IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя
    Първоначално изпратено от обзървър
    http://www.investor.bg/?cat=10&cid=1212&type=5

Консолидираното P/E е 34,18
    по данни на инвестора
    Е, и..?
    форуърд е
    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от обзървър
      http://www.investor.bg/?cat=10&cid=1212&type=5

по данни на инвестора
      Е, и..?

Коментар

• [quote="blah blah"]Eдните обаче си точат регулярно акционерите с увеличение на капитала и нови емисии и като благодарност даже дариха феновете си с един зърнен куриоз. Прибави към това и сивият, меко казано капитал, който стои зад групировката. Къде-къде по-слънце са Бобокови, които са си почти типични средностатистически деца на висшата номенклатура . Че Монбат не е евтин е друг въпрос, но поне според мен не случайно, че позицията се съвзе сравнително бързо от срива. Обратната страна на медала е, че ако големите очакванията за развитието на компанията, които са концентрирани тук не се оправдаят, инвеститорите ще са мноооого разочаровани и няма да простят лесно.[/qu

PROSHKATA KOLKO MOJE DA STRUVA NA KALPAK/AKZIYA! BRAVO...zasega!
        POKAZAHA DOBRA PECALBA I RUST NA PRIHODITE
        4estita Baba Marta i uspeh na vseki v investiraneto!

Коментар

• Първоначално изпратено от intint
          Лично за мен мненията на корк хосе батя и франки са изключително ценни и всеки който тръгва срещу тях е обречен на неуспех, това си е мое мнение.
          Ами какво ще кажете,след като признаем Косово-какви последици ще има върху бизнеса това решение?
          Или ще кажете те Сърбия няма да навреди на инвеститорите си защото има нужда от тях-да ама нали знаете че сърбите са преди всичко националисти и ще има последици.

Как ще се отрази това на Монбат-може би ще има някакво забавяне при откриването на завода и т.н.

На мен също ми харесва акцията но предвид тия обстоятелства гледам малко предпазливо.Това че за 1-2 дни някой фонд или ИП решава да си оправи доходността и качва цената не е определящо, според мен.

Не е препоръка!

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=10&cid=1212&type=5

по данни на инвестора

Коментар

• Лично за мен мненията на корк хосе батя и франки са изключително ценни и всеки който тръгва срещу тях е обречен на неуспех, това си е мое мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе
                Първоначално изпратено от Han Krum
                Първоначално изпратено от BENCHA
                chima 11kinta monbata 30
                SMEEEH SMEH
                Съгласен, едното се търгува при п/е 14 , другото при п/е 34......а и най големите оптимисти тук не е лошо да се замислят....
                круме, от последния ти пост ми става напълно ясно защо си спец по губещи (или мизернодоходни) инвестиции. В анализа на акции се иска малко повече проницателност от гледането непосредствено под носа си. Монбат ще продължи да расте с темп над пазарния и много народ (масата) ще продължи да се чуди защо така, но такъв е борсовия живот.

п.с. в съседна тема ме питаха дали съм си продал Монбат-а
                Не, не съм и скоро не мисля да го. Не виждам по-добра алтернатива на БФБ в момента (лично за моя портфейл).
                За ориентир ще спомена че намирам таргета за цената на акцията за т.г. на г-н Бобоков за твърде скромен, но типично в негов стил, за което го поздравявам

Приятен уикенд на всички!
                Абе пяляк знам повече за Монбат от теб, затова ви казвам тук ще има ръст още да и....истината ще лъсне, а не искам аз да ти обеснявам че когато мажоритар започне да говори за таргет на своята акция(едвам оттърва глоба от КФН), нещата не са розови, ама тогава ще си говорим....а относно моя доход ще си замълча колко е "мизерен"...

