IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSE guy
    Първоначално изпратено от Петър Караиванов
    Първоначално изпратено от NYSE guy
    Първоначално изпратено от Forex Master
    Kakto i da se оправдавате, с това си решение разклатихте доверието на инвеститорите си.
    А аз чакам лавина от искове на ужилени и недоволни инвеститори купували вчера на и над 11 лева. Това ще е НАПЪЛНО основателно... Разклатеното доверие е най-малкия проблем в момента!!!
    Записвания на телефон 97 63 413 - напълно сериозен съм.
    Ти може и да си сериозен, но съжалявам, че трябва да ти го кажа - след толкова глупости, които си писал по форума, мислиш ли, че някой те взима насериозно.
    Това е телефон за записвания само.Адвокатите ще се свържат с всеки който се е записал.Аз не съм адвокат и не познавам законите в корпоративните финанси. Но адвоката ми каза само - "Блага работа,ще ги издоим!"

Казах ти вече - на твоите щуротии във форума, никой вече не им обръща внимание. Но сам си си виновен. Колкото повече говориш, толкова повече глупости е възможно да кажеш. А ти разцепи форума от простотии.
    трябва да признаем, че има и последователи
    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Ей няма угодия
      Много хора купиха около 11 лв с надежда мениджмънта като тръгне да изкупува да продадат на по високи нива. Да ама не - обратното изкупуване е за стабилизиране на цената, а не за дребни далавери.
      Нали уж всички тук бяхте дългосрочни инвеститори , какво ви пречи дали мениджмънта ще купува на 10 или на 11лв щом така и така няма да продавате

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
        Kakto i da se оправдавате, с това си решение разклатихте доверието на инвеститорите си.
        А аз чакам лавина от искове на ужилени и недоволни инвеститори купували вчера на и над 11 лева. Това ще е НАПЪЛНО основателно... Разклатеното доверие е най-малкия проблем в момента!!!
        Ти може и да си сериозен, но съжалявам, че трябва да ти го кажа - след толкова глупости, които си писал по форума, мислиш ли, че някой те взима насериозно.
        Това е телефон за записвания само.Адвокатите ще се свържат с всеки който се е записал.Аз не съм адвокат и не познавам законите в корпоративните финанси. Но адвоката ми каза само - "Блага работа,ще ги издоим!"
        Казах ти вече - на твоите щуротии във форума, никой вече не им обръща внимание. Но сам си си виновен. Колкото повече говориш, толкова повече глупости е възможно да кажеш. А ти разцепи форума от простотии.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
          Първоначално изпратено от coolice
          мдам апокалиптиците не я обичат тази компания не се държи като останалите тролнеш с няколко ника по темите и воила ето ти срив ама тук не минава толкова лесно
          tq se sruti s edin lev ne useti li ?
          тя и на 24 януари се срина дотолкова от тогава досега с колко срутихте всичко останало? които е купил тогава и на следващите пропадания (и по временните нива докато са ставали пропаданията защото дъно се оцелва трудно ) не го мислете....

1вия че разклатиха доверието на инвеститорите си и 2рия че създадоха доста благоприятна почва за съдебни дела и разследвания към себе си.

Е аз смятам да се възползвам и от 2те предоставили ми се възможности !
          1. Пеца ти купили над 11 ако не как ти разклатиха доверието?
          2. Ще видим ти как ще възползваш като нямаш акции?
          3. Ако все пак си купил утре се похвали в предването вижте ме колко съм добър купих и след това ги предвиждам с още едно левче надолу във форума на инвестора надолу справка предният ти пост

имам акции и нямам проблеми с доверието
          Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSE guy

Коментар

• az mislq che IPto im e dalo tapata ideq , za 100 000 akcii shtqha da vlojat 100k leva poveche ,

napraviha greshka i da si qa popravqt nishto ne im prechi i na 11 lv da kupuvat

Коментар

• С туй изакване за 10 лв долен праг почват да ми падат в очите. Само преди 2 дена ги пофалих.Ооооооооооо България закопчей си гащите дан ти са види голия гъз

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
                    Първоначално изпратено от coolice
                    мдам апокалиптиците не я обичат тази компания не се държи като останалите тролнеш с няколко ника по темите и воила ето ти срив ама тук не минава толкова лесно
                    И утре - пак ще е с левче надолу.Ама за тези бързи решения на УС ще се пише дълго време.И по учебници и по вестници,а някои в КФН,други в по-специализирани места за разследване.

