IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кученцата си лаят ......кервана си върви......а на мен ми е добре.....

Коментар

• Вече стигнахме 100% ръст в цената на Монбат спрямо ИПО-то!

Коментар

• Първоначално изпратено от laclo
        Първоначално изпратено от Novaka_Bull
        ........

а и Lalco по добре си изгради собствена стртеатегия за инвестиране а не да лаеш като някой злобен пекинез покрай тоя дето те храни.

нека малко повече уважение към всички форумци, бе пичове

и успех на ВСИЧКИ.
        Той Дона е измислил стратегията ... сърце и пари трябват, това което липсва на повечето тук ... ама иначе си давате акъл един на друг ... гладна кокошка, просо сънува!
        Първоначално изпратено от Форекс Форексов
        Чудно как лакло и дон Кретенио имат еднакво IP. Ама няма да има бан - по-добре форума да е пълен с измет, отколкото 20 интелигентни човека спокойно да дискутират!
        За каква собствена стратегия да говорим въобще?

Коментар

• 4estito na vsi4ki!!!Normalno v kraq na polugodieto da se razdvijim po dosta pozicii, dano vsi4ki da sa v portfeila mi kakto MONBAT i PETHL

Коментар

• Първоначално изпратено от don emilio
            Първоначално изпратено от аналгина
            Рядко се случва син чип да остане с 20-тина оферти от дясно. Тази позиция ме разтапя :-)
            OTIVAM DA PIA EDNO PITIE, 4E PORTFEILA DEBELEE.NAZDRAVE !!!!
            брато, днес е много жега. пий, но само с разредител

Коментар

• Първоначално изпратено от аналгина
              Рядко се случва син чип да остане с 20-тина оферти от дясно. Тази позиция ме разтапя :-)
              OTIVAM DA PIA EDNO PITIE, 4E PORTFEILA DEBELEE.NAZDRAVE !!!!

Коментар

• Рядко се случва син чип да остане с 20-тина оферти от дясно. Тази позиция ме разтапя :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                  Райфичките са ми много сладки.
                  Май от тях бях купил една част от пакета си на 9,50 през март.
                  Е, надали е същия кобос който купува сега на 13,50, но пък може и да е
                  A PUK AZ OT TAKIVA KATO HAN KRUM PULNIH PULNIH NA 9.30-9.40

Коментар

• NE SE BLUSKAITE SPOKO SPOKO SPOKO

Коментар

• Райфичките са ми много сладки.
                      Май от тях бях купил една част от пакета си на 9,50 през март.
                      Е, надали е същия кобос който купува сега на 13,50, но пък може и да е

Коментар

• Първоначално изпратено от аналгина
                        Вчера някой го тревожеше липсата на обем и пакети. Тази вечер въпросният колега трябва да спи спокойно, не е като да няма :lol:
                        Не е така, пъчеше се като Ал.Матросов,като че ли може да ги изкупи.Явно не е чул рев на мечка срещу себе си
                        "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• Вчера някой го тревожеше липсата на обем и пакети. Тази вечер въпросният колега трябва да спи спокойно, не е като да няма :lol:

Коментар

• Abe Monbat si e mnogo harna kompaniq. Vsichko svurzano s bratq Bobokovi nosi profits

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                              Има хора и с по-големи пакети! Все пак Монбат си заслужава голямо тегло в портфейла.
                              Ето и Капман го вкарва яко в портфейлите на 13,30. Щом на тях тази цена им харесва....
                              UMNO PRIIATELU

Коментар

• Има хора и с по-големи пакети! Все пак Монбат си заслужава голямо тегло в портфейла.
                                Ето и Капман го вкарва яко в портфейлите на 13,30. Щом на тях тази цена им харесва....

Коментар

Working...
                                X