IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master
    Тези акции са безплатни така че и по 5 лева да ги шитне се е кяр!
    Браво бе Мисъл.... Ако след това изказване някои те вземе на сериозно като направиш прогноза ще искам да видя що за човек ще е... чудя се какво още ще измислите тролчетата...

достоино за бисери и вицове...
    Business as Usual

Коментар

• Пичове си купуват п.... продават!

Коментар

• Абе който вижда офертите в дълбочина що не докладва изкупуване ли върви в момента или пичове си купуват акции ?

Коментар

• Кво стана сега??

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho
            На Шипка всичко е спокойно! Тактиката на обратното изкупуване вече сработва добре за мое лично съжаление.
            И аз си мисля, че тази акция не е най-удачната за спекулка.
            Мисля също, че до 3-5 дни ще се издухат и основните спекуланти.

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
              Първоначално изпратено от Forex Master
              Първоначално изпратено от joda
              Първоначално изпратено от Гари
              Как за какво? За да ги шитне по-бързо естествено, за какво друго. Не може да има друга причина.
              И къде ще му бъде ползата от файдата!?

Ако намериш на улицата 10 евро ще ги шитнеш ли по лев защото си на кяр?
              Каква полза че си ги намерил на улицата ако не ги похарчиш с кеф?
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
                Първоначално изпратено от Forex Master
                Как за какво? За да ги шитне по-бързо естествено, за какво друго. Не може да има друга причина.

Абе това беше много яко... Браво GALBA!!!

абе Forex Master що не ми подариш всичките ти акции... те и без това са ти кяр... ти така или иначе досега трябваше да си фалирал... , т.ч. квото ти е останало все ти е кяр )))
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master

Коментар

• То като се замисли човек, добре ще продам тук и после..., къде ще купиш. Нали трябва да си заслужава. Не е препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Аз имам подозрения за доста ледени блокове над 10.10, така че едва ли ще видим такава цена
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho
                          На Шипка всичко е спокойно! Тактиката на обратното изкупуване вече сработва добре за мое лично съжаление.
                          Абе ще има паникьорчета с акции ама надали ще стигнат и за желаещите да купят евтино и за обратното изкупуване. Аз си залагам мечия капан малко над 10,10 и си ги чакам

Коментар

• На Шипка всичко е спокойно! Тактиката на обратното изкупуване вече сработва добре за мое лично съжаление.

Коментар

• На страха очите са големи.

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP
                                Днес определено ще има продавачи, но ми се струва, че ще се намери и кой да удари едно рамо на 5МВ
                                май няма да има много продавачи .... както някои говориха
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X