IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от свети георги
    Колеги ,
    Елани ни изигра всички спекуланти.Купиха безумно много бройки с доверителния им фонд на IPO-то на 7 лв без малко и така задържаха интереса с огромно презаписване, а сега започнаха да продава от 10 лв до 8.30.Към днешна дата те имат още много от евтините Монбатки и до 7 лв без малко могат да продават с печалба.Така,че интригата предстой.
    И това ще разберем като излязат отчетите им за края на годината.....надявам се.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona
      Спокойно момчета, не се ядосвайте, а купувайте докато е време - под 8,40 според мен е добре за влизане, а до 2-3 мес. съм сигурен, че ще видим нива по-високи от рекорда от 1-вия ден.
      Хайде лека нощ и спокоен сън
      Prebroi ako obichash kolko mnenia kato tvoito ima samo v tazi tema. Edni i susti samo cenata se smenia. Zapochnaha niakade ot 9,5.

Коментар

• Спокойно момчета, не се ядосвайте, а купувайте докато е време - под 8,40 според мен е добре за влизане, а до 2-3 мес. съм сигурен, че ще видим нива по-високи от рекорда от 1-вия ден.
        Хайде лека нощ и спокоен сън

Коментар

• Свети Георги и Dramon, гасете акумулаторите и лека нощ!
          И утре е ден!

Коментар

• хихи,а пък ти не си никакъв Св. Герги по скоро си змей.

Коментар

• мисля че последните мнения имат доста спекулативен характер тук.ако Монбат искаха да се листнат на борсата само за спорта то определено щяха да изберат по престижно място от БФБ.Все пак жизненият цикъл на една акция не може да свърши само за един месец господа.От ваще приказки излиза че вече е настъпил края на света и чакаме само Ноевия ковчег.
              Такива мниния не искам изобщо да коментирам и за твое сведение- Ноевия ковчег е преди края на Света

Коментар

• мисля че последните мнения имат доста спекулативен характер тук.ако Монбат искаха да се листнат на борсата само за спорта то определено щяха да изберат по престижно място от БФБ.Все пак жизненият цикъл на една акция не може да свърши само за един месец господа.От ваще приказки излиза че вече е настъпил края на света и чакаме само Ноевия ковчег.

Коментар

• Да, Елана вече си имат "досие" при мен.

Коментар

• Prav si, no edva li drugite posrednici 6te stoqt bezu4atsni,vse pak Karoll i Capman tovariha tam qko.Ako po tazi na4in precakat tolkova mnogo drebni investitori, to cqlata sistema 6te zagubi doverie v posrednicite,a za Elana 6te vi kaja 4e sa nai-golemite bokluci i bezhabernici.Samo im pro4etete prognozite,koito pravqt.Tam rabotqt samo nekadurnici

Коментар

• Колеги ,
                      Елани ни изигра всички спекуланти.Купиха безумно много бройки с доверителния им фонд на IPO-то на 7 лв без малко и така задържаха интереса с огромно презаписване, а сега започнаха да продава от 10 лв до 8.30.Към днешна дата те имат още много от евтините Монбатки и до 7 лв без малко могат да продават с печалба.Така,че интригата предстой.

Коментар

• Чакайте да видим отчета... За да се потвърди тенденцията, печалбата трябва да е над 7 милиона, а при тази печалба и цена 8.50, П/Е е под 25. На мем ми се вижда много добре за компания с такива темпове на растеж. Ако падне под 8 ще заредя на 70% от портфейла си.....

Мнението е с прогнозен характер, притежавам акции!
                        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от KIKO
                          еми няма такъв смях. Ти като пускаш мнение във форум не ти ли става неудобно, че го четем много хора и не е най-уместното да пишеш тук глупави прогнози.
                          Кое не ти харесва? Отчети за миналата гофина, или обема на производство, или пък плановете за бъдеша покупка на добричкия завод, или това че имат представителства в цяла източна европа. Може би факта, че държат голяма част от българският пазар също е голям минус, или че имат мажоритаря е собственик и на още една от големите компании в България. А за инвестициите им в Турция чувал ли си. Просто нямам думи.
                          А на теб кое ти харесва, Кико? Каквото ти кажат и ти го лапваш за шнорхел...опааа... чиста монета искам да кажа... Те и Кремиковци казаха, че ще са на печалба, и там ли влезе здраво? Споко - има време, в момента подготвят батискафа, чух, че и спасителите на "Курск" щели да участват... Не се нерви, виж ме мен, нямам акции на MONB и съм щастлив човек, можело значи...

Коментар

• Първоначално изпратено от Lotus
                            Първоначално изпратено от KIKO
                            еми няма такъв смях. Ти като пускаш мнение във форум не ти ли става неудобно, че го четем много хора и не е най-уместното да пишеш тук глупави прогнози. И на базата на какво ще падне акцията?
                            E то пада вече 2 седмици. Явно има база...?!

Да де то и TRAAV стана 600лв. явно и там има много база за покачване, въпреки че се обзалагам, че повечето дори и не знаят с какво се занимават. На нашият пазар цената на дадена акция се покачва тогава, когато дадено ИП реши.

Коментар

• Първоначално изпратено от KIKO
                              еми няма такъв смях. Ти като пускаш мнение във форум не ти ли става неудобно, че го четем много хора и не е най-уместното да пишеш тук глупави прогнози. И на базата на какво ще падне акцията?
                              E то пада вече 2 седмици. Явно има база...?!

Коментар

• Първоначално изпратено от 1anti
                                премести го на 7.55 ако искаш да се изпълни до края на седмицата, ако искаш за утре 8 е добре...
                                Бреййй какви разбирачи сме имали.....:lol:

Коментар

Working...
                                X