IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Han Krum
    Значи аз какво съм чул:
    Ще правят акцията 40лв и от там Солунските двама братя ще правят сплит, но с плашане на права за нови акции, а не с раздаване на безплатни ....абе явно са я закъсали хората, ама, няма да се учудя на това безумие..
    Не че бих имал нещо против....

Коментар

• Първоначално изпратено от Commentator
      Не, взимат ти 0.7% върху съответната сума на сделката.

Аз лично се махнах от Карол, защото комисионите са им над 100% по-високи от други водещи ИП-та......
      dreben igra4 si pi4....

Коментар

• Първоначално изпратено от vlp
        Първоначално изпратено от lussander
        Благодаря за инфото. Ако някой знае каде са най-ниските комисионни да пише. За начало съм в КапманМакс и там разликата между емисионна стойност и обратно изкупуване е 1,4%. Все още не смея да се впусна в COBOS
        Най-евтино е във Варчев Финанс 0,3 % + 0,50 лв. на сделка !!! Без значение какъв е обема!!! Аз обаче не съм там, а в Капитал Инженер Проект - Плевен.
        Ами питай ги защо от 1 седмица купуват само КАО?????... за мен е ясно, не и за Батя..:lol:

Коментар

• Значи аз какво съм чул:
          Ще правят акцията 40лв и от там Солунските двама братя ще правят сплит, но с плашане на права за нови акции, а не с раздаване на безплатни ....абе явно са я закъсали хората, ама, няма да се учудя на това безумие..

Коментар

• то акцията да се монбатира пък комисионната после няма значение

Коментар

• Първоначално изпратено от vlp
              Първоначално изпратено от lussander
              Благодаря за инфото. Ако някой знае каде са най-ниските комисионни да пише. За начало съм в КапманМакс и там разликата между емисионна стойност и обратно изкупуване е 1,4%. Все още не смея да се впусна в COBOS
              Най-евтино е във Варчев Финанс 0,3 % + 0,50 лв. на сделка !!! Без значение какъв е обема!!! Аз обаче не съм там, а в Капитал Инженер Проект - Плевен.
              не е тук мястото за тази дискусия, но се сещам за 3 посредника с по-ниска комисионна

Коментар

• Първоначално изпратено от lussander

Коментар

• модераторе ей такива постове като по-долните трябва да триеш защото нямат нищо общо с темата. да си отворят друга тема и там да си чешат езиците ...

Коментар

• Благодаря за инфото. Ако някой знае каде са най-ниските комисионни да пише. За начало съм в КапманМакс и там разликата между емисионна стойност и обратно изкупуване е 1,4%. Все още не смея да се впусна в COBOS

Коментар

• Не, взимат ти 0.7% върху съответната сума на сделката.

Аз лично се махнах от Карол, защото комисионите са им над 100% по-високи от други водещи ИП-та.

Кярът е да направиш капиталова печалба по-голяма от комисионите по сделката в двете посоки - покупка и продажба. Те винаги трябва да се имат предвид.

В твоя пример комисионите са ти 70 лв. при покупка и 84 лв. при продажба, общо 154 лв.

Печалбата е 2 000 лв. - 154 лв. = 1 846 лв. - не е като да нямаш кяр

Коментар

• Значи купувам за 10000, взимат 70. После продавам примерно за 12000, пак взимат 70 и нема кяр!!!

1,4% демек са таксите

Коментар

че ако е на стойност 10000, то 70 лева ли ще ми вземат?
                          ДА
                          не е препоръка за нищо...

Коментар

• А, сега въведоха диференцирана такса в зависимост от обема на инвестицията. Има го на сайта им...

Коментар

• че ако е на стойност 10000, то 70 лева ли ще ми вземат?

Коментар

Искам да попитам потребителите на COBOS.
                                ПРИМЕР
                                При Карол:
                                Има ли такси при самото търгуване? Примерно купувам 100бр MONBAT и колко плащам за тази услуга?
                                0,7% от сделката, но не по-малко от .../1 лв. ли беше...?/

Коментар

Working...
                                X