Първоначално изпратено от jimyb
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Аз не зная кое е това дружество, което имаЛО най-сериозна реализация на своята продукция в някаква си там (накрай-света) - Свободна безмитна зона от началото на 2007.
Не се наемам да правя прогнози, щом като нямам информация. Случайно чух двама непознати да разговарят на съседна маса... Още по-случайно избрах тази тема...
Успехи в инвестирането!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Надявам се да си прав, още повече, че твоите очаквания са по-оптимистични от моите.
Добре, ще чакаме, няма лошо.Така или иначе, това ще е стратегията по тази позиция-изчакване след покупката.Макар че предположението,че Монбат се оформя като ациклична акция е доста интересно...
Настоящото е мое лично мнение и не е съвет/препоръка за покупка или продажба на акции от дружеството.
Коментар
-
Надявам се да си прав, още повече, че твоите очаквания са по-оптимистични от моите.
Добре, ще чакаме, няма лошо.Така или иначе, това ще е стратегията по тази позиция-изчакване след покупката.Макар че предположението,че Монбат се оформя като ациклична акция е доста интересно...
Настоящото е мое лично мнение и не е съвет/препоръка за покупка или продажба на акции от дружеството.
Коментар
-
Pozdravlenia za XY i drugite koito im izdurjaha nervite (ajde na tova mjasto neskormno da vkljucha i sebe si)! Az natovarih kogato mu beshe vremeto, sega samo gledam i si pija edno Bordo rekolta 1999
Na zdrave na vsichki i uspehi!
Njakoj beshe pisal dolu, che ne se kupuvalo kogato akziata padala ili njakavi takiva gluposti, da ima mnogo pozdravi
P.S. Pravi mi vpechatlenie, che MONBAT se oformja kato antiziklichna pozizia - ste reche kogato drugite akzii se kachvat, tja spada, sega kato po njakolko pozizii stana goljamo izsipvane i indeksa e nadolu, MONBAT raste, ako tova se prevurne v tendenzia i se potvurdi, s4itajte, che tuk ste se pravjat seriozni pari!
Коментар
-
М-да, влязох на 8.80 днес с една десетична скромна бройка, която все пак е по-големичка от отпуснатата ми от Елана от ИПО-то, но сега съм на тръни.Заложил съм си таргет -срок 2 месеца, цена + 2лв. Да видим дали хвърлям добре на боб)))
Вие какво ще кажете?
Тъй като явно притежавам малко акции, се чувствам длъжен да копирам досадния цитат:
настоящото е мое лично мнение и категорично не представлява съвет/препоръка за покупка или продажба на акции от дружеството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LotusПървоначално изпратено от kifPAZZZO, ами ако напишеш и ти подобна тъпотия за двудневния тренд едва ли може да очакваш похвали. ;-)
Аз не ви харесвам и се разграничавам от вашите мнения! Само се подигравате на един анализатор!
Погледнете философски на проблема. Я да опитаме да разсъждаваме от позициите на дребната мушица-винарка (понякога я наричат и "еднодневка"). От нейна гледна точка, двудневният тренд си е ТРЕНД, който се равнява на два нейни живота... Последните аналогии ни водят към други цифри: трендът в 2 човешки живота си е, погледнато отвсякъде - над 120 годишен, все пак! Как ще си защитите тезата в този случай, да ви видим сега!
Затова не ви харесвам - с вашите нападки и към този "анализатор" - ми то всичко е толкова ОТНОСИТЕЛНО..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
Коментар