If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Радвам се, че моите надежди тука лека-полека взеха да се оправдават...За второто пазарене се включих на 8.80 и сега чакам...Според вас - Дали до месец ще я откара до 10.50- има ли предпоставки за това?
Радвам се, че моите надежди тука лека-полека взеха да се оправдават...За второто пазарене се включих на 8.80 и сега чакам...Според вас - Дали до месец ще я откара до 10.50- има ли предпоставки за това?
Момчета, не се напрягайте
Писна ми от АДСИЦИ и тем подобни претакащи пари фирми /изключвам разбира се АТЕРА/
По мое си мнение може да изключиш и AKTIV - тъй като това е един от малкото АДСИЦИ, които освен да купуват, могат и да продават изгодно недвижими имоти. И то както се вижда от отчетите ДОСТА ИЗГОДНО.
Виж това е от вчера: http://investor.bg/?id=46282
МОНБАТ ще повтори движенията на Евроинс
Като си купих на 4 лева, всички ми се смееха
сега си купих на 9 Монбат
като продадох Евроинс на 8 всички ми се радваха, аз обаче днес си гриза топките като бобър защото изпуснах 15 000 лева ето така
Единствено МОНБАТ ще се движи по-бързо нагоре, мисля аз поне
Следващата позиция, която ще се движи така е Каолин
Писна ми от АДСИЦИ и тем подобни претакащи пари фирми /изключвам разбира се АТЕРА/
За Каолин гласувам с две ръце. Супер читаво предприятие и с нетърпение чакам ИПО-то
като продадох Евроинс на 8 всички ми се радваха, аз обаче днес си гриза топките като бобър защото изпуснах 15 000 лева ето така
За Каолин гласувам с две ръце. Супер читаво предприятие и с нетърпение чакам ИПО-то
Коментар