IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И Караиванов си е с истинското име, но сигурно скоро ще си го смени на "Lousy Analyst"...
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от DAN_
      Първоначално изпратено от HOLLOW-TIP
      Каквото и да си говорим, предаването на Пепи не струва...а самият той като водещ е нещо средно между Ценко Симов и Методи Манченко
      ...сигурно има и хора дето му вярват на "прогнозите" и "анализите".

Поне режисьора на предаването и собствениците на ТВ са сред тях, инак до сега да са го изритали.
      Ще ме извинявате, но това е най-доброто икономическо предаване у нас. Винаги има актуалните новини, интервюта, анализи, всичко което му трябва на човек за да е в течение и да знае какво става с пазара.
      Гледам го почти редовно вечер от 9, защото през деня съм на работа.

Коментар

• Господа,
        Питате ли се защо само аз и Николай Митанкин сме едиствените ДВИ, които са се регистрирали във форума на Инвестор БГ с истинските си имена. Други няма и да се регистрират след това, което виждат да се пише във форума.
        Единствено толерантността на модератора все още позволява съществуването на някои потребители.
        И все пак не забравяйте, че има правила, които трябва да се спазват и с които вие сте се съгласили.
        Условия за регистрация на Инвестор БГ

Във връзка със зачестили оплаквания от различни институции и частни лица Инвестор.БГ АД допълва правилата за модерация в рубриката Коментари на Investor.bg.

Вие приемате, че всички съобщения на този форум изразяват само и единствено личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра на форума. Следователно Инвестор.БГ АД, както и администраторите, модераторите или уебмастърът на форума, не носят каквато и да е отговорност за съдържанието на изразените мнения и/или публикувани материали във форума. Следва да имате предвид и обстоятелството, че Законът срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти (обнародван в Държавен вестник, бр. 84 от 17 октомври 2006 г.) забранява манипулирането на пазара на финансови инструменти. Тази забрана се отнася и до разпространяването по Интернет на информация, която създава или може да създаде невярна или подвеждаща представа относно финансови инструменти, включително разпространяването на слухове и неверни или заблуждаващи новини, когато лицето, което разпространява информацията, знае или е длъжно да знае, че информацията е невярна или подвеждаща. По смисъла на закона „финансови инструменти” са: а) ценни книжа, които могат да бъдат търгувани на капиталовия пазар, с изключение на платежните инструменти, като: аа) акции в дружества и други ценни книжа, еквивалентни на акции в капиталови дружества, персонални дружества и други юридически лица, както и депозитарни разписки за акции; бб) облигации и други дългови ценни книжа, включително депозитарни разписки за такива ценни книжа; вв) други ценни книжа, които дават право за придобиване или продажба на такива ценни книжа или които водят до парично плащане, определено посредством ценни книжа, валутни курсове, лихвени проценти или доходност, стоки или други индекси или показатели; б) дялове на колективни инвестиционни схеми; в) инструменти на паричния пазар; г) финансови фючърси; д) форуърдни лихвени споразумения; е) суапови договори върху лихвени проценти, валута или ценни книжа; ж) опции за придобиване или прехвърляне на финансови инструменти по букви "а" - "е", включително опции върху лихвени проценти и валута; з) деривати върху стоки; и) други инструменти, допуснати до търговия на регулиран пазар или за които е поискано допускане до търговия на такъв пазар. Санкцията при манипулиране на пазара на финансови инструменти е глоба от 20 000 до 50 000 лв., ако деянието не съставлява престъпление по Наказателния кодекс.

Декларирате, че се задължавате да не публикувате никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран, дискриминационен, комерсиален или обиждащ участниците във форумите по какъвто и да е друг начин материал и/или мнение, както и да не публикувате каквито и да е материали или връзки с други уеб сайтове, чрез които се нарушава правото на интелектуална собственост. Трябва да знаете, че IP адресите, от които са направени всички съобщения, се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи за разкриване самоличността на лицата, които са публикували съответните материали. Администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки подобен материал. Инвестор.БГ АД си запазва правото да уведоми и окаже пълно съдействие на компетентните държавни органи, включително Комисията за финансов надзор, прокуратурата, следствието и полицейските органи, за всеки материал, който нарушава законодателството на Р България и/или правото на Европейския съюз.

Приемате, че уебмастърът, администраторите и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят това за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете в база данни. Уебмастърът, администраторът и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за каквито и да е хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данни на потребителите.

Всяко лице, което желае да публикува, да преразкаже или да се позове на материал, съдържащ се във форума, е длъжно да получи предварително разрешение от Инвестор.БГ АД за всеки конкретен случай или да посочи ясно в началото на използвания материал, че същият е взет от форума на Инвестор.БГ АД, правата върху чието съдържание са собственост на компанията. В случай че бъде използван материал от този форум без да бъде спазено поне едно от двете изисквания по предходното изречение, Инвестор.БГ АД си запазва правото да предприеме съответните мерки срещу всяко подобно нарушение, като се обърне за защита на своите права и законни интереси към съда и/или бъдат сезирани прокуратурата,полицейските органи, Комисията за защита на конкуренцията и др.

