IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ей маломуници не се заяждайте с жената. Тя не ви е виновна, че губите пари поради невежеството ви. Имайте уважение!

Коментар

• Първоначално изпратено от орка
      прилича ми на разпродажби "на всяка цена", което е безумие за всеки инвеститор
      И то без компанията да е дала и най-малкия повод за съмнение във фундамента й
      може би тук е отговора
      Костолани: Ако всички спекулират по сигурна позиция, нещата се провалят
      http://obuchenie.investor.bg/?cat=128&id=60624
      фундамента е добър, но явно има горещи, уязвими пари

Коментар

• Първоначално изпратено от орка
        прилича ми на разпродажби "на всяка цена", което е безумие за всеки инвеститор
        И то без компанията да е дала и най-малкия повод за съмнение във фундамента й
        може би тук е отговора
        Костолани: Ако всички спекулират по сигурна позиция, нещата се провалят
        http://obuchenie.investor.bg/?cat=128&id=60624
        фундамента е добър, но явно има горещи, уязвими пари

Коментар

• Re: ....

Първоначално изпратено от mnogo ubeditelen drakon
          Г-н Караиванов,
          както казах обръщението ми не е към Вас, поради което не смятам, че трябва да се намесвате в кореспонденция, която не е към Вас.
          Относно казаното по-горе от Вас - не трябва да си мислите в никакъв случай, че представлявате фактор, който може да всява смут.
          И не си мислете, че имам намерение да водя словесен дебат с Вас, това не е основата цел, за която влизам във форума. Надценявате се, като смятате, че имам намерение да дебатирам с Вас.
          За разлика от Вас аз не тичам да пиша във форума, какво вие ми предлагете по телефона.
          Най-учтиво ми моля, да престанете да отговаряте на постове, които не са адресирани към Вас.
          Първо ти влезе точно за да водиш словесен дебат с него(въпреки 4е в този форум
          няма дебат,а има ебат).
          Второ вскеи може да всява смут във форума,та нали затова е създаден.
          Трето ти си тази която се надценява след като смяташ,4е някой изобщото
          те слуша.
          Четвърто не е нужно да си тооолкова официална.
          Пето абе жените каквото и да си говорим са си тъпи същества.
          Аз не писах на него, нещо не сте разбрал - нека хорат сами да си направят извод, кой е тъп.
          Аз нямам желание никой да ме слуша.
          Тук съм, за да отговарям на смислени въпроси, отправени до компанията от инвеститори.
          Относно официалността - въпрос на възпитание.

Коментар

• Re: ....

Първоначално изпратено от mnogo ubeditelen drakon
            Г-н Караиванов,
            както казах обръщението ми не е към Вас, поради което не смятам, че трябва да се намесвате в кореспонденция, която не е към Вас.
            Относно казаното по-горе от Вас - не трябва да си мислите в никакъв случай, че представлявате фактор, който може да всява смут.
            И не си мислете, че имам намерение да водя словесен дебат с Вас, това не е основата цел, за която влизам във форума. Надценявате се, като смятате, че имам намерение да дебатирам с Вас.
            За разлика от Вас аз не тичам да пиша във форума, какво вие ми предлагете по телефона.
            Най-учтиво ми моля, да престанете да отговаряте на постове, които не са адресирани към Вас.
            Първо ти влезе точно за да водиш словесен дебат с него(въпреки 4е в този форум
            няма дебат,а има ебат).
            Второ вскеи може да всява смут във форума,та нали затова е създаден.
            Трето ти си тази която се надценява след като смяташ,4е някой изобщото
            те слуша.
            Четвърто не е нужно да си тооолкова официална.
            Пето абе жените каквото и да си говорим са си тъпи същества.
            Аз не писах на него, нещо не сте разбрал - нека хорат сами да си направят извод, кой е тъп.
            Аз нямам желание никой да ме слуша.
            Тук съм, за да отговарям на смислени въпроси, отправени до компанията от инвеститори.
            Относно официалността - въпрос на възпитание.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata
              Добре, че отдавна приключих с МОНБАТ!!!
              Браво, страшен си! Понеже само МОНБАТ е надолу днеска, нали? Всички други летят

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata
                Добре, че отдавна приключих с МОНБАТ!!!
                Браво, страшен си! Понеже само МОНБАТ е надолу днеска, нали? Всички други летят

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                  Не е ли време за ново решение на УС на Монбат и нова минимална цена за обратното изкупуване?
                  Хайде стига си си правил гаргара с хората.
                  То на всички ни стана ясно за какво става дума.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                    Не е ли време за ново решение на УС на Монбат и нова минимална цена за обратното изкупуване?
                    Хайде стига си си правил гаргара с хората.
                    То на всички ни стана ясно за какво става дума.

Коментар

• Добре, че отдавна приключих с МОНБАТ!!!
                      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Добре, че отдавна приключих с МОНБАТ!!!
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Не е ли време за ново решение на УС на Монбат и нова минимална цена за обратното изкупуване?
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Не е ли време за ново решение на УС на Монбат и нова минимална цена за обратното изкупуване?
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Мдаа, тук решението на УС стабилизира стабилно положението!
                              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Мдаа, тук решението на УС стабилизира стабилно положението!
                                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Working...
                                X