If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много е тежко оловото и трябва много енергия за да полети
Едва ли има кой да помпа толкова и по-скоро си мисля, че засега се удари в тавана
Аз пък мисля че , оловото не е толкова тежко при положени че, от обратното все още се търсят около 200хил.бр. ,засиленият интерес за покупки , акцията е свръх продадена , наличието на голям купувач, подобряване на фундамента и др. С около 30хил. акции от които половината бяха предварително договорени цената скочи с 25% за пет дни.
Дружеството е добро, при 50 % спад на продажбите пак реализира печалба, докато други минават на загуба и при 10 % спад в продажбите.
Това са печалби НА ХАРТИЯ - когато тези печалби дойдат в джобовете ви като дивидент, ще видите че те не били чак толкова големи.....тук има само една печалба - за който продаде и си вземе кешовицата - за останалите си знаете.....само сладки приказчици и печалбички на хартия....извод:
Колкото и пари да загуби един балък /бунак/ на БФБ все ще са малко...
Естествено, че никой не иска да държи шит който регистрира 50% спад на продажби.......естествено, че желаещите да купуват такъв шит се изпаряват и вече виждаме, че няма такива........естествено, че този бизнес няма пепспектива.......естествено, че лошите новини тук тепърва предствоят....разочарвоанието ще е огромно за банадата наивници които все още носят розовите очила......не е препоръка
Как'о, как'о?
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Тука положението въобще не е добре . Сега като минем 6 лв и подкрепата от страна на монбат ще спре .Ще трябва да си ревизират ценовия диапазон , без да се допитат до акционерите.
Дружеството е добро, при 50 % спад на продажбите пак реализира печалба, докато други минават на загуба и при 10 % спад в продажбите.
Това са печалби НА ХАРТИЯ - когато тези печалби дойдат в джобовете ви като дивидент, ще видите че те не били чак толкова големи.....тук има само една печалба - за който продаде и си вземе кешовицата - за останалите си знаете.....само сладки приказчици и печалбички на хартия....извод:
Колкото и пари да загуби един балък /бунак/ на БФБ все ще са малко...
Коментар