Първоначално изпратено от дългосрочен
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bertramПървоначално изпратено от дългосроченСтабилна компания - всичко друго пада /без варантите и привилигированите на Енемона/, а тук здраво стои на 6,500. Всички го виждат, само че едни завиждат. Скоро е и 25-ти.
какво ще стане според теб, когато лимита за броя обратно изкупени акции бъде достигнат.
а) ще приемат план за още 1 милка акции = да речем още 6 милиона оборотни пари вързани
б) няма да купуват и един по-сериозен пакет ще бъде достатъчен, за да свали цената поне с лев надолу
в) ти ще крепиш акцията
аз ако падне на 4 кинта ще купя въпреки, че не съм фен на акумулаторите - все пак завода си бачка ок, то и банките си бачкат ок и П/Е им е в пътии по-добро от тукашното.
на П/Е около 10 влизам
колко според теб могат да изкупят, за да бранят цената над 6 лв.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от дългосроченСтабилна компания - всичко друго пада /без варантите и привилигированите на Енемона/, а тук здраво стои на 6,500. Всички го виждат, само че едни завиждат. Скоро е и 25-ти.
Абе ай........сиктир.........и компания.........и акумулатори...пълен ШИТ...ШИТ...ШИТ...!!!
Абе къде е кака (Даниела Пеева) ???
Коментар
� -
Първоначално изпратено от дългосроченСтабилна компания - всичко друго пада /без варантите и привилигированите на Енемона/, а тук здраво стои на 6,500. Всички го виждат, само че едни завиждат. Скоро е и 25-ти.
Абе ай........сиктир.........и компания.........и акумулатори...пълен ШИТ...ШИТ...ШИТ...!!!
Абе къде е кака (Даниела Пеева) ???
Коментар
� -
Първоначално изпратено от дългосроченСтабилна компания - всичко друго пада /без варантите и привилигированите на Енемона/, а тук здраво стои на 6,500. Всички го виждат, само че едни завиждат. Скоро е и 25-ти.
какво ще стане според теб, когато лимита за броя обратно изкупени акции бъде достигнат.
а) ще приемат план за още 1 милка акции = да речем още 6 милиона оборотни пари вързани
б) няма да купуват и един по-сериозен пакет ще бъде достатъчен, за да свали цената поне с лев надолу
в) ти ще крепиш акцията
аз ако падне на 4 кинта ще купя въпреки, че не съм фен на акумулаторите - все пак завода си бачка ок, то и банките си бачкат ок и П/Е им е в пътии по-добро от тукашното.
на П/Е около 10 влизам
колко според теб могат да изкупят, за да бранят цената над 6 лв.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от дългосроченПървоначално изпратено от bertramдългосрочен,
кой дребен играч се измънка тук с почти 500К бройки на 6.47 ?
ПС от сделките ти с по 5-10 бройки виждам,че си на линията отговори.
Втори вариант Мажоритаря да ги е продал на по-голям инвеститор от мен, но е почти невероятно.
Трето. Бъркаш ме с други - купувам само големи пакети. Вчера изкупих Каолин от 4,25 до 4,30 на изперкалите спекулантчета. Успех с Еврохолда.
не е препоръка, а предположениетова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от дългосроченПървоначално изпратено от bertramдългосрочен,
Втори вариант Мажоритаря да ги е продал на по-голям инвеститор от мен, но е почти невероятно.
Трето. Бъркаш ме с други - купувам само големи пакети. Вчера изкупих Каолин от 4,25 до 4,30 на изперкалите спекулантчета. Успех с Еврохолда.
Коментар
� -
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertramдългосрочен,
Коментар
�
Коментар