IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Куроператор
    Първоначално изпратено от mashina
    ти наистина ли си вярваш, че EBITDA margin ще се вдине почти двойно за 10 години? от 17% да се вдигне с 1700 точки до 34%?
    Jesus forgive them
    Sus sushtia uspeh mojeshe da me pitash dali margina moje da se vdigne ot 13% do 25% za 3 godini. Iavno da!
    iavno ne! Prekaleno ti e optimistichen modela i otrziava tova koeto iskash da otraziava - rozovi neshta. NEznam dokolko si zapoznat, kak se postiga takuv rust v margina. se taia, ti si smiatai kakto iskash no faktite sa fakti. Super kompania, no za momenta skupa poradi tova che mnogo fondove ia pompat. s PE 40, PS 5.3, PB 7.5 i t.n. sujaliavam. Investiciite koito praviat ne mi se vijdat dostatuchni i neznam kolko si zalojil. Shtoto s rozovi sunishta ............

Коментар

• Първоначално изпратено от servlet
      интересно, Капман продължава да тъпче...
      и то и от Елана купиха 10 000 броя. големите все ще се сдушат накрая....

Коментар

• Направо се нагрухтяха днес до момента близо 20 000 на 30.30

Коментар

• интересно, Капман продължава да тъпче...

Коментар

• Първоначално изпратено от mashina
            ти наистина ли си вярваш, че EBITDA margin ще се вдине почти двойно за 10 години? от 17% да се вдигне с 1700 точки до 34%?
            Jesus forgive them
            Sus sushtia uspeh mojeshe da me pitash dali margina moje da se vdigne ot 13% do 25% za 3 godini. Iavno da!
            __________________________________________________ __
            Куроператор - специален представител на Син С

Коментар

• ти наистина ли си вярваш, че EBITDA margin ще се вдине почти двойно за 10 години? от 17% да се вдигне с 1700 точки до 34%?
              Jesus forgive them

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                Куре, много си го надул монбата в модела ти. Ъпдейтни си го да видим какво ще излезне.
                Tova e update-a s novite chisla, koeto sam pusnal. Kakvito prognozi izleznaha vchera za sales i EBITDA, sa veche vklucheni.
                __________________________________________________ __
                Куроператор - специален представител на Син С

Коментар

• прекалено съм афектирам от смешни фигури на пазара и точно тия които реваха, че борсата била надута и т.н. за да я свалят сега си изпълняват стратегията. Затова ми е гот и на мен мишоците как се редят.

Коментар

• Първоначално изпратено от mashina
                    ако някой им продаде на Елана .......................
                    Продавайте ако искате над тях, но не на тия циркове. Те ще го гризнат като тръгне нагоре борсата
                    tochno taka - shte si izbirame na kogo da prodavame
                    ti mi opravi denia

ps - niamam akcii, no mnogo me razveseli s tozi komentar

Коментар

• не ми е ясно едно, кой купува толкова много при РЕ 40, PB 7.5, PS 5.3
                      не казвам, че дружеството е лошо но не е ли малко скъпичко? отговора го знам за себе си

Коментар

• Куроператора нагледно доказа една подценена акция. Така се откриват такива книжа, със доста информация около дружеството.

Коментар

• ако някой им продаде на Елана .......................
                          Продавайте ако искате над тях, но не на тия циркове. Те ще го гризнат като тръгне нагоре борсата

Коментар

• На Батя Монбатя утре сигурно ще е към 32.50 - 33.00, а другата седмица може да почне от 35.00 нагоре.
                            К.рОператоре, що за гадове има на пазара а? само П/Е-та гледат и не искат да купуват нещо що ли така стана на тая еланска позиция убави хора, спрямо тех целия пазар изглежда пообъркан абе я да си гледам Фибоначито, да не ме удари некоя искра от тея акумулатори, па квото има да става нека си става...

Коментар

• Куре, много си го надул монбата в модела ти. Ъпдейтни си го да видим какво ще излезне.

Коментар

• Пазар с дефекти. От които добрите инвеститори се възползват. Как иначе мислиш някой ще ти продаде акция по 9,20 лв. след като месец по-рано са излезли прогнози че EPS в края на годината се очаква да е 0,77 лв., а следващата година да нарастне с още 60%?! Пазара ги отчете тези неща едва след месеци. Сегашната ситуация е подобна.

Коментар

Working...
                                X