IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много стръмна тая графика бре
    и все нагоре ми се чини че сочи

Коментар

• каква ирония
      монбат отиде над 12 а хим под 11
      едно време като беше 9 лв им писах във форума че монбат ще изпревари хим а те ми се смяха

Коментар

• какво удоволствие - всичко е в зелено...

Коментар

• laclo vi kaza 4e v4era biaha poslednite promocii

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
            Ха честити 12!
            Minahme gi
            lipsata

Коментар

• Ами да ви е честито :-)
              Съжалявам че излязох от тази позиция. Това ми е най-голямата грешка която съм правил на БФБ.

Коментар

• Ха честити 12!
                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                  Днес ще минем 12-така.
                  A dano
                  lipsata

Коментар

• Днес ще минем 12-така.

Коментар

• Абе като гледам ... май днес бяха последните промоции ....

Коментар

• Ако тръгна да го смятам за последните 12 месеца, ще се окаже, че трябва да продавам
                        Това определено ми хареса :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Борис
                          La Costa, не знам как го сметна това 17. Моята елка показва 23-24.
                          Аз лично смятам върху печалбата за 12 месеца назад, мисля че така е най-коректно. Естествено всеки месец има промяна за която намекваш и ти. Ти по кой начин го изкара това 17?
                          Аз го смятам на база постигната печалба за 2007 г. до момента. Не ми се струва коректно да се смята за по-стари периоди при положение, че в завода са направени редица инвестиции и капацитета е увеличен значително.
                          Ако тръгна да го смятам за последните 12 месеца, ще се окаже, че трябва да продавам

Коментар

• При сегащните цени P/E е 24-24.3 , 17 беше по време на ИПОто, за компания с такава ROE се полага по-голяма стойност на P/E , говорим за над 25. Ама зависи от елката която използва всеки и на вече от пазара.

Коментар

• La Costa, не знам как го сметна това 17. Моята елка показва 23-24.
                              Аз лично смятам върху печалбата за 12 месеца назад, мисля че така е най-коректно. Естествено всеки месец има промяна за която намекваш и ти. Ти по кой начин го изкара това 17?

Коментар

• cena pod 15.00 lv.6te e sme6na za tazi akcia po nova godina,kakto i da ia smiatate.Ne e preporuka za pokupka ili prodajba.

Коментар

Working...
                                X