Първоначално изпратено от Forex Master
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETOБрех брех ето ви ги новите акции в кобосите ......и кво стана форексчо нали ги чкаше на 10 лева на гюме да купиш .....?!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от DinosaurОще по-интересно стана...
Но за да не се чувствате скандализирани и обидени нека добавя нещо към FM. Няма откъде да дойдат "безплатни" акции. Този израз е неточен и плод на ПР кампании. Пазарната цена на акциите в момента на увеличаване на капитала отразява стойността на компанията, в т.ч. и печалбата от минали периоди, отнесена във фонд"Резервен", с която се увеличава собствения капитал.
Коментар
-
Брех брех ето ви ги новите акции в кобосите ......и кво стана форексчо нали ги чкаше на 10 лева на гюме да купиш .....?!
Дааааа ама не ...всички си ги видяха акциите в кобоса ама май си ги стискаааааааааааааааааат ........
То и затова днес за малко 11 ката да шибнем без малко ...ама и утре е ден де
Сполай ви
Коментар
-
Още по-интересно стана...
Но за да не се чувствате скандализирани и обидени нека добавя нещо към FM. Няма откъде да дойдат "безплатни" акции. Този израз е неточен и плод на ПР кампании. Пазарната цена на акциите в момента на увеличаване на капитала отразява стойността на компанията, в т.ч. и печалбата от минали периоди, отнесена във фонд"Резервен", с която се увеличава собствения капитал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DinosaurПървоначално изпратено от cooliceПървоначално изпратено от Forex MasterДрън, дрън... че пляс... Аз какво питам, той какво ми отговаря?! Какво ти пречеше да се "увеличи капитала чрез превръщане на част от печалбата в капитал" и без да се прави сплит като се дава една безплатна акция за всяка стара?
Престанете да пишите глупости!!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от Forex MasterКак би променил процентния дял на сегашните акционери ако на всяка стара акция безплатно дадеш по една нова?! Ти имаш ли завършено основно образование? С каква оценка по математика си го завършил?
chul ili prochel bateta tova che ne sum pro ne mi prechi da se spraviam na borsata :mrgreen: s poslednite propadaniq, usrednqvaniq i keshrianiq kobosa mie na ~-14% ot vurha prez oktomvri tryguvam si :mrgreen: mai sum po dobur ot niakoi fond menidjuri
triabvashe da ni nakarat da si gi platim tezi akcii taka pone spora shteshe da e bezmislen ama pak shteshe da ima pisjtiashti ZASHTO (forexa)Business as Usual
Коментар
-
Първоначално изпратено от DinosaurПървоначално изпратено от cooliceПървоначално изпратено от Forex MasterДрън, дрън... че пляс... Аз какво питам, той какво ми отговаря?! Какво ти пречеше да се "увеличи капитала чрез превръщане на част от печалбата в капитал" и без да се прави сплит като се дава една безплатна акция за всяка стара?
Няма нищо интересно в това ако имам 5 лева къде ги държа в левия или в десния си джоб... Поне за мен няма нищо интересно в този въпрос! Виж за един крадец, това е много интересен въпрос точно в кой джоб са ти 5-те лева!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар