Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от gbtiПървоначално изпратено от Петър КараиванoвЗначи може да ме познаете по това,че винаги ходя с 2 торби боб.В едната е боба за всичко,а в другата е специалния боб за Монбат.При него грешка няма.Сега пак го хвърлих и ......по-добре да не ви казвам какво показа боба !!!!!!!!!!!!!!
Признавам, че имаш едни от най-добрите анализи с много висока степен на точност. Затова те и питам да знам какво да правя. Дали ще променят пак параметрите на обратното тук, за да може да се подкрепи цената на 7 лв. или дори на 6 лв. ?
Напълно сериозен съм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараиванoвЗначи може да ме познаете по това,че винаги ходя с 2 торби боб.В едната е боба за всичко,а в другата е специалния боб за Монбат.При него грешка няма.Сега пак го хвърлих и ......по-добре да не ви казвам какво показа боба !!!!!!!!!!!!!!
Ама пък като се змисля на г-н Бобоков като че ли корена на фамилията му идва от това растение !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараиванoвЗначи може да ме познаете по това,че винаги ходя с 2 торби боб.В едната е боба за всичко,а в другата е специалния боб за Монбат.При него грешка няма.Сега пак го хвърлих и ......по-добре да не ви казвам какво показа боба !!!!!!!!!!!!!!
Признавам, че имаш едни от най-добрите анализи с много висока степен на точност. Затова те и питам да знам какво да правя. Дали ще променят пак параметрите на обратното тук, за да може да се подкрепи цената на 7 лв. или дори на 6 лв. ?
Коментар
-
Значи може да ме познаете по това,че винаги ходя с 2 торби боб.В едната е боба за всичко,а в другата е специалния боб за Монбат.При него грешка няма.Сега пак го хвърлих и ......по-добре да не ви казвам какво показа боба !!!!!!!!!!!!!!
Ама пък като се змисля на г-н Бобоков като че ли корена на фамилията му идва от това растение !
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSE guyПървоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от lalka 75Първоначално изпратено от psycoholic7.5 -> Евала Петър, евала Караиванов!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараиванoвЯ сега да калкулираме и +24% разход за ГАЗ и още +25% от 01.01.2009г.Като добавим и факта,че заплатите няма да се понижават,а разходите се повишават
Ама така е - то да лапаш .ишки не е като да плюеш бисери
До тук нивото ти спокойно те нарежда до светила като румен гечев и петър димитров, така че може да се реализираш един ден и ти...
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от lalka 75Първоначално изпратено от psycoholic7.5 -> Евала Петър, евала Караиванов!
Коментар
-
Що е Пъшко, нек ти каже льольо, много ти отива, даже е комплимент за тебе. Колкото до познаването е хвърлил в пространството едно число и случайно е познал за момента. Друго не заслужаваш със злобата си и елементарните си опите за манипулации. Така е, като си много повече назад от други позиции (ако въобще си инвеститор).
Коментар
Коментар