Което е 760000лв, а общия оборот е: Оборот за деня: 1 112 033 лв.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от franky4fingersBatq, tozi rust veche i men malko me plashi. Po dobre e malko po-bavno da raste cenata, ne che imam protiv. No ste doide moment, kogato cenata ste korigira . . .
Ne e preporuka!
Коментар
-
shareman, моят акумулатор е монбат, от една година и малко го имам и за сега се държи перфектно. нямам оплаквания към момент-а, 2 пъти съм го разреждал почти до нулата но това беше с профилактична цел. Долното ми изказване е на базата на малко проучване от моя страна. Питах в няколко магазина и няколко майстори в сервизи. Истина е обаче че не знаем как да се грижим за батериите си
Мнението ми не е спекулативно и имам акумулатор от преди дружеството да се листне на борсата :-)
Коментар
-
Да приятелю коментатор. Ново потвърждение на колко емоционален пазар сме. Ето защо не бива да се очудваме когато Монбат прави нови и нови скокове. При него поне има стабилен фундамент и ясни преспективи, кадърен, далновиден и открит мениждмънт. Неща които все повече фонд мениджъри и индивидуални инвеститори ще оценят подобаващо
Коментар
-
Първоначално изпратено от pNxНе е вече като едно време - купуваш си акумулатор с гаранция 6 месеца и той държи 5-6 години, а сега като си купиш акумулатор с 2-3 години гаранция и той издъхжа 2-3 месеца след изтичането на гаранцията, но предполагам това е добре за акцията. Иначе се надявам отчета за последното тримесечие да е доста добър, тей като октомври, ноември и декември по традиция има бум на покупките на акумулатори.
Съседа ми продължава да кара повече от две години с акумулатор МОНБАТ и каза че не е мръднал въобще! и е много доволен. Това не е някаква манипулация а е самата истина и действителност! Това са вече качествени продукти които и ти самия значеш, че успешно се реализират на ВЪНШНИТЕ ПАЗАРИ. Ти като инвеститор в тази позиция нещо не ти се вярва в качеството на продуктите МОНБАТ. Ами просто си купи акумулатор, върти го при нормална експлоатация и да си пишем след две години? Или като не си доволен от акцията раздели се с МОНБАТ, аз с кеф ще купя.
Не е препоръка за останалите инвеститори в тази позиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от InvestorrrПървоначално изпратено от БатяПървоначално изпратено от InvestorrrПървоначално изпратено от takiteasyЗащо така смяташ? И дали ДФ и ПФ - не са по-скоро носители на стабилност по позицията отколкото на безспокойство?
Не така бе, със злоба нищо не се постига, не си ли си научил урока вече!?
Нали помниш облога ни за цената на Монбат и Газ в края на годината. Що се пъниш от сега, изчакай до Коледа понеНали ще влизате в голф бизнеса, може пък там да изкочи нещо, след като нефт не изкача
Иначе за другото няма какво да се обсъжда - просто ФУНДАМЕНТ!
Имам и акции разбира се! Не е препоръка :-)
Коментар
Коментар