IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master
    Първоначално изпратено от COBOSCHETO
    Брех брех ето ви ги новите акции в кобосите ......и кво стана форексчо нали ги чкаше на 10 лева на гюме да купиш .....?!
    Абсолютно същото дрънкаше и когато бяха 12 лева, че искам да си купя на 11... И ко тана?
    бяха на 12, ама бяха и на 10, все още има на 11 - един твой колега, ПК не крие симпатиите си тук, а пък и споменал че започнал да купува. Днес като гледам какво става - май няма много време.

Коментар

• Re: Новите акции

Първоначално изпратено от zoro mask1
      Привет на Монбатци.Някой ще ми каже ли защо и днес ми ги няма новите акции в Кобоса.
      Най-вероятно в ИП, през който търгуваш знаят по-добре от нас отговора
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Новите акции

Привет на Монбатци.Някой ще ми каже ли защо и днес ми ги няма новите акции в Кобоса.

Коментар

• Forex Master, а ти искаш ли да си купиш или драскаш тука щото времето ти е в излишък?

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
            Брех брех ето ви ги новите акции в кобосите ......и кво стана форексчо нали ги чкаше на 10 лева на гюме да купиш .....?!
            Абсолютно същото дрънкаше и когато бяха 12 лева, че искам да си купя на 11... И ко тана?
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• наистина интересно стана - докато си чешеше езика, монбатката качи 0.50лв[/quote]

Радвам се, че си използвал възможността...

Коментар

• Първоначално изпратено от Dinosaur
                Още по-интересно стана...
                Но за да не се чувствате скандализирани и обидени нека добавя нещо към FM. Няма откъде да дойдат "безплатни" акции. Този израз е неточен и плод на ПР кампании. Пазарната цена на акциите в момента на увеличаване на капитала отразява стойността на компанията, в т.ч. и печалбата от минали периоди, отнесена във фонд"Резервен", с която се увеличава собствения капитал.
                наистина интересно стана - докато си чешеше езика, монбатката качи 0.50лв

Коментар

• Брех брех ето ви ги новите акции в кобосите ......и кво стана форексчо нали ги чкаше на 10 лева на гюме да купиш .....?!
                  Дааааа ама не ...всички си ги видяха акциите в кобоса ама май си ги стискаааааааааааааааааат ........
                  То и затова днес за малко 11 ката да шибнем без малко ...ама и утре е ден де
                  Сполай ви

Коментар

• Още по-интересно стана...
                    Но за да не се чувствате скандализирани и обидени нека добавя нещо към FM. Няма откъде да дойдат "безплатни" акции. Този израз е неточен и плод на ПР кампании. Пазарната цена на акциите в момента на увеличаване на капитала отразява стойността на компанията, в т.ч. и печалбата от минали периоди, отнесена във фонд"Резервен", с която се увеличава собствения капитал.

Коментар

Първоначално изпратено от coolice
                      Първоначално изпратено от Forex Master
                      Дрън, дрън... че пляс... Аз какво питам, той какво ми отговаря?! Какво ти пречеше да се "увеличи капитала чрез превръщане на част от печалбата в капитал" и без да се прави сплит като се дава една безплатна акция за всяка стара?
                      а запазване на процентния дял на сегашните акционери ? или викаш борса без правила ни трябва.....
                      Въпросът е много интересен. Поставил го бях при увеличението на капитала на Арома, но след кратка дискусия съмненията останаха.... Нека поръзсъждаваме: Увеличението на капитала става "със собствени средства", т.е. със средства на акционерите.Увеличава се капиталът два пъти и би следвало всеки акционер да получи толкова акции, колкото е имал и без да се променя цената им, т.е.без да се сплитват. Така и ще се запази процентният дял на всеки акционер. А сега какво става-акциите се сплитват и всеки акционер получава два пъти повече, т.е.запазва се стойността на притежаваните активи. Но собственият капитал се увеличава два пъти, т.е. акционеритеимат вече два пъти по-ниско дялово участие. Това не е ли разводняване на капитала? Или по-скоро бих го нарекъл обезценяване на акциите. Ефектът се подсилва с масирани изкупувания на "обезценени" вече акции под формата на "обратно изкупуване", примерно...

Престанете да пишите глупости!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
                        Как би променил процентния дял на сегашните акционери ако на всяка стара акция безплатно дадеш по една нова?! Ти имаш ли завършено основно образование? С каква оценка по математика си го завършил?
                        E, ti mnogo slojno si trugnal da mu obiasniavash. Ne vijdash li che pishe neshta, koito niakade e chul.

chul ili prochel bateta tova che ne sum pro ne mi prechi da se spraviam na borsata :mrgreen: s poslednite propadaniq, usrednqvaniq i keshrianiq kobosa mie na ~-14% ot vurha prez oktomvri tryguvam si :mrgreen: mai sum po dobur ot niakoi fond menidjuri

triabvashe da ni nakarat da si gi platim tezi akcii taka pone spora shteshe da e bezmislen ama pak shteshe da ima pisjtiashti ZASHTO (forexa)
                        Business as Usual

Коментар

• Ами нали и аз това казвам FM.

Коментар

Първоначално изпратено от coolice
                            Дрън, дрън... че пляс... Аз какво питам, той какво ми отговаря?! Какво ти пречеше да се "увеличи капитала чрез превръщане на част от печалбата в капитал" и без да се прави сплит като се дава една безплатна акция за всяка стара?
                            а запазване на процентния дял на сегашните акционери ? или викаш борса без правила ни трябва.....
                            Въпросът е много интересен...
                            Въпросът може да е интересен само за един болен мозък! Всичко което е собственост на дружеството е собственост на акционерите. Или някои от вас не мислят така?!...

Няма нищо интересно в това ако имам 5 лева къде ги държа в левия или в десния си джоб... Поне за мен няма нищо интересно в този въпрос! Виж за един крадец, това е много интересен въпрос точно в кой джоб са ти 5-те лева!
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Вие мислите ли преди да пишете. Леле толкова глупости не бях чел отдавна

Коментар

• Мале, мале що глупости сте изписали! Нямам думи! Просто се надявам да нямате акции. Каквито и да е.

Коментар

Working...
                                X