IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от profix
    Пате, Монбат нещо не те кефи. Защо ли?
    Характерно е за хората, които не са имали акции тук или са ги продали евтино и сега изключително много съжаляват за допуснатата грешка.
    О не напротив - кефи ме много, имам акции не е препоръка. Просто ми е забавно как се пускат въдички във форума от спекуланти бързащи да продават

На 11 лв. съм влезнал тук, не бързам да продавам!

Коментар

• Пате, Монбат нещо не те кефи. Защо ли?
      Характерно е за хората, които не са имали акции тук или са ги продали евтино и сега изключително много съжаляват за допуснатата грешка.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
        Пате, те мненията по тази позиция са си все в този стил още когато Монбата беше 8.60. Надъхват се феновете...
        Не бе всеки ден ще има +30% и така до 86 лв.
        Хима ще задмине даже ... щом си рекъл.

Коментар

Ей, пате, не ме разбираш правилно. Никой не казва,че цената точно утре ще стане 50 лв. Най-малкото което е,че максималната цена за утре е 36,50 лв. Има ценово ограничение. Първо си свери часовника и след това обяснявай,какво те напушва.
          Добро утро

Коментар

От утре бъдете готови за полет.
            55 лв. е ниска цена за тази акция.
            Ще има цунами

Не е препоръка
            Верно бе ама кви сме неразбирачи
            Profix успехи във всички начинания, не се заяждам......
            Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Пате, те мненията по тази позиция са си все в този стил още когато Монбата беше 8.60. Надъхват се феновете...

Коментар

• Ей, пате, не ме разбираш правилно. Никой не казва,че цената точно утре ще стане 50 лв. Най-малкото което е,че максималната цена за утре е 36,50 лв. Има ценово ограничение. Първо си свери часовника и след това обяснявай,какво те напушва.

Коментар

• Еййй като чета такива мнения ме напушва яко смях и досега не съм отговарял ама на ще взема да драсна 2 реда.

Сериозно ли си мислите, че като прочете някой утре тези ви бленувания /или опит за манипулация/ ще сложи ордер за 50 кинта ?!?

Че монбатките са ОК спор няма но просто е смешно да си мислите, че като прочете някой това ще хукне да товари без да гледа.

Коментар

• Кур..-е, окомплектовай си въпросите, напиши ги на кирилица и ги пусни тук, а също и на мейла на ДВИ на Монбат - Даниела Пеева (investorrelations@monbat.com). Сигурен съм че ще ти бъде отговорено своевременно и изчерпателно.

Коментар

• Куроператор, що не вземеш да пишеш на кирилица бе човек. Докато ти прочета писанието ме хващат лудите. Иначе добре пишеш две мнения по въпроса нема.

Коментар

• Ne, 55 niama da e, zashtoto glupacite sa malko, no 36-37 shte e do nachaloto na noemvri.
                        Az dnes malko pochistih modela kato razdelih investiciite im na mashini, sgradi (razl. amortizacia ot mashinite) i zemia (ne se amortizira) i izpliu 36lv. Tova obache e pri balansova stoinost na zemiata. Realno e moje bi BGN 1-2 poveche, no vsichko nad 40 za momenta e nadceneno.
                        Zashto Monbat ne izkarat svesten otchet (ne samo cifri) kadeto da opishat kolko zemia imat i kade e tochno? Taka lesno shte moje da se presmetne cena na dekar i da se napravi po-tochna ocenka.
                        Drugoto koeto oburkva malko modela e dulga, koito sa vzeli. Samo za EUR 10.6m davat che se amortizira za 10 god, za drugite krediti niama nikakvo info za padeji i lihvi.
                        __________________________________________________ __
                        Куроператор - специален представител на Син С

Коментар

• profix кво праиш бе пич. Ако таз утре е подгони 50 ще искам среща да те почерпя щот тук ще ударя не едно кьораво а 20 такива.... шарни някво инфо повече.

Коментар

От утре бъдете готови за полет.
                            Ще има цунами

Не е препоръка
                            Дай основание!

Коментар

• От утре бъдете готови за полет.
                              Ще има цунами

Не е препоръка

Коментар

• Az triabva otnovo da update modela, zashtoto pravih dopalnitelen analiz i na Q4 2005, no niama da e zle g-ja Daniela Peeva da hvurli malko svetlina otnosno tova kolko ot investiciite veche sa napraveni. Do July biaha EUR12m, a triabvashe oshte EUR7.0m da se investirat do kraia na godinata. Oshte, zashto amortizacionnite otchislenia ne se povishavat mnogo sled kato sa investirani tezi EUR12m. Pishe, che chast ot investicionata programa shte bude finansirana sas sobsveni sredstva i otdelno shte ima dulgovo finansirane, no ne znam dali imashe tochnite cifri.

Zatova i ne pusnah DCF chasta na modela. Prosto triabva da se pipne po-osnovno predi da go pusna.
                                __________________________________________________ __
                                Куроператор - специален представител на Син С

Коментар

Working...
                                X