IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Az chakam izravnenie na kota 50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
      Първоначално изпратено от Han Krum
      Много си заблуден, горкият...при КАО фундамента е много над Монбат-ския, но вие сте доста слепи с тоя балон....
      круме, да си призная нагъл тип като теб не познавам.
      Човек който продаде тази акция на 9,40 за да си купи дървото као на 13,50, който е 3 пъти по-назад от инвестиралите правилно да ми дава определения. Гранде палячо!
      "Дървото КАО" - ти вече си смешен, не че досега не си бил де, но продължавай да се взираш в братята Бобокови.., скоро ще виждаш как цената на КАО и Монбат се изравняват, но дали КАО ще се качи или Монбат ще пада, то сам ще си прецениш..П/Е при КАО =20 , П/Е при Монбат =35, дарзай ......

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
        Много си заблуден, горкият...при КАО фундамента е много над Монбат-ския, но вие сте доста слепи с тоя балон....
        круме, да си призная нагъл тип като теб не познавам.
        Човек който продаде тази акция на 9,40 за да си купи дървото као на 13,50, който е 3 пъти по-назад от инвестиралите правилно да ми дава определения. Гранде палячо!

Коментар

• кефя се как на бобоковите им излезе име на прозрачни инвеститори ;-)

поне според преобладаващото мнение във форума.
          това дава възможности на пазара ни - всякакви :-)

Коментар

Първоначално изпратено от Куроператор
            Първоначално изпратено от ПИЧ
            Куроператор, осъвремени малко модела с последните прогнозни данни и да видим какво ще излезе ?
            Утре, че сега правя нещо друго.
            Трябва да хвана да разтърся и КАО, че да рухне още един мит за индустриалното чудо на България - все пак това е само пясък.
            ето тук съм съгласен с теб
            при КАО единствено някакви съществени, изгодни придобивания могат да оправдаят сегашната цена. Но все пак за масовия инвеститор това са едни неясни бъдещи възможности. Докато при Монбат нещата за следващите 2-3 г. са доста по-ясни. Въпрос на корпаративно управление.

Коментар

Първоначално изпратено от Куроператор
              Куроператор, осъвремени малко модела с последните прогнозни данни и да видим какво ще излезе ?
              Трябва да хвана да разтърся и КАО, че да рухне още един мит за индустриалното чудо на България - все пак това е само пясък.
              при КАО единствено някакви съществени, изгодни придобивания могат да оправдаят сегашната цена. Но все пак за масовия инвеститор това са едни неясни бъдещи възможности. Докато при Монбат нещата за следващите 2-3 г. са доста по-ясни. Въпрос на корпаративно управление.
              Трудно можем да ги сравняваме. При као придобиванията са налице все пак, всеки може да види в сайта им. Времето ще покаже.
              Имам акции и от двете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Куроператор

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ
                  __________________________________________________ __
                  Куроператор - специален представител на Син С

Коментар

• Куроператор, осъвремени малко модела с последните прогнозни данни и да видим какво ще излезе ?

Коментар

• VARTA - a company of Johnson Controls Inc., USA
                      *Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от ради
                        Първоначално изпратено от Borsalino
                        Тук големият удар ще стане, когато петролът мине $100 за барел и Европейският съюз се изпълни с малки, безшумни и незамърсяващи електрически и хибридни колички, задвижвани с Монбатки...
                        :-) :-) :-)
                        По-скоро някой като Exide, Johnson Controls, Valence или Varta ще купят Монбат, преди да му позволят въобще да си покаже носа в Европа и да им взима пазарен дял с евтините си акумулатори.
                        __________________________________________________ __
                        Куроператор - специален представител на Син С

Коментар

• Първоначално изпратено от Borsalino
                          Тук големият удар ще стане, когато петролът мине $100 за барел и Европейският съюз се изпълни с малки, безшумни и незамърсяващи електрически и хибридни колички, задвижвани с Монбатки...
                          :-) :-) :-)

Коментар

• Тук големият удар ще стане, когато петролът мине $100 за барел и Европейският съюз се изпълни с малки, безшумни и незамърсяващи електрически и хибридни колички, задвижвани с Монбатки...

Коментар

• Първоначално изпратено от takiteasy
                              Много би ми било интересно какво ще покажат твоите сметки за КАО!?!
                              но май ти там не участваш!!! Според мен последното нещо което може да е КАО е "Балон"!!! и има потенциал да стане новия "Монбат" през 2008 !!!
                              Не е лъжа!
                              Хич не е лъжа и според мен, но аз съм тук, не съм избяяягал :-)

Коментар

• Ето тук, за който има време да погледне финансови данни за един голям производител на акумолатори (Exide), доста по-голям от Монбат и затова не знам дали е удачно да се търси сравнение, но поне са в същата индустрия. http://ir.exide.com/

Ето тук пък има някакви прогнози за стабилен ръст в търсенето на акумолаторни батерии (lead-acid battery) до 2012 год., http://batteryuniversity.com/parttwo-55.htm

Коментар

Working...
                                X