IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Commentator
    Първоначално изпратено от azikram
    Ако на тебе ти е кеф, какво да кажем за онези, които са влезли за първи път на 33.50 лв. преди около месец?! Оттогава са загубили повече от 10% от Монбат и едва ли им е много кеф, въпреки че говорим за една и съща компания, от която повечето спечелихме не малко. Твоите изказвания в стил "up, up" без никакви аргументи обаче едва ли ще ги стопли.

пич, преди 6-7 месеца влязох на 9,70 и след няколко дни видях цената на 8,70 (10,3% назад!). Исках да си купя още, но се уплаших. Пропуснатите ползи не са малко и ме боли всеки път като си помисля, че вместо Монбат купих ПЕТХЛ Тогава пак всички тръбяха как това "заводче" е надценено и т.н.

хайде да не изпадаме в крайности - пазарът ще покаже дали влезлите над 33 са се прецакали.

успех на всички
    Прав си, azikram, затова купувай здраво и не прави същата грешка втори път. Слушай какво ти разправя profix и гледай позитивно.

Не е препоръка, само up, up sentiment.
    КОМЕНТАТОР!,
    Моля за извинение, отскоро съм тук и трудно още се ориентирам..
    Имам желание да се уча да правя анализи.. има ли от къде от нета, да изтегля като помощен инструмент ВЕТРИЛОТО НА ФИБОНАЧИ и др такива помощни помагала?.. ако съм збъркал мястото за поставяне на въпроса ...- моля за извинение! ,насочете ме къде!?
    Благодаря!

Коментар

• Коментаторе, само не ми обяснявай, че ти се изказваш по-консервативно, за да се направи трезва преценка.
      Ти, лично ти, каква полза имаш от това ако имаш акции тук, а пък акцията тръгне надолу.
      По никакъв начин не вярвам ти да си загрижен за някой друг.Всеки играе за себе си и това е от ясно по-ясно.

А че тези, които са купили на 33.50 ще спечелят съм 200% сигурен.

Коментар

• Изпадаш в крайности

Прав си, azikram, затова купувай здраво и не прави същата грешка втори път. Слушай какво ти разправя profix и гледай позитивно.

Не е препоръка, само up, up sentiment

Коментар

• Първоначално изпратено от azikram
          Ако на тебе ти е кеф, какво да кажем за онези, които са влезли за първи път на 33.50 лв. преди около месец?! Оттогава са загубили повече от 10% от Монбат и едва ли им е много кеф, въпреки че говорим за една и съща компания, от която повечето спечелихме не малко. Твоите изказвания в стил "up, up" без никакви аргументи обаче едва ли ще ги стопли.

пич, преди 6-7 месеца влязох на 9,70 и след няколко дни видях цената на 8,70 (10,3% назад!). Исках да си купя още, но се уплаших. Пропуснатите ползи не са малко и ме боли всеки път като си помисля, че вместо Монбат купих ПЕТХЛ Тогава пак всички тръбяха как това "заводче" е надценено и т.н.

хайде да не изпадаме в крайности - пазарът ще покаже дали влезлите над 33 са се прецакали.

успех на всички

Не е препоръка, само up, up sentiment.

Коментар

• Предлагам Всички уважаващи себе си Инвеститори да спрат да пишат и да отговарят на каквито и да е въпроси на изпадналите в СМУТ МИШОЦИ защото това заприлича на детска градина пълна с ЦВИЛЕЩИ ОЛИГОФРЕНИ......

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimcho
              Първоначално изпратено от Мечкадар
              Какво ще купят, те разчитат другите, които са влезли по-късно да си дават парите и от това да печелят. Иначе най-вероятно най-върлите фенове тука продават, когато цената се покачи малко нагоре и я свалят веднага
              Интересно какво ще каже Батя по този въпрос.
              НАЙ-ВЪРЛИТЕ ФЕНОВЕ ТУК МОГАТ ДА СМЯТАТ,ДА ПРАВЯТ МОДЕЛИ,КОЕФИЦИЕНТИ,ДА РАЗЧИТАТ ОТЧЕТИ И БАЛАНСИ И Т.Н.....ЗА РАЗЛИКА ОТ ПОВЕЧЕТО ШУШУМИГИ ТУК...

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечкадар
                Какво ще купят, те разчитат другите, които са влезли по-късно да си дават парите и от това да печелят. Иначе най-вероятно най-върлите фенове тука продават, когато цената се покачи малко нагоре и я свалят веднага
                Интересно какво ще каже Батя по този въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ
                  Какво ще рече - януари е потресаващ?
                  БЛИЗКО Е ДО АКЪЛА КАКВО ОЗНАЧАВА,..........................НО НЕ И ЗА МАЛОУМНИЦИ

Коментар

• exide_prices.png

Коментар

• Много поскъпнаха тези акумолатори, спрямо миналата 2006-а година има 50% ръстове на цените. Ето цените на EXIDE, както ги дава вносителя ДИДИ-94.
                      На това се дължи и голяма част от ръста в приходите за продажби.

Коментар

• Ако на тебе ти е кеф, какво да кажем за онези, които са влезли за първи път на 33.50 лв. преди около месец?! Оттогава са загубили повече от 10% от Монбат и едва ли им е много кеф, въпреки че говорим за една и съща компания, от която повечето спечелихме не малко. Твоите изказвания в стил "up, up" без никакви аргументи обаче едва ли ще ги стопли.

успех на всички

Коментар

• Впрочем ако ти и другите като тебе сте толкова големи оптимисти, тогава купувайте здраво и не пускайте такива "промоции" да се случват занапред.

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
                            Коментаторе, благодаря, че си ми отделил толкова време.
                            Само не мога да разбера защо разсъжденията ти са само в отрицателна насока.
                            Ти какво ще спечелиш от това!? Или може би нещо се самонавиваш.

А аз пиша в положителна насока, защото така мисля и защото ми е кеф.
                            А ми е кеф, защото позицията ме кефи.
                            Хубаво е, че мислиш положително. Но тук става въпрос за пари, често пъти за много пари, и то не само лични средства, но и заемни. Заради това личните симпатии и въобще емоциите трябва да останат настрани и да се подхожда разумно. Това не е като да си купиш сладолед и да му се кефиш, та и кофти да е, не си вложил много и ще си купиш друг.

Не мисля, че пиша и мисля отрицателно, по-скоро предпочитам да съм по-консервативен и да не ставам подвластен на еуфорията или други емоции. Само така индивидуалният инвеститор може да се предпази от опасности, каквито винаги има.

Впрочем ако ти и другите като тебе сте толкова големи оптимисти, тогава купувайте здраво и не пускайте такива "промоции" да се случват занапред.

Коментар

• Омръзна ми да чета оценки базирани на аргументи от типа, "интервюто на Бобков" и "отговора на Даниела", не разбрахте ли, че за оценка на една фирма трябва и малко знание и аналитично мислене. Еми като нямате не апострофирайте постоянно тези, които изказват и различна гледна точка.

Коментар

• Какво ще рече - януари е потресаващ?

Коментар

Working...
                                X