Първоначално изпратено от ЛЕКС
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETOМи мене не ма кефи мерцедеса ...тои луксозна кола ..аз по средната класа си падам ...онез втората ръка ....компренде ...сещаш се нали ...дето и трябва за зимата нов акумулатор ...то тез дет ще си купят мерседес ..в таз криза на посочи ми ги кои са .....?! Определно ..ще има "смелчаци" но процента ще е доста по малък ако нямаше криза и то СВЕТОВНА и то ФИНАНСОВА !
А колко заводи на други фирми преустановиха работа още от сега?
Коментар
-
Ми мене не ма кефи мерцедеса ...тои луксозна кола ..аз по средната класа си падам ...онез втората ръка ....компренде ...сещаш се нали ...дето и трябва за зимата нов акумулатор ...то тез дет ще си купят мерседес ..в таз криза на посочи ми ги кои са .....?! Определно ..ще има "смелчаци" но процента ще е доста по малък ако нямаше криза и то СВЕТОВНА и то ФИНАНСОВА !
Коментар
-
[quote="COBOSCHETO"]Първоначално изпратено от Петър КараиванoвПървоначално изпратено от БичетоПървоначално изпратено от ValuatorРазбива нивото на подкрепа и сваля трайно цената под минималния праг за обратно изкупуване. Усилва негативния тренд и създава условия за формиране на ново дъно, при което, ако реши, ще може да купи на по-ниски цени.
Може ли да познаеш колко седмици принудително ще почива Мерцедес преди Нова година ПРИНУДИТЕЛНО? Само 5 седмици - за сега... За Опел, Шкода и Сеат е ясно .... те вече са в принудителен вногомесечен престой.
Но Мерцедес все пак не е като Монбат. За щастие....
ДЪНО ! Какво дъно какви 3.70 бе момче ? Дъното на 1.80 ако бъде ще е добре.
Я виж какви ялови инвестиции са направени в условията на свиване на потреблението и спад в цената на основната суровина !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараиванoвПървоначално изпратено от БичетоПървоначално изпратено от ValuatorРазбива нивото на подкрепа и сваля трайно цената под минималния праг за обратно изкупуване. Усилва негативния тренд и създава условия за формиране на ново дъно, при което, ако реши, ще може да купи на по-ниски цени.
Я виж какви ялови инвестиции са направени в условията на свиване на потреблението и спад в цената на основната суровина !
Коментар
-
Sega poglednah chislata - ne sa mnogo dalech ot modela, koito pusnah predi niakolko dni. Predpolagam shte si postignat oborota ot BGN 171.6m kakto e po plan, no niama da stignat do profitabilnosta ot business plana. Chistata pechalba i EBITDA shte sa im po-niski ot zalojenite. Te sa zalojili 31m za pechalba sled danaci. Do septemvri sa napravili 23m. Do kraia na godinata moje da napraviat oshte okolo 7m, no triabva i da platiat kam 2.6-3.0m danak, taka che shte sa s pechalba okolo 27m lv.
EBITDA shte e niakade mejdu 31-32m lv, no shte e hubavo da se vidiat rezultatite na 30 Octomvri za po-tochna precenka.
Pri cena 5.50 firmata turguva na EV/EBITDA 5.9x.
Коментар
-
Първоначално изпратено от обзървърМонбат търси директор продажби
http://www.investor.bg/?cat=5&id=70688
Монбат с по-ниски резултати от прогнозните заради понижението на оловото
http://www.investor.bg/?cat=5&id=70677Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Чаляка каза че платил кат поп цена без промяна.Сиреч искам да кая че ползват евтино олово па цеите им се вдигат Smile Smile Ма мнооо за глупави май ги мислите тези от Монбат Smile Не чак тъй дан си гледате после в краката Smile
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараиванoвДЪНО ! Какво дъно какви 3.70 бе момче ? Дъното на 1.80 ако бъде ще е добре.
Или ги виждаш колите да се движат без акумулатори по време на кризата щото бензина падна с 30% например
Коментар
-
Първоначално изпратено от репотоПървоначално изпратено от Бичетое да не би през септември да не е имало конкуренция че си бачкат хората на 19% марж
печалбата си е счетоводна характеристика
друго е какво имаш в ръцете си като генериран кеш
аз предпочитам компанията да трупа кеш, като Майкрософт, а не да инвестира баш преди криза в света
зависи от прогнозите за продажба на акумулатори и прогнозата за продажба на MS Office
Коментар
-
Бледолики не моа ва разбера що са дърлите и плюете една от най-убавите и доказали се акции на БФБ.На всеки му е ясно че ако ще оди Софиксо на под 500 ще е с разтоварване най-вече на Пътищата и Монбат.Туй вече и хлапето ми го знай.Ма туй което искам да ви кая е че Монбата не са преставали да изнасят продукцията си.Мен туй ме интересува и каква е цената на акумулаторите им.И да ви кая ли какво ми направи впечатление в думите на един познат дет решил да си купува батерия с надеждата че са поевтиняли след спада на оловото.Чаляка каза че платил кат поп цена без промяна.Сиреч искам да кая че ползват евтино олово па цеите им се вдигатМа мнооо за глупави май ги мислите тези от Монбат
Не чак тъй дан си гледате после в краката
Коментар
-
Първоначално изпратено от БичетоПървоначално изпратено от ValuatorРазбива нивото на подкрепа и сваля трайно цената под минималния праг за обратно изкупуване. Усилва негативния тренд и създава условия за формиране на ново дъно, при което, ако реши, ще може да купи на по-ниски цени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ValuatorРазбива нивото на подкрепа и сваля трайно цената под минималния праг за обратно изкупуване. Усилва негативния тренд и създава условия за формиране на ново дъно, при което, ако реши, ще може да купи на по-ниски цени.
Коментар
Коментар