Първоначално изпратено от Куроператор
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от mashinaти наистина ли си вярваш, че EBITDA margin ще се вдине почти двойно за 10 години? от 17% да се вдигне с 1700 точки до 34%?
Jesus forgive them__________________________________________________ __
Куроператор - специален представител на Син С
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaКуре, много си го надул монбата в модела ти. Ъпдейтни си го да видим какво ще излезне.
__________________________________________________ __
Куроператор - специален представител на Син С
Коментар
-
Първоначално изпратено от mashinaако някой им продаде на Елана .......................
Продавайте ако искате над тях, но не на тия циркове. Те ще го гризнат като тръгне нагоре борсата
ti mi opravi denia
ps - niamam akcii, no mnogo me razveseli s tozi komentar
Коментар
-
На Батя Монбатя утре сигурно ще е към 32.50 - 33.00, а другата седмица може да почне от 35.00 нагоре.само П/Е-та гледат и не искат да купуват нещо
що ли така стана на тая еланска позиция
убави хора, спрямо тех целия пазар изглежда пообъркан
абе я да си гледам Фибоначито, да не ме удари некоя искра от тея акумулатори, па квото има да става нека си става...
Коментар
-
Anton Chigurh
Куре, много си го надул монбата в модела ти. Ъпдейтни си го да видим какво ще излезне.
Коментар
-
Пазар с дефекти. От които добрите инвеститори се възползват. Как иначе мислиш някой ще ти продаде акция по 9,20 лв. след като месец по-рано са излезли прогнози че EPS в края на годината се очаква да е 0,77 лв., а следващата година да нарастне с още 60%?! Пазара ги отчете тези неща едва след месеци. Сегашната ситуация е подобна.
Коментар
Коментар