IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колко много доволни и щастливи инвеститори има в тази тема?! Ама нека се сърдят на себе си!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Ставаше дума не за друго, а за твоето твърдение:
      Първоначално изпратено от Forex Master
      Купиха олово което да им стигне за по-дълъг период от време, защото очакваха цената на оловото да се вдигне и те да спечелят. Да ама тя вде че падна и вместо да спечелят те взеха че загубиха от това упражнение...
      Forex Master, цитирай източника си на информация, иначе го приемам за опит за манипулация на цената на акциите на публично дружество. Ако не го поткрепиш с факти и твърдението ти не е вярно бих помолил ДВИ на MONBAT да сигнализира КФН въз основа на:
      ЗАКОН срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти
      Чл. 6. (1) Манипулиране на пазара на финансови инструменти е:
      1. извършването на сделки или подаването на нареждания, които създават или могат да създадат невярна или подвеждаща представа относно търсенето, предлагането или цената на финансови инструменти или които определят чрез действията на едно лице или чрез съвместни действия на две или повече лица цената на един или няколко финансови инструмента на необичайно или изкуствено ниво;
      2. извършването на сделки или подаването на нареждания, при които се използват фиктивни способи или други форми на измамни действия;
      3. разпространяването чрез средствата за масово осведомяване, включително чрез Интернет, или по какъвто и да е друг начин на информация, която създава или може да създаде невярна или подвеждаща представа относно финансови инструменти, включително разпространяването на слухове и неверни или заблуждаващи новини, когато лицето, което разпространява информацията, знае или е длъжно да знае, че информацията е невярна или подвеждаща.

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho
        А ако все пак реша да си загубя времето и ти цитирам конкретни факти, цифри и източници, а ти накрая се изнижеш от темата като напикано мушкато, на мен каква ще ми е ползата Пончо?
        Досега не съм се "изнизвал" и ти обещавам че няма да го направя. Ако не се позовеш на конкретни факти се получава така че ти се изнизваш като "напикано мушкато". Не пропускай факта че говориш за някаква твоя полза от писането във форума - афиширането на необоснована и в голяма вероятност невярна информация /което може би правиш, освен ако не докажеш твърденията си/, ако ти носи полза е чист опит за пазарна манипулация на цената на акциите на публично дружество. Очаквам да защитиш тезата си!
        каква теза бе човек - гони си интересите по всякакъв начин

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
          А ако все пак реша да си загубя времето и ти цитирам конкретни факти, цифри и източници, а ти накрая се изнижеш от темата като напикано мушкато, на мен каква ще ми е ползата Пончо?
          Досега не съм се "изнизвал" и ти обещавам че няма да го направя. Ако не се позовеш на конкретни факти се получава така че ти се изнизваш като "напикано мушкато". Не пропускай факта че говориш за някаква твоя полза от писането във форума - афиширането на необоснована и в голяма вероятност невярна информация /което може би правиш, освен ако не докажеш твърденията си/, ако ти носи полза е чист опит за пазарна манипулация на цената на акциите на публично дружество. Очаквам да защитиш тезата си!

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
            Първоначално изпратено от Poncho
            Този въпрос бе надълго и нашироко разискван още през Януари месец...
            Да разбирам че считаш, че суровините закупени преди януари все още не са вложени и реализирани така ли? Това което пишеш факт ли е или твои мисли и твърдения? Позови се на кокретни цифри ако е възможно.
            Ще цитираш ти, дрън, дрън.
            Не съм виждал как се изнизва ... мушкато.Доколкото знам това е цвете и то си стои само на едно място!Форекса май се изнерви нещо?
            自由西藏

Коментар

• Много внимание му отделяте. Интересът на всички с кеш е насочен към максимално падане на цената - за да купят повече. Тъй че по всякакъв начин ще се опитват да манипулират с всевъзможни глупости.
              Въпросът е до кога ще бъде оставена акцията без подкрепа?

