IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lori

Основната суровина на Монбат е именно оловото, което означава че със спад в цената на основната суровина за производство, се увеличават приходите. Няма връзка с инвестициите в рециклиращи заводи.
    Prihodite na Monbat sa ot prodajbata na akumulatori, razhodite na firmata sa svurzani s cenata na olovoto. Razhodite shte sa im po-niski, a ot tam rentabilnosta po-visoka.

Коментар

• Първоначално изпратено от don emilio
      Първоначално изпратено от интересуващ_се
      Оловото пада
      ако падне още може Монбат да работи на загуба, защото инвестициите в рециклиращи заводи ще са пълна загуба при евтиното олово от чужбина в евтини долари

Не е препоръка за покупка и продажба
      по-голяма простотия не съм чел от 2 години.

Затова е пълно с овце на БФБ
      Основната суровина на Монбат е именно оловото, което означава че със спад в цената на основната суровина за производство, се увеличават приходите. Няма връзка с инвестициите в рециклиращи заводи.

Коментар

• Евала 106 !!!

Коментар

• Помпането продължава утре.

Коментар

• яко помпане
            Не е препоръка!

Коментар

• Ей момчета, тука сме смятали цена от 40 лв, ако си спомняте, преди 2-3 месеца. и това беше една от най резистентните акции, едва след нова година падна.

Коментар

• за интересуващия се-http://www.monbat.com/showpage.php?PageID=146&ParentID=1
                http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
                  На борсата е пълно с овце, чиито икономически познания са почти равни на нула. И това не е само в България.
                  Верно е! И аз съм една от тях...или май по-точно е един от тях...дали пък не е по-правилно-коч...
                  Абе най-лошото е че днеска не ми е дошъл още кобоса...

Коментар

• Първоначално изпратено от QUANTUM
                    Ми Емилио, тука 99% от хората във форума, ако не си го разбрал, са пълни лайци и простаци. Празни дърдорковци дето и представа си нямат за какво става дума. Мислят си, че това е Еврофутбол...Чужденците нека да си продават, за тях поне има някакво оправдание, но да се продава такава качествена акция като Монбат на такива смешни цени, не знам как може да се нарече, според мен това е пълен профанизъм. Човешката простотия е толкова голяма, че и въображението ти не може да я побере. На няколко пъти си мислех да напиша нещо, но като чета отвелите постигни, направо ми минава желанието.
                    Съгласен съм, но нали и 27 лв. беше смешна цена ??? Да не стане така, че следващата смешна цена да е около 16-17 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
                      На борсата е пълно с овце, чиито икономически познания са почти равни на нула. И това не е само в България.
                      Разликата от хазарта тук е само една.
                      Не се казва "залагайте" а "инвестирайте"

Коментар

• Aбе странни пилета сте...радвахте се като беше висока цената на оловото (спрямо цените заложени от монбат), сега се радвате като е ниска
                        Май и вие не знаете за какво става въпрос :lol:

Коментар

• На борсата е пълно с овце, чиито икономически познания са почти равни на нула. И това не е само в България.

Коментар

• Първоначално изпратено от интересуващ_се
                            Оловото пада
                            ако падне още може Монбат да работи на загуба, защото инвестициите в рециклиращи заводи ще са пълна загуба при евтиното олово от чужбина в евтини долари

Не е препоръка за покупка и продажба
                            Когато пада цената на оловото,пада и цената на скраба.Основният бизнес на МОНБАТ са акумулатори,а не продажба на преработено олово на тон.Колкото по-ниска е цената на суровината,толкова е по-висока печалбата от крайния продукт.
                            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Ми Емилио, тука 99% от хората във форума, ако не си го разбрал, са пълни лайци и простаци. Празни дърдорковци дето и представа си нямат за какво става дума. Мислят си, че това е Еврофутбол...Чужденците нека да си продават, за тях поне има някакво оправдание, но да се продава такава качествена акция като Монбат на такива смешни цени, не знам как може да се нарече, според мен това е пълен профанизъм. Човешката простотия е толкова голяма, че и въображението ти не може да я побере. На няколко пъти си мислех да напиша нещо, но като чета отвелите постигни, направо ми минава желанието.

Коментар

• Първоначално изпратено от The Economist
                                aide na monbatkite
                                Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Working...
                                X