IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Айде събраха ги до 9.85лв. Ония 25000 фръкнаха като топъл хляб, както ще хвръкне и 10 лв....

Коментар

• Първоначално изпратено от speaker
      Първоначално изпратено от Martingale
      Smqtate li riska s Bobokov da se sluchi nesto. Q si predstavete se zadavi dokato qde riba.

хахаха тва ако го пуснеш в темата за MOST или HDPAT поне 5 % надолу - там рисковете от подобни събития са далеч по-големи

....
      ха-хахаааххх, в грешка си, при такава новина в тези теми...поне 50% нагоре)))))))

п.п...извинявам се, че запълвам празнотите, но не се сдържах....от евентуалната новина)уфф, нищо лошо не му мисля на човека, само много ще се радвам, ако продаде и отиде на Карибите

Коментар

• MORGAN STANLEY и другите долу, като акционери плащат 82.50 за акция, дали ще си на делавера ако купиш на 75 да речем ?
        Също риска Бобоков го няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bear2
          И за да го няма този риск купете си Енергия със новите собственици
          http://finance.yahoo.com/q/mh?s=ENS
          MORGAN STANLEY 6.57 %
          JP MORGAN CHASE & COMPANY 5.92%
          Barclays Global Investors UK Holdings Ltd 1.43 %
          GENERAL MOTORS INVESTMENT MANAGEMENT CORPORATION 2.16 %
          Тва кога да го направиме преди или след търговото???????
          Леле...нямам думи

Коментар

• И за да го няма този риск купете си Енергия с новите собственици
            http://finance.yahoo.com/q/mh?s=ENS
            MORGAN STANLEY 6.57 %
            JP MORGAN CHASE & COMPANY 5.92%
            Barclays Global Investors UK Holdings Ltd 1.43 %
            GENERAL MOTORS INVESTMENT MANAGEMENT CORPORATION 2.16 %

Коментар

• голем лаф каза колегата Демек - тоя Монбат толкоз перфектен и никкав кусур не мой му се намери, остая форс мажор да се случи - я Бобоков мой се препъне нещо, я самолет мой да падне върху завода ......
              Може и АЕЦ-а да гръмне, па ко одвей.

Ама пич, те Бобоковите двама бе .....там риска 50% по малък

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale
                Smqtate li riska s Bobokov da se sluchi nesto. Q si predstavete se zadavi dokato qde riba.

хахаха тва ако го пуснеш в темата за MOST или HDPAT поне 5 % надолу - там рисковете от подобни събития са далеч по-големи

тва ако беше препоръка....

Коментар

• MONABT-a си ечитаво предприятие напук на зложелателите. Въпреки колебливия старт нещата си идват на мястото, пък и ето на хората си продадоха другите акции за да ги налеят където трябва

препоръките - само срещу пари

Коментар

• Smqtate li riska s Bobokov da se sluchi nesto. Q si predstavete se zadavi dokato qde riba.

Коментар

• Честно казано бях скептик по отношение на Монбат, но отчета доказа, че изпълняват обещаното в проспекта. Няколко отчета ме впечатлиха и един от тях определено беше на Монбат. Ако изпълнят и проектите наистина очаквам и значително нарастване на цените. Засега не предвиждам да си купя акции тук, защото акциите ми са в други също така преспективни позиции, но при първа добра възможност може и да се включа. Определено очаквам растеж на позицията през годината, но невярвам да е повече от 20-25%, просто сегашните нива на цената на акцията са доста високи. Но пък Монбат ме изненадаха с отчета, защо и да не ме изненадат и със скок на цените на акциите си.

Коментар

• Изнесената днес инвестиционна програма силно ме впечатли. Не знам защо пазара така я проспа. Може би наистина причината беше мечото настроение по повечето позиции (които в интерес на истината го заслужават).
                        Аз обаче не спах и си удвоих позицията тук.
                        Анализа ми показа че тази акция може да носи по поне 40-50% годишно в следващите 3 г. до 2009-та. Това мен ме устройва. Мисля че тази доходност ще е над-средната за пазара.

Имам акции в Монбат АД!
                        Добрият, стар Батя

Коментар

• Излязоха лоши отчети на някои дружества което се отрази и на цената на останалите.
                          При изпълнение на така заложената програма за развитие на МОНБАТ цената много бързо ще стане двуцифрено число. Въпроса е че в момента има мечо настроение на пазара и не властва толкова фундамента, колкото страха

Коментар

• Можем ли да очакваме спокойно един ръст на пазарната цена на акция с около 50% през тази година?Прекалено оптимистично ли ви се вижда, съобразявайки се с инвестиционната програма на дружеството или ще сме свидетели на един по-плавен растеж.

Коментар

• a be uio tva e nov sait bre

Коментар

• abe Prometei-ti otkri ogunq

Коментар

Working...
                                X