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata
                Здравейте,

как се получава дивидента на МОНБАТ???

Някой може ли да ми отговори...
                http://www.investor.bg/?cat=5&id=64252

...там пише за всички случаи по които си придобил акции

Коментар

Да разбирам че считаш, че суровините закупени преди януари все още не са вложени и реализирани така ли? Това което пишеш факт ли е или твои мисли и твърдения? Позови се на кокретни цифри ако е възможно.
                  Ще цитираш ти, дрън, дрън.

Коментар

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Купиха олово което да им стигне за по-дълъг период от време, защото очакваха цената на оловото да се вдигне и те да спечелят. Да ама тя вде че падна и вместо да спечелят те взеха че загубиха от това упражнение...
                      Forex Master, цитирай източника си на информация, иначе го приемам за опит за манипулация на цената на акциите на публично дружество. Ако не е вярно бих помолил ДВИ на MONBAT да сигнализира КФН.
                      Досега не съм чул от мениджмънта да се заиграват с цената на оловото.

Не препоръчвам никому нищо!
                      Недей тъй бе Пончо, ще го сплашиш момчето и няма кой да разведрява и развеселява форума с апокалиптичните си прогнози за висока и ниска цена на олово, за срив във пазарни позиции, за срив в продажбите .... и т.н. не мога да ги изброя всичките, защота то да беше един или два "анализа"...

Коментар

• Здравейте,

как се получава дивидента на МОНБАТ???

Някой може ли да ми отговори...
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Коментар

Forex Master, цитирай източника си на информация, иначе го приемам за опит за манипулация на цената на акциите на публично дружество.
                            Приемай го както желаеш... Този въпрос бе надълго и нашироко разискван още през Януари месец, но тогава акциите на монбатката не бяха паднали толкова ниско. Сега като бълбукнаха, много се изнервихте и взехте да плашите със санкции всеки който се стреми да пише обективно!

Вземи да се наревеш през уикенда и ще ти олекне... Не ми се сърди на мен за ЛИЧНО ТВОИ погрешни инвестиционни решения!!!
                            ОК чакаш да дойде дъното за да се заредиш здраво с монбатки , разбирам те , но не разбирам що трябва да пишеш глупости и да цитираш непроверена информация.Не говори добре за тебе!
                            自由西藏

Коментар

Forex Master, цитирай източника си на информация, иначе го приемам за опит за манипулация на цената на акциите на публично дружество.
                              Приемай го както желаеш... Този въпрос бе надълго и нашироко разискван още през Януари месец, но тогава акциите на монбатката не бяха паднали толкова ниско. Сега като бълбукнаха, много се изнервихте и взехте да плашите със санкции всеки който се стреми да пише обективно!

Вземи да се наревеш през уикенда и ще ти олекне... Не ми се сърди на мен за ЛИЧНО ТВОИ погрешни инвестиционни решения!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Teodor Iv
                                Първоначално изпратено от joda
                                Стига вече с тези глупости! Оловото е входяща суровина и тя се купува постоянно
                                Щеше да еглупост ако не беше факт! Купиха олово което да им стигне за по-дълъг период от време, защото очакваха цената на оловото да се вдигне и те да спечелят. Да ама тя вде че падна и вместо да спечелят те взеха че загубиха от това упражнение...

Защо го направиха ли? Сигурно поради същата причина поради която ОЦК пълнеше складовете си с готова продукция и не продаваше... Сега вече ще трябва да продават на по-ниски цени, защото им трябват пари! И монбатката така... Имаше една поговорка "Хитрата сврака с двата крака..."
                                е тази информация отде я извади - направо ме разби
                                Рециклиращите заводи ще сведат до мин цената на входящата суровина, което ще доведе до по-висока възвращаемост на приходите ,т.е. до по-голям % печалба!
                                自由西藏

Коментар

Working...
                                X