IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• има там един COBOS дет яко се е запънал на 13,601 от лЕвата страна...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• За продавачите които толкова се натискат днес:
      Момчета, вярвате ли че Капман ще пусне тази акция под 13,30 за да си заслужава врътката да се продаде сега.
      Аз лично няма да рискувам да остана с 4-5 хил. броя по-малко от тази перспективна акция! Дори и 5% от позицията ми не бих прежалил

Коментар

• простено му е
        все пак Франки е във всяка тема и ако не е свикнал с кирилицата го разбирам ))))
        Az sam tam, kadeto imam interes prosto sum diversificiral stabilno

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
          например ... добре, значи едно и също нещо казваме, но по различен начин
          а защо игнорира въпроса за кирилицата - наистина е много дразнещо и абсолютно неуважение към останалите?!?
          Ne go priemaite za neuvazenie! Prosto taka mi e po-udobno, izvinete me.
          простено му е
          все пак Франки е във всяка тема и ако не е свикнал с кирилицата го разбирам ))))
          а и за разлика от повечето драскачи тук е доста напред с материала

Коментар

а защо игнорира въпроса за кирилицата - наистина е много дразнещо и абсолютно неуважение към останалите?!?

Коментар

• например ... добре, значи едно и също нещо казваме, но по различен начин

Коментар

Франки, как може да твърдиш, че П/Е се изчислява само на тодишна база ... той Батя ти правилно ви го каза - ако имаш месечна инфо може и всеки месец да изчисляваш П/Е!

Borimechka, ne moze taka batence!

Moze da izpolzvash informaciqta ot posledniq otchet v kombinaciq s predishnite tri tremesechiq i taka poluchavash EPS za poslednite 4 tremesichiq!!!

Коментар

• Франки, как може да твърдиш, че П/Е се изчислява само на тодишна база ... той Батя ти правилно ви го каза - ако имаш месечна инфо може и всеки месец да изчисляваш П/Е!

Borimechka, ne moze taka batence!

Moze da izpolzvash informaciqta ot posledniq otchet v kombinaciq s predishnite tri tremesechiq i taka poluchavash EPS za poslednite 4 tremesichiq!!!

Коментар

• Абе пич, аз да не го изчислявам на 5-месечна база, нали го изчислявам на 12- месечна, т.е. годишна. Само дето не чакам 31,12
                    Отвори си един анализ на Карол и погледни
                    Dokolkoto razbrah govoreshe za momentno P/E (a takova nqma), sega razbiram che si imal v predvid trailing P/E. Ne e nuzno da otvarqm analizite na Karol, zastoto sum pravil dostatuchno takiva analizi

Aide Good Luck, money maschines

Коментар

• Франки, как може да твърдиш, че П/Е се изчислява само на тодишна база ... той Батя ти правилно ви го каза - ако имаш месечна инфо може и всеки месец да изчисляваш П/Е!

и оф-топик --- защо и ти и спеца от Франкфурт не пишете на кирилица - повече уважение към светите братя

Коментар

justpassingby e absoliutno prav. P/E se izchislqva samo na godishna baza. Ako iskash da e po-pravdopodoben koificienta izchislqvash trailing P/E. Tova e nastoqstata cena a za EPS vzimash poslednite 4 trimesechiq.
                        Абе пич, аз да не го изчислявам на 5-месечна база, нали го изчислявам на 12- месечна, т.е. годишна. Само дето не чакам 31,12
                        Отвори си един анализ на Карол и погледни

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                          Тука май ще запре...
                          ??
                          Нормално е да върне до 13,50 и да слязат на тази спирка някой нетърпеливи инвеститорчета. То така връща и от 12 на 11,50 и после от 12,50 на 12 и сега може да върне с 50 ст., но важното е после че скача с 1,50

Коментар

• Батка не им се ядосвай ... това са книжни плъхове с по 1000лв участие на БФБ, той дона добре им го каза ... иначе акъл ти дават
                            Abe vie ste bahti baluchetata. Vmesto da se barate za malkite pishki, nauchete neshto polezno!!!

Коментар

• В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Монбат АД-София /MONBAT/:
                              Във връзка с публикация в електронната медия Dnes.bg със заглавие "Горя завода за акумулатори в Монтана" от 26.06.2007 г. 14:27 бихме желали да уточним* следното:
                              На 26.06.2007 г. около 22 часа е изгорял ръкавен филтър – консуматив на една от мелниците за производство на оловен прах. Щетите са в размер около 16 000 лева.*До края на седмицата мелницата за производство на оловен прах отново ще бъде в експлоатация и това няма да се отрази на производствения процес на предприятието.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                                Първоначално изпратено от justpassingby
                                Първоначално изпратено от Борис
                                Р/Е-то което е сметнал Батя е точно. Говори се за моментно Р/Е, а не за бъдещо. Чети внимателно преди да се правиш на много хитър минаващия!
                                Takuv zver kato momentno P/E njama Borise ili pone az v mojata 10 godishna borsova praktika vuv Frankfurt ne sum srestal ..... P/E se izchisljava vinagi na godishna baza. Chetete predi da pishete gluposti ili pone ne se puchete kato paleta pred majka si kogato govorjat profesionalisti
                                Уфф, ти ли си поредния надут пуяк с "дългогодишен опит на западните пазари" който ще ми дава акъл какво и как се смятало.
                                Аре мерси, взимай си книжките и обратно във Франкфурт на майната си
                                Нямало моментно Р/Е!? Смятало се само годишно!? Абе човек, ти цяла година на едно място ли ще тъпчиш и ще чакаш да видиш какво ще е Р/Е-то в края и? Дотогава пазара ще те е издухал!
                                Я си отвори един от седмичните анализи на Карол, да видиш как хората смятат Р/Е на 12-месечна база.
                                В случая с Монбат, дето дава данни всеки месец, мога да си изчислявам 12-месечно Р/Е всеки месец!
                                За 6 г. на БФБ съм направил 14 800% доходност без да ме учат опитни борсаджии "от запада".
                                Не искам повече да се занимавам с теб!
                                Батка не им се ядосвай ... това са книжни плъхове с по 1000лв участие на БФБ, той дона добре им го каза ... иначе акъл ти дават

Коментар

Working...
                                X