Първоначално изпратено от Lotus
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от LotusImai predvid che niamam pozicii, mnogo sum se purjil na edin drug pazar i mi haresva da gledam otstrani, kak se nadat razni optimisti. Utre e vajen den za poziciata, ako strakne 8,1, ste vidime 7,5 200%. taka che ako iskash da dobaviashsi razdeli parichkite pone na 2.
a az po-rano pisah. gotov sum da kupia na 10ka ama da sum siguren che trenda e nagore...
pozdravi!)
Коментар
-
Вечер, като си пия ракията и разпускам, ставам особено чувствителен към разни "отворковци" и поради тази причина съм особено заядлив. В такива случаи почвам да ровя и да търся под вола теле и не оставям без отговор разни тъпотии, които в нормално време бих пренебрегнал. Та по повод последните постинги на "колегата" Lotus:
1. На пръв поглед "колегата" е "старо куче" - регистрирал се е през средата на 2005, което си е направо ветеран за този форум
2. По-внимателен прочит показва, че "колегата" има общо 21 мнения, от които 8 в средата на 2005 и останалите от днес. Мненията от 2005 са главно в темата "Политически коментари" и демонстрират голяма степен на инфантилност от сорта на "УНСС мачкааа!" и "Аз по принцип съм привърженик на Волен. Добре че, обаче, той няма да отговаря за икономиката. Мале, мале. Я кажете за лихвите в САЩ. Не се ли определяха всеки първи вторник на месеца."
3. Днес, 10 януари, "колегата" изведнъж се активизира и почва да ръси мозъци на тема MONBAT.
4. Също така не можем да пренебрегнем факта, че "колегата" се представя в профила си като "Професия: Business analyst, Интереси: Economics, Statistics, Mathematics, Finance
Та аз, като прост спекулант, с някакво тъпо образование (не съм Business analyst, MBA, и т.н. и последния да затвори вратата), на всичкото отгоре дърт и с уклон към психоанализа на нереализирани гении, твърдя следното:
Колегата "Lotus" е завършил УНСС през 2005 и си е помислил, че е хванал Господ за шлифера. После е кротувал година и половина в някоя банка или консултанска фирма, където са го карали да ходи с костюм и да се изразява вежливо и ето го сега "големия анализатор" дошъл да дава акъл. И то на кого да дава акъл? На разни простаци, спекуланти, без образование, но рискуващи и влагащи СОБСТВЕНИТЕ СИ ПАРИ и както изглежда - все още живи на пазара. А нашето момче казва "imai predvid che niamam pozicii mnogo sum se purjil na edin drug pazar i mi haresva da gledam otstrani, kak se nadat razni optimisti"... Ами какво имаш тогава бе аналисте? И на кой пазар се изпържи чак толкова? Аман от разбирачи.....
Айде лека нощ, и извинявайте за особено заядливото настроение тази вечерHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LotusImai predvid che niamam pozicii, mnogo sum se purjil na edin drug pazar i mi haresva da gledam otstrani, kak se nadat razni optimisti. Utre e vajen den za poziciata, ako strakne 8,1, ste vidime 7,5 200%. taka che ako iskash da dobaviashsi razdeli parichkite pone na 2.
a az po-rano pisah. gotov sum da kupia na 10ka ama da sum siguren che trenda e nagore...
pozdravi!
А ,аз съм готов да купя и на 20ка ако съм сигурен ,че тренда е нагоре и ми е екстра да седя отстрани ,а ти седи и си чеши хемороидите докато другите купуват или продават.Пържил се на един друг пазар.....и събирал глупост за старини.....Дрън ,дрън ,умници разни....
Коментар
-
pozdravi!
Ще ти подам жокер - прегледай ордерите от днес и със сигурност ще забележиш нещо твърде интересно, което за човек с опит би трябвало да те наведе на определени мисли!
Коментар
-
Imai predvid che niamam pozicii, mnogo sum se purjil na edin drug pazar i mi haresva da gledam otstrani, kak se nadat razni optimisti. Utre e vajen den za poziciata, ako strakne 8,1, ste vidime 7,5 200%. taka che ako iskash da dobaviashsi razdeli parichkite pone na 2.
pozdravi!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LotusПървоначално изпратено от LUBIMEC 13Първоначално изпратено от LotusAma kak si lichite che imate kupeno...
Да, имам купени - на 6.95, част от тях продадени над 9.70, после купени отдолу и днес на 8.45.
Според теб сигурно съм за окайване!
По-добре си сложи компрес на главата и си легни по-рано днес, ще ти размине след още ден-два, тъкмо да ти е по-ясна картинката с тренда.bravo na teb. kato vsichki vuv foruma kupuvat na dunoto i prodavat na pika.
ako naistina imash takiva pozicii, v koeto mnooogo se sumniavam, sa dosta dobri ne zastoto 8,45 e izgodna pozicia, a zaradi razlikata 9,7 - 8,45.
No kakto kazah se sumniavam che si vlezal na 6,95, a sled tova se sumniavam che ako imashe takava pozicia steshe da ia zakriesh...
Макса беше на 10.50 първия ден, минимума е днес на 8.27
Само не разбрах защо се съмняваш, че съм влязал на 6.95!?
Моето обяснение за твоето поведение тук е друго, но няма да се заяждам! В крайна сметка и аз имам интерес да понапълня още на по-ниските нива.
Айде със здраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LUBIMEC 13Първоначално изпратено от LotusAma kak si lichite che imate kupeno...
Да, имам купени - на 6.95, част от тях продадени над 9.70, после купени отдолу и днес на 8.45.
По-добре си сложи компрес на главата и си легни по-рано днес, ще ти размине след още ден-два, тъкмо да ти е по-ясна картинката с тренда.bravo na teb. kato vsichki vuv foruma kupuvat na dunoto i prodavat na pika.
ako naistina imash takiva pozicii, v koeto mnooogo se sumniavam, sa dosta dobri ne zastoto 8,45 e izgodna pozicia, a zaradi razlikata 9,7 - 8,45.
No kakto kazah se sumniavam che si vlezal na 6,95, a sled tova se sumniavam che ako imashe takava pozicia steshe da ia zakriesh...
Коментар
-
Първоначално изпратено от LotusAma kak si lichite che imate kupeno...
По-добре си сложи компрес на главата и си легни по-рано днес, ще ти размине след още ден-два, тъкмо да ти е по-ясна картинката с тренда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifизвинявам се че се намесвам в спора ама за какъв тренд става въпрос при акция, която днес навършва 1 седмица на борсата?
na teb kolko tochno ti triabvat?
Ama kak si lichite che imate kupeno...
Коментар
Коментар