Ей маломуници не се заяждайте с жената. Тя не ви е виновна, че губите пари поради невежеството ви. Имайте уважение!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Anton Chigurh
-
Първоначално изпратено от оркаприлича ми на разпродажби "на всяка цена", което е безумие за всеки инвеститор
И то без компанията да е дала и най-малкия повод за съмнение във фундамента й
Костолани: Ако всички спекулират по сигурна позиция, нещата се провалят
http://obuchenie.investor.bg/?cat=128&id=60624
фундамента е добър, но явно има горещи, уязвими пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от оркаприлича ми на разпродажби "на всяка цена", което е безумие за всеки инвеститор
И то без компанията да е дала и най-малкия повод за съмнение във фундамента й
Костолани: Ако всички спекулират по сигурна позиция, нещата се провалят
http://obuchenie.investor.bg/?cat=128&id=60624
фундамента е добър, но явно има горещи, уязвими пари
Коментар
-
Re: ....
Първоначално изпратено от mnogo ubeditelen drakonГ-н Караиванов,
както казах обръщението ми не е към Вас, поради което не смятам, че трябва да се намесвате в кореспонденция, която не е към Вас.
Относно казаното по-горе от Вас - не трябва да си мислите в никакъв случай, че представлявате фактор, който може да всява смут.
И не си мислете, че имам намерение да водя словесен дебат с Вас, това не е основата цел, за която влизам във форума. Надценявате се, като смятате, че имам намерение да дебатирам с Вас.
За разлика от Вас аз не тичам да пиша във форума, какво вие ми предлагете по телефона.
Най-учтиво ми моля, да престанете да отговаряте на постове, които не са адресирани към Вас.
няма дебат,а има ебат).
Второ вскеи може да всява смут във форума,та нали затова е създаден.
Трето ти си тази която се надценява след като смяташ,4е някой изобщото
те слуша.
Четвърто не е нужно да си тооолкова официална.
Пето абе жените каквото и да си говорим са си тъпи същества.
Аз нямам желание никой да ме слуша.
Тук съм, за да отговарям на смислени въпроси, отправени до компанията от инвеститори.
Относно официалността - въпрос на възпитание.
Коментар
-
Re: ....
Първоначално изпратено от mnogo ubeditelen drakonГ-н Караиванов,
както казах обръщението ми не е към Вас, поради което не смятам, че трябва да се намесвате в кореспонденция, която не е към Вас.
Относно казаното по-горе от Вас - не трябва да си мислите в никакъв случай, че представлявате фактор, който може да всява смут.
И не си мислете, че имам намерение да водя словесен дебат с Вас, това не е основата цел, за която влизам във форума. Надценявате се, като смятате, че имам намерение да дебатирам с Вас.
За разлика от Вас аз не тичам да пиша във форума, какво вие ми предлагете по телефона.
Най-учтиво ми моля, да престанете да отговаряте на постове, които не са адресирани към Вас.
няма дебат,а има ебат).
Второ вскеи може да всява смут във форума,та нали затова е създаден.
Трето ти си тази която се надценява след като смяташ,4е някой изобщото
те слуша.
Четвърто не е нужно да си тооолкова официална.
Пето абе жените каквото и да си говорим са си тъпи същества.
Аз нямам желание никой да ме слуша.
Тук съм, за да отговарям на смислени въпроси, отправени до компанията от инвеститори.
Относно официалността - въпрос на възпитание.
Коментар
Коментар