Егати дигиталната тъпотия!!! Ама толкова елемнтарно , а някой клъвнаха и накупиха над 11.00лв и малкоп под 12.00лв.!Нещата се правят доста по-финно и елегантно,а по този начин с толкова бързо свикано заседание на УС , от компанията си вкараха 2 автогола едновременно.
                    1вия че разклатиха доверието на инвеститорите си и 2рия че създадоха доста благоприятна почва за съдебни дела и разследвания към себе си.

Е аз смятам да се възползвам и от 2те предоставили ми се възможности !

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice

Коментар

• мдам апокалиптиците не я обичат тази компания не се държи като останалите тролнеш с няколко ника по темите и воила ето ти срив ама тук не минава толкова лесно
                        Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master

Коментар

• Първоначално изпратено от ariman_007
                            Първоначално изпратено от edmundo
                            Не сам доволен от тази инициатива да се стабилизира цената! Фактът, че ръководството не намира доходоносна инвестиция за свободните си средства не говори никак добре за него.
                            За начина на провеждани на т.нар. обратно изкупуване няма какво много да се добави, освен че в САЩ например вече щяха да са увиснали искове от прекараните досега инвеститори.
                            По-лоша е глупостта на мениджмънта да опитва да стабилизира цените при всеобщ срив на пазара. Ако успеят, ще са първите в света. Не знам кой ги съветва или пък самите те са се взели насериозно.
                            Ако пък в раумен срок не успеят да продадат акциите с печалба, излиза, че са набутали дружеството със излишни загуби, т.е. инвеститорите, които са останали вътре. Бби трябвало да има и последващи искове. Време е някой да се опари поради неграмотността си, ама да видим.
                            Ти само гледай,как ще се развият събитията ;-)
                            Нали знаеш приказката за хитрата сврака ?!

Коментар

Първоначално изпратено от Даниела Пеева
                              С настоящото Ви уведомяваме, че и на 16.09.2008 г. Монбат АД продължи да изпълнява програмата за обратно изкупуване на 115 380 броя акции, като по време на борсовата сесия избраният инвестиционен посредник - БенчМарк Финанс АД е въвеждал поръчки „купува” на минимално определената цена от 11 лева, съгласно решение на УС на Монбат АД от 11.09.2008 г. Въпреки това цената, при която са сключвани сделки на 16.09.2008 г. е под минимално определената от УС цена на обратно изкупуване. Обратно изкупените акции за 16.09.2008 г. са 18 600 броя при средна цена от 10.75 лева, като 14 000 броя акции са изкупени на цени под 11 лева.
                              Предвид създалата се кризисна ситуация на Българска фондова борса – София АД и с оглед изпълнението на програмата за обратно изкупуване УС на Монбат АД на свое заседание от 16.09.2008 г. прие решение за промяна в параметрите на обратното изкупуване, а именно в частта, касаеща минималната цена. Считано от 17.09.2008 г. до края на периода на обратното изкупуване, съгласно решението на УС от 11.09.2008 г. минималната цена на обратно изкупуване се коригира на 10.00 лева.
                              УС на Монбат потвърждава сделките по обратно изкупените акции от 16.09.2008 г. на цени под 11 лева.
                              С предприетите действия ръководството на Монбат АД счита, че би могла да бъде оказана подкрепа и стабилизиране на цената на акциите на дружеството с оглед преодоляване на негативните пазарни тенденции.
                              А какво ще се случи,ако цената утре 17.09.2008г. падне под 10.00лв? Отново ли ще има заседание на УС с дата 18.09.2008г. и решение за промяна на долната граница от 10.00 на 9.00лв примерно? То тогава каква подкрепа е това? Просто следвате тренда и нищо повече!Ако искате да подкрепите цената,просто не променяйте/сваляйте долната граница от 11.00лв.
                              и издумкайте всички 3% - над 1 млн. акции, наведнъж в един бид, че да може чужд инвеститор или бг фонд, ако иска да се отърве харабийската и да купува от други, далеч повече поевтинели дружества, включително в USA
                              въпреки че не е хубаво да се купуват поевтинелите, а непоевтинелите толкова, явно те са по-добри
                              каквото според мен е Монбат спрямо другите в Софикс

Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• tapanari , za ako bqha poharchili 4000 leva poveche shtqha da si spestqt mnogo ............

Коментар

Working...
                                X