Първоначално изпратено от Странджата
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Предполагам, Abritus, схващаш че току що обясни че от теб и чеп за зеле не става.
Аз купувам Монбат и съм спекулант.
Моята оценка и очаквания са различни от тези на продавача и той има различна от моята информация. Ако нямаше продавачи аз нямаше да съм купувач, а това че пазара бил нестабилен заради спекулантите е най- безкрайната глупост! Омитане от пазара ХАХАХА ти добре ли си бе "инвеститоре"?
Между другото няма как да продават заради друго ИПО освен ако съм пропуснал параметрите на някое от очаквнаите
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтранджатаAbritus, акция която не предизвикава интерес сред спекулантите не ми я хвали.
Отбелязвам, че не казвам че Монбат е лоша акция, а че логиката на Abritus не е добра и вярна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Monbatsanhttp://www.enersys.com/ от тук е видно, че Енерсис произвеждат всички видове акумулатори и с инвазията си в България чрез Енергия Търговище ще са големите в България. Защо PR-a на Монбат продължава да твъди, че те не са в техния сегмент и че не ги засяга ? Тази позиция озадачва !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Monbatsanhttp://www.enersys.com/ от тук е видно, че Енерсис произвеждат всички видове акумулатори и с инвазията си в България чрез Енергия Търговище ще са големите в България. Защо PR-a на Монбат продължава да твъди, че те не са в техния сегмент и че не ги засяга ? Тази позиция озадачва !
Нищо не препоръчвам, това ми е лично мнение!
Коментар
-
http://www.enersys.com/ от тук е видно, че Енерсис произвеждат всички видове акумулатори и с инвазията си в България чрез Енергия Търговище ще са големите в България. Защо PR-a на Монбат продължава да твъди, че те не са в техния сегмент и че не ги засяга ? Тази позиция озадачва !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХосеМдаа, другата седмица и Биохим като им глътне 100Т за сертификата и на панираните чужденчета доста ще им привършат акцийките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХосеМдаа, другата седмица и Биохим като им глътне 100Т за сертификата и на панираните чужденчета доста ще им привършат акцийките.
Ако продължанва да има такива "инвеститори" - очакванията ни за добро бъдеще няма да се сбъднат. Нямам нищо против чужденците,но тези,които влязоха тук при IPO- то показаха манталитет и поведение на селски спекуланти, и за да си приберат смешните печалби се надпреварваха да продават, кой от кой по-надолу, а нас оставиха да се въртим в кръг, от който вече два месеца не можем да излезем !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Даниела ПееваПървоначално изпратено от Слънчев вятърУспех на монбатците!
г-жо Даниела Пеева, може ли един личен въпрос да попитам - ако случайно немате акции на Монбат, не се ли изкушавате да си купите некой ден, дружеството не е лошаво комай ?
Чувствам ирония в постинга Ви и не ми харесва това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърУспех на монбатците!
г-жо Даниела Пеева, може ли един личен въпрос да попитам - ако случайно немате акции на Монбат, не се ли изкушавате да си купите некой ден, дружеството не е лошаво комай ?
Чувствам ирония в постинга Ви и не ми харесва това.
Коментар
Коментар