If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За мен това е най-перспективната акция на БФБ в момента. Има както краткосрочни фактори за поскъпване - клиента на Биохим ще пълни в края на месеца около 100 хил. акции за да си хеджира сертификата, така и дългосрочни - финансовите показатели на дружеството ще ръстат с много по-голям темп от средния за останалите добри на пазара ни.
Аз съм дългосрочен тук, за никъде не бързам. Нормално е за доходност от 100% да почакам 1 г.
Какъв смях, какви пет лева бе колега ??? Напротив имаме вече осъзнали се инвеститори, хиляда пъти ви казвам, че сегашните нива на акцията са смешно ниски. Монбат има изключително добри финансови показатели, отлична инвестиционна програма. Това е едно от най-добрите дружества, които се търгуват на фондовата борса.
Включването в Софикс, по никакъв начин не е отразено в сегашната цена, виж какви мижави обеми има последния месец, на това ли му викаш пълнене на портфейла. Справка Химимпорт - при включването в индекса отвяха и десетката ,та без малко и 11 -ката. , а тук особено движение не съм забелязал.
Промоцията е на привършване, дори прогнозирам, че Монбат ще бъде - акция на месец април и ще се търгува и за напред при изключително засилен интерес !!
Ами никой не продава на тези цени то е ясно. След двадесет дена влизаме в индекса и чакам с интерес на гости да наминат 120. Пък ако не купуват това ще значи, че са съзряли потенциала отрано и са били напълнили. Все пак смятам, че моментната цена на акцията на база на резултатите и преспективите е доста ниска. Така, че да му мислят тези дето са продали и сега искат да влезнат отново.
Погледни го от другия ъгъл - никой не иска да купува на тези нива, а това че влиза в индекса отдавна е изконсумирано от пазара. Купувай слухове, продавай новини.........
Ами никой не продава на тези цени то е ясно. След двадесет дена влизаме в индекса и чакам с интерес на гости да наминат 120. Пък ако не купуват това ще значи, че са съзряли потенциала отрано и са били напълнили. Все пак смятам, че моментната цена на акцията на база на резултатите и преспективите е доста ниска. Така, че да му мислят тези дето са продали и сега искат да влезнат отново.
...не е ясно колко е дълъг пътят към върха - таргет. Не се знае колко и какви долини и падини има пред нас. Търпението е превилегия на мъдрите, но често пъти е и фатално.
Коментар