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                  chima 11kinta monbata 30
                  SMEEEH SMEH
                  Съгласен, едното се търгува при п/е 14 , другото при п/е 34......а и най големите оптимисти тук не е лошо да се замислят....
                  круме, от последния ти пост ми става напълно ясно защо си спец по губещи (или мизернодоходни) инвестиции. В анализа на акции се иска малко повече проницателност от гледането непосредствено под носа си. Монбат ще продължи да расте с темп над пазарния и много народ (масата) ще продължи да се чуди защо така, но такъв е борсовия живот.

п.с. в съседна тема ме питаха дали съм си продал Монбат-а
                  Не, не съм и скоро не мисля да го. Не виждам по-добра алтернатива на БФБ в момента (лично за моя портфейл).
                  За ориентир ще спомена че намирам таргета за цената на акцията за т.г. на г-н Бобоков за твърде скромен, но типично в негов стил, за което го поздравявам

Приятен уикенд на всички!

Коментар

• Eдните обаче си точат регулярно акционерите с увеличение на капитала и нови емисии и като благодарност даже дариха феновете си с един зърнен куриоз. Прибави към това и сивият, меко казано капитал, който стои зад групировката. Къде-къде по-слънце са Бобокови, които са си почти типични средностатистически деца на висшата номенклатура . Че Монбат не е евтин е друг въпрос, но поне според мен не случайно, че позицията се съвзе сравнително бързо от срива. Обратната страна на медала е, че ако големите очакванията за развитието на компанията, които са концентрирани тук не се оправдаят, инвеститорите ще са мноооого разочаровани и няма да простят лесно.

Коментар

• Докато се правят добри пари от танци нагоре надолу - какво има да му мислят Ако започнат само да губят - тогава ще му мислят Мениджмънтът тук обаче наистина се грижи много добре за поддържане на интереса към позицията

Коментар

• Първоначално изпратено от BENCHA
                        chima 11kinta monbata 30
                        SMEEEH SMEH

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                          chima 11kinta monbata 30
                          SMEEEH SMEH
                          Ти се смей, а ние ще печелим.
                          Ами то не става само с ядене, трябва и акъл! Имаше и време когато Чим беше пак на 11, но Монбат беше на 9 лв. Ама споко, стискай си Чим-а, ще стане пак на 14 лв. само дето тогава Монбат ще бъде на 50! Въпрос на фундамент, доверие, интелект!

така е така е

Коментар

• Първоначално изпратено от BENCHA
                            chima 11kinta monbata 30
                            SMEEEH SMEH
                            Ти се смей, а ние ще печелим.
                            Ами то не става само с ядене, трябва и акъл! Имаше и време когато Чим беше пак на 11, но Монбат беше на 9 лв. Ама споко, стискай си Чим-а, ще стане пак на 14 лв. само дето тогава Монбат ще бъде на 50! Въпрос на фундамент, доверие, интелект!

Коментар

• Първоначално изпратено от Даниела Пеева
                              Представихме консолидирания отчет за четвърто тримесечие на 2007 г. и Корпоративен календар за 2008 г.

Успех на всички!

С настоящото представяме консолидиран отчет за четвърто тримесечие на 2007 г. съгласно, който :

“Монбат” АД е реализирало на консолидирана база за 2007 г. приходи от продажби в размер на 141 226 хил.лв, което представлява ръст на продажбите от 65.55 % в сравнение с 2006 г.

Консолидираната нетна печалба за дванадесетмесечието на 2007 г. е 16 885 хил. лв. спрямо 8 430 хил. лв. през 2006 г., което представлява ръст от 100.29 %

С оглед максималната информираност на инвеститорите ръководството на “Монбат” АД представя Корпоративен календар за 2008 г. относно всички най-важни, планирани корпоративни събития на дружеството.

Настоящата информация, консолидираните отчети на дружеството и Корпоративния календар за 2008 г. могат да бъдат намерени и на електронната страница дружеството – www.monbat.com.

Коментар

• Представихме консолидирания отчет за четвърто тримесечие на 2007 г. и Корпоративен календар за 2008 г.

Успех на всички!

Коментар

Working...
                                X