IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Каммен
    Първоначално изпратено от coolice
    не мисля че беше от обратното изкупуване ... те по скоро биха седяли в ляво на изчкаване да подпират поне така си мисля...

пп Най дразнещото което наблюдавам от време на време е след стабилно пълнене и лек ъп на цената някои изсипава десетина броики на пазарна да смъклне в кобоса цената на последна сделка надолу .... е това не ми е ясно защо го правят от хеитърлък или ни успиват....

не е препоръка
    ако беше обр. изкупуване нямаше да чакат поява на големи пакети - щяха да подкрепят когато има натиск с мижави бройки. Изкупуванията започват когато се появи по-голям пакет. Пък кой купува, едва ли има някакво значение за малките инвеститори.
    Май някой здраво пълни тук. Спре ли предлагането на по-големи пакети и цената ще дръпне.

Коментар

• Що да е дразнещо, цената днеска скочи с 10 стинки ....дай боже секи ден така ....на ден демек на сяка позиция ....малко но сигурно ....а инак според мене не са напълнили и половината от тези 115 к ...предстои включване ....3 мсеца имат хората

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice
        не мисля че беше от обратното изкупуване ... те по скоро биха седяли в ляво на изчкаване да подпират поне така си мисля...

пп Най дразнещото което наблюдавам от време на време е след стабилно пълнене и лек ъп на цената някои изсипава десетина броики на пазарна да смъклне в кобоса цената на последна сделка надолу .... е това не ми е ясно защо го правят от хеитърлък или ни успиват....

не е препоръка
        ако беше обр. изкупуване нямаше да чакат поява на големи пакети - щяха да подкрепят когато има натиск с мижави бройки. Изкупуванията започват когато се появи по-голям пакет. Пък кой купува, едва ли има някакво значение за малките инвеститори.

Коментар

• не мисля че беше от обратното изкупуване ... те по скоро биха седяли в ляво на изчкаване да подпират поне така си мисля...

не е препоръка
          Business as Usual

Коментар

• Какво да праим сега, дребните риби ? Да пълним или да изпразваме?

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice
              Първоначално изпратено от joda
              Първоначално изпратено от COBOSCHETO
              Първоначално изпратено от frei1974
              Добре де сега стабилизират ма като ги напълнят тез 115-кво ще стане.
              Ми ще трябва нии да пълним ....за да пълзи по хълма с бизоните ....
              Може пък въобще да не са пълнили все още!!!!!!!!!!
              мен на пълнене ми приличаше днес от 9:30 до един няколко стотин акции се изтъргуваха и от 13 до 13:45 ги докарахме над 17 000 броики

http://kompanii.investor.bg/?cat=10&...&trades_page=4
              Ясно е че е пълнене!!!Не е ясно кой пълни!!!!
              自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
                Първоначално изпратено от COBOSCHETO
                мен на пълнене ми приличаше днес от 9:30 до един няколко стотин акции се изтъргуваха и от 13 до 13:45 ги докарахме над 17 000 броики

http://kompanii.investor.bg/?cat=10&...&trades_page=4
                Business as Usual

Коментар

• Радвам се, че се отлепихме от 11,50. Очаквам и добър отчет.

Не е препоръка за покупка или продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata
                    Първоначално изпратено от пробата
                    хайде чакаме резултата за юли
                    да видим как е било
                    Аха това ще е интересно...!!! Много хора чакат какви ще са резултатите!!!
                    Както и да е било идва сезона ,така че кво ти дреме!
                    自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
                      自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от пробата
                        хайде чакаме резултата за юли
                        да видим как е било
                        Аха това ще е интересно...!!! Много хора чакат какви ще са резултатите!!!
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• хайде чакаме резултата за юли
                          да видим как е било

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                              Първоначално изпратено от Poncho
                              Първоначално изпратено от Батя
                              Просто си има други купувачи за което намекнах по-долу.
                              Аха, и 95% от тях все клиенти на Бенчмарк.
                              Мдаа, имаш ЛС.
                              И ти!

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho
                                Първоначално изпратено от Батя
                                Просто си има други купувачи за което намекнах по-долу.
                                Аха, и 95% от тях все клиенти на Бенчмарк.
                                Мдаа, имаш ЛС.

Коментар

Working...
                                X