Първоначално изпратено от Han Krum
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
nevermind
Първоначално изпратено от CommentatorНе, взимат ти 0.7% върху съответната сума на сделката.
Аз лично се махнах от Карол, защото комисионите са им над 100% по-високи от други водещи ИП-та......
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlpПървоначално изпратено от lussanderБлагодаря за инфото. Ако някой знае каде са най-ниските комисионни да пише. За начало съм в КапманМакс и там разликата между емисионна стойност и обратно изкупуване е 1,4%. Все още не смея да се впусна в COBOS
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlpПървоначално изпратено от lussanderБлагодаря за инфото. Ако някой знае каде са най-ниските комисионни да пише. За начало съм в КапманМакс и там разликата между емисионна стойност и обратно изкупуване е 1,4%. Все още не смея да се впусна в COBOS
Коментар
-
Първоначално изпратено от lussanderБлагодаря за инфото. Ако някой знае каде са най-ниските комисионни да пише. За начало съм в КапманМакс и там разликата между емисионна стойност и обратно изкупуване е 1,4%. Все още не смея да се впусна в COBOS
Коментар
-
Не, взимат ти 0.7% върху съответната сума на сделката.
Аз лично се махнах от Карол, защото комисионите са им над 100% по-високи от други водещи ИП-та.
Кярът е да направиш капиталова печалба по-голяма от комисионите по сделката в двете посоки - покупка и продажба. Те винаги трябва да се имат предвид.
В твоя пример комисионите са ти 70 лв. при покупка и 84 лв. при продажба, общо 154 лв.
Печалбата е 2 000 лв. - 154 лв. = 1 846 лв. - не е като да нямаш кяр
Коментар
Коментар