъж се активизира и почва да ръси мозъци на тема MONBAT.
                4. Също така не можем да пренебрегнем факта, че "колегата" се представя в профила си като "Професия: Business analyst, Интереси: Economics, Statistics, Mathematics, Finance

Та аз, като прост спекулант, с някакво тъпо образование (не съм Business analyst, MBA, и т.н. и последния да затвори вратата), на всичкото отгоре дърт и с уклон към психоанализа на нереализирани гении, твърдя следното:

Колегата "Lotus" е завършил УНСС през 2005 и си е помислил, че е хванал Господ за шлифера. После е кротувал година и половина в някоя банка или консултанска фирма, където са го карали да ходи с костюм и да се изразява вежливо и ето го сега "големия анализатор" дошъл да дава акъл. И то на кого да дава акъл? На разни простаци, спекуланти, без образование, но рискуващи и влагащи СОБСТВЕНИТЕ СИ ПАРИ и както изглежда - все още живи на пазара. А нашето момче казва "imai predvid che niamam pozicii mnogo sum se purjil na edin drug pazar i mi haresva da gledam otstrani, kak se nadat razni optimisti"... Ами какво имаш тогава бе аналисте? И на кой пазар се изпържи чак толкова? Аман от разбирачи.....

Айде лека нощ, и извинявайте за особено заядливото настроение тази вечер
                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Imai predvid che niamam pozicii, mnogo sum se purjil na edin drug pazar i mi haresva da gledam otstrani, kak se nadat razni optimisti. Utre e vajen den za poziciata, ako strakne 8,1, ste vidime 7,5 200%. taka che ako iskash da dobaviashsi razdeli parichkite pone na 2.

a az po-rano pisah. gotov sum da kupia na 10ka ama da sum siguren che trenda e nagore...

pozdravi!

А ,аз съм готов да купя и на 20ка ако съм сигурен ,че тренда е нагоре и ми е екстра да седя отстрани ,а ти седи и си чеши хемороидите докато другите купуват или продават.Пържил се на един друг пазар.....и събирал глупост за старини.....Дрън ,дрън ,умници разни....

Коментар

pozdravi!
                    Благодаря за препоръката, правя необходимото!
                    Ще ти подам жокер - прегледай ордерите от днес и със сигурност ще забележиш нещо твърде интересно, което за човек с опит би трябвало да те наведе на определени мисли!

Коментар

• Imai predvid che niamam pozicii, mnogo sum se purjil na edin drug pazar i mi haresva da gledam otstrani, kak se nadat razni optimisti. Utre e vajen den za poziciata, ako strakne 8,1, ste vidime 7,5 200%. taka che ako iskash da dobaviashsi razdeli parichkite pone na 2.

pozdravi!

Коментар

Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
                        Първоначално изпратено от Lotus
                        Ama kak si lichite che imate kupeno...
                        А според теб трябва да се срамуваме ли!?
                        Да, имам купени - на 6.95, част от тях продадени над 9.70, после купени отдолу и днес на 8.45.
                        Според теб сигурно съм за окайване!

По-добре си сложи компрес на главата и си легни по-рано днес, ще ти размине след още ден-два, тъкмо да ти е по-ясна картинката с тренда.
                        bravo na teb. kato vsichki vuv foruma kupuvat na dunoto i prodavat na pika.
                        ako naistina imash takiva pozicii, v koeto mnooogo se sumniavam, sa dosta dobri ne zastoto 8,45 e izgodna pozicia, a zaradi razlikata 9,7 - 8,45.

No kakto kazah se sumniavam che si vlezal na 6,95, a sled tova se sumniavam che ako imashe takava pozicia steshe da ia zakriesh...
                        Ако искаш - да се обзаложим!?
                        Макса беше на 10.50 първия ден, минимума е днес на 8.27
                        Само не разбрах защо се съмняваш, че съм влязал на 6.95!?
                        Моето обяснение за твоето поведение тук е друго, но няма да се заяждам! В крайна сметка и аз имам интерес да понапълня още на по-ниските нива.
                        Айде със здраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
                          Първоначално изпратено от Lotus
                          Да, имам купени - на 6.95, част от тях продадени над 9.70, после купени отдолу и днес на 8.45.

По-добре си сложи компрес на главата и си легни по-рано днес, ще ти размине след още ден-два, тъкмо да ти е по-ясна картинката с тренда.
                          bravo na teb. kato vsichki vuv foruma kupuvat na dunoto i prodavat na pika.
                          ako naistina imash takiva pozicii, v koeto mnooogo se sumniavam, sa dosta dobri ne zastoto 8,45 e izgodna pozicia, a zaradi razlikata 9,7 - 8,45.

No kakto kazah se sumniavam che si vlezal na 6,95, a sled tova se sumniavam che ako imashe takava pozicia steshe da ia zakriesh...

Коментар

• mnogo hora ve4e si nakupiha ot monbat-a az sa6to
                            lipsata

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                                извинявам се че се намесвам в спора ама за какъв тренд става въпрос при акция, която днес навършва 1 седмица на борсата?
                                priateliu, na men sa mi neobhodimi tochno dva dena za da imam trend.
                                na teb kolko tochno ti triabvat?

Коментар

Working...
                                X