IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тази "перла" въпреки всички напудрени отчети и днес е една от най-губещите - пълен ШИТ

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
      Петре,

не мога да те разбера. Хората извадиха съвсем приличен отчет - даже хубав. На фона на останалите производства в БГ тази печалба си е супер. Хубаво ги мразиш, но какво те кара да мислиш , че тук нещата ще се сговнят. Аз няма да си купя акции защото са ми скъпи към момента, но това не значи , че който е купил на 4-5 кинта се е минал. Обоснови се защо според теб ще се прецака монбатя.?
      факт е, че всичкото производител на коли прави все по-ефтини коли, а затова на акумулаторите бош може да падне реализацията, докато на монбатя да качи.

дългосрочен засега ти ще пиеш виски , но до 2012 има време. заспалите тигри на бфб може и да се събудят до тогава.

лека
      Благодаря, Бертрам. Пожелавам ти нещата при Еврохолда да се оправят. Аз не съм завистлив. Най-добре е всички да печелят. Успех.

Коментар

• Петре,

не мога да те разбера. Хората извадиха съвсем приличен отчет - даже хубав. На фона на останалите производства в БГ тази печалба си е супер. Хубаво ги мразиш, но какво те кара да мислиш , че тук нещата ще се сговнят. Аз няма да си купя акции защото са ми скъпи към момента, но това не значи , че който е купил на 4-5 кинта се е минал. Обоснови се защо според теб ще се прецака монбатя.?
        факт е, че всичкото производител на коли прави все по-ефтини коли, а затова на акумулаторите бош може да падне реализацията, докато на монбатя да качи.

дългосрочен засега ти ще пиеш виски , но до 2012 има време. заспалите тигри на бфб може и да се събудят до тогава.

лека
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
          Първоначално изпратено от дългосрочен
          Първоначално изпратено от bertram
          Добър отчет! Дано повече дружества изкарат добри отчети. Като експортно ориентирано производство този ръст може само да ни радва! ПК не го броим той ги мрази!
          + Похвално е, че не се туткат до последния момент.
          Поздравления Бертрам за добрите думи.
          Утре гледай само какви "добри дела" ще има по тоз зловещ ШИТ !!! Sell - off знаеш ли какво е ?
          Пепенце, наистина днес тук имаше ДОБРИ ДЕЛА. Бегай от тук МАНИПУЛАТОРЧЕ.

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен
            Първоначално изпратено от Петър Караиванов
            Добър отчет! Дано повече дружества изкарат добри отчети. Като експортно ориентирано производство този ръст може само да ни радва! ПК не го броим той ги мрази!
            Утре гледай само какви "добри дела" ще има по тоз зловещ ШИТ !!! Sell - off знаеш ли какво е ?
            Нали знаеш мнението ми за теб. Щи се въздържа, за да не те излагам.
            А дали на мен ми пука за твоето мнение ?

Ти доста се изложи вече с глупостите които изписа в последните дни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
              Нали знаеш мнението ми за теб. Щи се въздържа, за да не те излагам.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram

Коментар

• Добър отчет! Дано повече дружества изкарат добри отчети. Като експортно ориентирано производство този ръст може само да ни радва! ПК не го броим той ги мрази!
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ТРОЛ
                      ОТЛИЧНИКА МОНБАТ НАДМИНА И МОИТЕ ПРОГНОЗИ. КАКВО МУ ТРЯБВА НА ЧОВЕК - ДА Е АКЦИОНЕР В МОНБАТ Е ДОСТАТЪЧНО, ОСТАНАЛОТО СИ ИДВА САМО.
                      ПАК ЛЪЖЕШ! Твоите прогнози за растеж на акцията не се сбъднаха до тук. От това че дружеството печели в твоя джоб какво влезе? -Нищо!
                      то ако от монбат не влезе не виждам от къде другаде може да влезе при положение че показва най-добрите резултати на бфб

Коментар

• Първоначално изпратено от ТРОЛ
                        ОТЛИЧНИКА МОНБАТ НАДМИНА И МОИТЕ ПРОГНОЗИ. КАКВО МУ ТРЯБВА НА ЧОВЕК - ДА Е АКЦИОНЕР В МОНБАТ Е ДОСТАТЪЧНО, ОСТАНАЛОТО СИ ИДВА САМО.
                        ПАК ЛЪЖЕШ! Твоите прогнози за растеж на акцията не се сбъднаха до тук. От това че дружеството печели в твоя джоб какво влезе? -Нищо!
                        ЩЕ ВЛЕЗЕ, АЗ НЕ БЪРЗАМ И ТИ САМ ЩЕ ГО РАЗБЕРЕШ, НО ЩЕ БЪДЕ МНОГО КЪСНО.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от milenkk
                            Не трябваше такъв голям ръст да реализират, ще докара някой хора до самоубийство
                            Хахахаха! Тея, въпросни хора са токова самовлюбени, че не биха се самоубили в никой случай!

Но аз определено се притеснявам да не се пръснат жлъчките им от злоба!

.................

Прекрасни резултати! Поздравления за межидмънта!

Коментар

• ОТЛИЧНИКА МОНБАТ НАДМИНА И МОИТЕ ПРОГНОЗИ. КАКВО МУ ТРЯБВА НА ЧОВЕК - ДА Е АКЦИОНЕР В МОНБАТ Е ДОСТАТЪЧНО, ОСТАНАЛОТО СИ ИДВА САМО.

Коментар

• Първоначално изпратено от intint
                                ооо чакай дългосрочния да се върне от работа и да седне на компютъра да видиш тогава какво става

Първоначално изпратено от milenkk
                                Не трябваше такъв голям ръст да реализират, ще докара някой хора до самоубийство
                                горкия дългосрочен. Тук ако върви така ще изкарат едни около 20млн печалба за годината или 50ст на акция с П/Е=13 при текущата цена А той държи основно на П/Е. Надценена е спрямо пазара

Коментар

Working...
                                X