IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Което е 760000лв, а общия оборот е: Оборот за деня: 1 112 033 лв.

Коментар

• 01 Октомври 2007 09:53 26652 28.500 132 COB

Щом Капман купува няма да падат скоро!

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
        Batq, tozi rust veche i men malko me plashi. Po dobre e malko po-bavno da raste cenata, ne che imam protiv. No ste doide moment, kogato cenata ste korigira . . .

Ne e preporuka!
        Разбира се, този момент винаги идва. Въпроса е дали човек може да го уцели и дали си заслужава да се пробва при положение че като цяло акцията и компанията са перспективни. Вече няколко активни форумджии писаха тук как са продали съотвентно на 20 и 23 лв. с цел да си купят после по евтино. Не мисял че си купиха, поне не и по-евтино

Коментар

• А не ми се мисли какво че стане ако Бятя и Хосе решат да излизат. Нещо като Бъфет да излезе от дадена позиция

Коментар

• Batq, tozi rust veche i men malko me plashi. Po dobre e malko po-bavno da raste cenata, ne che imam protiv. No ste doide moment, kogato cenata ste korigira . . .

Ne e preporuka!

Коментар

• shareman, моят акумулатор е монбат, от една година и малко го имам и за сега се държи перфектно. нямам оплаквания към момент-а, 2 пъти съм го разреждал почти до нулата но това беше с профилактична цел. Долното ми изказване е на базата на малко проучване от моя страна. Питах в няколко магазина и няколко майстори в сервизи. Истина е обаче че не знаем как да се грижим за батериите си

Мнението ми не е спекулативно и имам акумулатор от преди дружеството да се листне на борсата :-)

Коментар

• Ot taq akcia si kupuvam samolet.

Коментар

• Да приятелю коментатор. Ново потвърждение на колко емоционален пазар сме. Ето защо не бива да се очудваме когато Монбат прави нови и нови скокове. При него поне има стабилен фундамент и ясни преспективи, кадърен, далновиден и открит мениждмънт. Неща които все повече фонд мениджъри и индивидуални инвеститори ще оценят подобаващо

Коментар

• Това пък недоразумение, Елхим - Искра – и то барабар Петко с мъжете, къде е тръгнало нагоре, с цели 40% за последната седмица!!!

И това ако ми е Цар Пазар! По-скоро отговаря на принципа "Сливи за смет, без отчет!"

Коментар

• незнам колко от вас са карали с Монбат акумолатор, но мойте отзиви не са добри и има мн конкуренти като словенците и са доста по-добри(издръжливи) Монбата държи 2-3години и след това в един момент просото няма никой. Но не пречеи да се инвестира в тази компания

Коментар

• Не остана до 30-ката! Който си го може,си го може!!!

Коментар

• Аз да попитам, от днес ли трябваше да караме на фарове?

Не е препоръка! :-)
                          Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Капман продължават да наливат милиони в тази акция на сегашните нива. Мисля това е достатъчно показателно за потенциала за ръстеж тук.

А както изглежда май и Адванс инвест вижда същото

Коментар

• Първоначално изпратено от pNx
                              Не е вече като едно време - купуваш си акумулатор с гаранция 6 месеца и той държи 5-6 години, а сега като си купиш акумулатор с 2-3 години гаранция и той издъхжа 2-3 месеца след изтичането на гаранцията, но предполагам това е добре за акцията . Иначе се надявам отчета за последното тримесечие да е доста добър, тей като октомври, ноември и декември по традиция има бум на покупките на акумулатори.

Съседа ми продължава да кара повече от две години с акумулатор МОНБАТ и каза че не е мръднал въобще! и е много доволен. Това не е някаква манипулация а е самата истина и действителност! Това са вече качествени продукти които и ти самия значеш, че успешно се реализират на ВЪНШНИТЕ ПАЗАРИ. Ти като инвеститор в тази позиция нещо не ти се вярва в качеството на продуктите МОНБАТ. Ами просто си купи акумулатор, върти го при нормална експлоатация и да си пишем след две години? Или като не си доволен от акцията раздели се с МОНБАТ, аз с кеф ще купя.

Не е препоръка за останалите инвеститори в тази позиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                                Първоначално изпратено от Батя
                                Първоначално изпратено от Investorrr
                                Първоначално изпратено от takiteasy
                                Защо така смяташ? И дали ДФ и ПФ - не са по-скоро носители на стабилност по позицията отколкото на безспокойство?
                                Естествено, че това носи супер стабилност на позицията, особено, като очевидно фондовете играят заедно или поне не си правят сечено. Явно предварително се разбират, кога и до какви нива да има повишаване - това НЕ Е ПАЗАР. А и при условия, че парите и на ДФ и на пенсионните дружества са безотчетни и най-важното чужди, работата им е супер елементарна, но всеки може да прецени, доколко морална и законна е в същото време.
                                Леле инвесторрррр, ама на теб ти се е сцепил г... от яд
                                Не така бе, със злоба нищо не се постига, не си ли си научил урока вече!?
                                Нали помниш облога ни за цената на Монбат и Газ в края на годината. Що се пъниш от сега, изчакай до Коледа поне Нали ще влизате в голф бизнеса, може пък там да изкочи нещо, след като нефт не изкача

Иначе за другото няма какво да се обсъжда - просто ФУНДАМЕНТ!
                                Къде, видя злоба в думите ми?? По скоро в твоите се вижда такава, и не ми е ясно от какво е продиктувана......ако според теб цената на Монбат е такава, понеже в позицията навлизат инвеститори, които виждат дружеството като подценено и акцията като перспективна е твое право и виждане. Много успехи ти желая
                                В момента може да не е подценено, но пък и цената му е доста здравословна /не е надценено/. Като прибавим и факта че това е най-прозрачната акция на борсата заедно разширяването на компанията, всичко това дърпа цената нагоре и освобождава потенцял за растеж. Кое друго предприятие така осведомява акционерите си? Само този факт слага около 30 -50 % отгоре, ако щеш и поради липса на други такива компании. А като расте и фундамента, расте и % за прозрачност. При тия стада бикове в момента аз виждам потенцял за растеж и то доволно поне до март.

Имам и акции разбира се! Не е препоръка :-)

Коментар

Working...
                                X