Първоначално изпратено от lori
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от don emilioПървоначално изпратено от интересуващ_сеОловото пада
ако падне още може Монбат да работи на загуба, защото инвестициите в рециклиращи заводи ще са пълна загуба при евтиното олово от чужбина в евтини долари
Не е препоръка за покупка и продажба
Затова е пълно с овце на БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от profixНа борсата е пълно с овце, чиито икономически познания са почти равни на нула. И това не е само в България.
Абе най-лошото е че днеска не ми е дошъл още кобоса...
Коментар
-
Първоначално изпратено от QUANTUMМи Емилио, тука 99% от хората във форума, ако не си го разбрал, са пълни лайци и простаци. Празни дърдорковци дето и представа си нямат за какво става дума. Мислят си, че това е Еврофутбол...Чужденците нека да си продават, за тях поне има някакво оправдание, но да се продава такава качествена акция като Монбат на такива смешни цени, не знам как може да се нарече, според мен това е пълен профанизъм. Човешката простотия е толкова голяма, че и въображението ти не може да я побере. На няколко пъти си мислех да напиша нещо, но като чета отвелите постигни, направо ми минава желанието.
Коментар
-
Първоначално изпратено от интересуващ_сеОловото пада
ако падне още може Монбат да работи на загуба, защото инвестициите в рециклиращи заводи ще са пълна загуба при евтиното олово от чужбина в евтини долари
Не е препоръка за покупка и продажбаhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Ми Емилио, тука 99% от хората във форума, ако не си го разбрал, са пълни лайци и простаци. Празни дърдорковци дето и представа си нямат за какво става дума. Мислят си, че това е Еврофутбол...Чужденците нека да си продават, за тях поне има някакво оправдание, но да се продава такава качествена акция като Монбат на такива смешни цени, не знам как може да се нарече, според мен това е пълен профанизъм. Човешката простотия е толкова голяма, че и въображението ти не може да я побере. На няколко пъти си мислех да напиша нещо, но като чета отвелите постигни, направо ми минава желанието.
Коментар
Коментар