Забранява се рушенето на имиджа и доброто име на институции, фирми и частни лица;

Забранява се използването на обидни и нецензурни изрази и стил, рушащ имиджа на институции, фирми и частни лица;

Критика спрямо институции, фирми и частни лица е разрешена, но само ако е аргументирана и в стил, който не е обиден. Това кой стил е обиден решава модераторът и неговото решение не подлежи на обсъждане!

Тази форум система използва cookies, за да записва информация на вашия компютър. Тези cookies не съдържат никаква лична информация за Вас, а се използват само за да подобрят функционалността на форума. Мейл адресът Ви е необходим за потвърждение на детайлите по регистрацията и паролата Ви (и евентуално за изпращане на нова парола, ако случайно забравите текущата си)

С приемането на общите условия за ползване потребителят се съгласява да получава съобщения за новостите, свързани със сайтовете на компанията Инвестор.БГ АД. Потребителят може да се откаже от получаването на подобни съобщения, като последва отписващия линк, намиращ се в края на всяко писмо.

Коментар

• Първоначално изпратено от HOLLOW-TIP
          Каквото и да си говорим, предаването на Пепи не струва...а самият той като водещ е нещо средно между Ценко Симов и Методи Манченко
          ...сигурно има и хора дето му вярват на "прогнозите" и "анализите".

Поне режисьора на предаването и собствениците на ТВ са сред тях, инак до сега да са го изритали.

Коментар

• Каквото и да си говорим, предаването на Пепи не струва...а самият той като водещ е нещо средно между Ценко Симов и Методи Манченко

Коментар

• Re: ..

Първоначално изпратено от wannarock
              Първоначално изпратено от don emilio
              Първоначално изпратено от Nikola
              Първоначално изпратено от DAN_
              Първоначално изпратено от mnogo ubeditelen drakon
              ама вие каде сте го виждали бе
              я ми дайте негов пик
              искам да пропъдя лошото настроение
              http://www.ebf-tv.com/flows.php
              Пичага ми изглежда

Ще му звънна да го нахрана ихххихи
              100% -ов - гей !!! 100% -ов.
              e ти пък сега
              нали имал секретарка разправяш
              ДА..СПОМЕНЪ/КОМПЛЕКСЪ/ му е секретарката......

Коментар

Първоначално изпратено от don emilio
                я ми дайте негов пик
                Пичага ми изглежда

e ти пък сега
                нали имал секретарка разправяш
                Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Re: ...

хахаахах
                  нема по тъпо предаване
                  тия там са ебати анализаторите

"ами аз мисля чеее борсовите индекси може малко да се покачат но може и малко
                  да спаднат а също има голяма вероятност да си останат на същите нива"
                  хехе просто няма начин да не позне каквато ние е борсата такива са ни и анализаторите...

а предването е най-доброто, защото е единственото

пп неиска да има следи какви гие вършил пецата как веднъж в ефир пусна дълго злато на 905 а то в следващите дни отиде до 800
                  Business as Usual

Коментар

• защо последното му рпедаване е от 31.07?
                    Да не са го сметнали за ненужен или по нужен на друго място? или са го пратили в нужника

Коментар

• ...

хахаахах
                      нема по тъпо предаване
                      тия там са ебати анализаторите

"ами аз мисля чеее борсовите индекси може малко да се покачат но може и малко
                      да спаднат а също има голяма вероятност да си останат на същите нива"

Коментар

я ми дайте негов пик
                        Пичага ми изглежда

Коментар

• ..

харесва ми как започна
                          "ние искаме вие да сте информирани за да печелите пари"

Коментар

Първоначално изпратено от vankata107
                            я ми дайте негов пик
                            Пичага ми изглежда

Руснаците казват: На вкус и на цвет, таварищи нет.

...Но едно му признавам на ПК - с негативното си поведение тук, такава реклама си прави и си вдига рейтинга, че се чудя дали действията му не са една много добре премислена поза.
                            каква реклама бре човек, преди година мислех, че е свестен, а той се оказа поредната изтривалка
                            Вниманието върху даден субект се концентрира ... дори и с простотия. Важното да си в обекта на прожекторите.

Коментар

• Re: ...

изглежда ми красив и честен
                              за жалост предаването им е абслоютно безполезно
                              така като гледам
                              да не си се влюбил

Коментар

я ми дайте негов пик
                                Пичага ми изглежда

Руснаците казват: На вкус и на цвет, таварищи нет.

...Но едно му признавам на ПК - с негативното си поведение тук, такава реклама си прави и си вдига рейтинга, че се чудя дали действията му не са една много добре премислена поза.
                                каква реклама бре човек, преди година мислех, че е свестен, а той се оказа поредната изтривалка

Коментар

Working...
                                X