IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Борис
    Първоначално изпратено от pana_bg
    Красота!..
    Мдаа, пакета от 25Т показва че цената от 19,60 не е случайно достигната. Просто е малка спирчица по пътя нагоре
    ????
    Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg
      Красота!..
      Мдаа, пакета от 25Т показва че цената от 19,60 не е случайно достигната. Просто е малка спирчица по пътя нагоре

Коментар

• Тука май ще удържим 19ката

Коментар

• Красота!..
          * think positive * think simple * think big *
          * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• дай боже да е 200

шегичка, ей
            http://imoti.start.bg
            http://pravo.start.bg
            [url]http://zakoni.start.bg[/url

Коментар

• Слушайте бат Хосе. Той знае две и двеста. И точно кога да влиза по дадена позиция. И кога да излиза...

Коментар

• Монбат си е МОНБАТ

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе
                  Не пич, в този случай не бих се възползвал.
                  1. Движението е твърде малко за да си заслужава риска да се разделя с част от акциите си и после да не мога да си ги взема в пълен обем по-ниско.
                  2. За по-малко от 5 000 акции цялата процедура е безсмислена. А в момента ликвидността не позволява ефективна врътка с подобни и по-големи пакети
                  3. С оглед перспективите пред дружеството, въпреки рязкто покачване цената не ми изглежда толкова висока колкото на теб
                  4. На БФБ не всяко движение е свързано с новина за фундамента. Има го момента на емоцията и цикличността на настроенията. Аз лично нямам амбицията че мога да отгатна всеки краткосрочен връх и дъно.

Успех в търговията!
                  Ако някой има такава амбиция, а и успява да я осъществи - браво! Аз бих искал също да се науча!

Коментар

• Не пич, в този случай не бих се възползвал.
                    1. Движението е твърде малко за да си заслужава риска да се разделя с част от акциите си и после да не мога да си ги взема в пълен обем по-ниско.
                    2. За по-малко от 5 000 акции цялата процедура е безсмислена. А в момента ликвидността не позволява ефективна врътка с подобни и по-големи пакети
                    3. С оглед перспективите пред дружеството, въпреки рязкто покачване цената не ми изглежда толкова висока колкото на теб
                    4. На БФБ не всяко движение е свързано с новина за фундамента. Има го момента на емоцията и цикличността на настроенията. Аз лично нямам амбицията че мога да отгатна всеки краткосрочен връх и дъно.

Успех в търговията!

Коментар

• Хосе, не ми казваш нищо ново. Странно е как от 18.30, свали на 17.30 преди два-три дни, а сега се изстреля на 19.90! Аз съм убеден, че скоро пак ще падне под 19, просто защото сме далеч от всякакви отчети.

Ако твоят "Хосе хай профит фънд" не се възползва от такива движения и си стиска акциите, твоя воля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Commentator
                        А и P/E доста скочи и то в периода, когато оловото скача с овчарски скокове нагоре и в крайна сметка удари и Монбат!
                        Ето тук ти е грашката пич. За това не разбираш цената тук, тя не е висока в момента, просто беше ниска на 18 лв., а че движението е рязко е нормално за недоразвит пазар като нашия.
                        Оловото скача и това може да коствя няколко хиляди от тазгодишната печалба, но в средносрочен и дългосрочен план е супер за Монбат, с оглед насоката на инвест. програма.
                        По надолу беше аргументиран таргет от 40-45 лв. за тази акция към 2009 г. Подкрепям! И моите сметки и очаквания са в тази област.
                        Е кажи ми кой няма да иска да притежава тази качествена акция от най-публичната компания на БФБ, с открит и кадърен мениджмънт и перспектива да носи 40% средногодишна доходност в следващите 2-3 г.?
                        "Хосе хай профит фънд" не продава на нива под 28 лв. до 15 ноември. След това пак ще говорим

Коментар

• ще каже айде пак под 19 в кошарката

не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Commentator
                            Май еуфорията поприключи!?
                            Да видим какво мисли Бенча по въпроса..:-)

Коментар

• Май еуфорията поприключи!?

Коментар

• 2% от стойността на портфейла при прехвърляне ли дължиш?
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X