IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ЛЕКС
    Първоначално изпратено от COBOSCHETO
    Ми мене не ма кефи мерцедеса ...тои луксозна кола ..аз по средната класа си падам ...онез втората ръка ....компренде ...сещаш се нали ...дето и трябва за зимата нов акумулатор ...то тез дет ще си купят мерседес ..в таз криза на посочи ми ги кои са .....?! Определно ..ще има "смелчаци" но процента ще е доста по малък ако нямаше криза и то СВЕТОВНА и то ФИНАНСОВА !
    А колко заводи на други фирми преустановиха работа още от сега?
    Ти явно бавно схващаш ЛЕКС. Човека ти казва, че кара стари коли, които имат нужда от смяна на акумулатора. Монбат не произвежда акумулатори за нови автомобили, което в случая е предимство ;-)
    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
      Ми мене не ма кефи мерцедеса ...тои луксозна кола ..аз по средната класа си падам ...онез втората ръка ....компренде ...сещаш се нали ...дето и трябва за зимата нов акумулатор ...то тез дет ще си купят мерседес ..в таз криза на посочи ми ги кои са .....?! Определно ..ще има "смелчаци" но процента ще е доста по малък ако нямаше криза и то СВЕТОВНА и то ФИНАНСОВА !
      Мезцедес обявиха миналата седмица, че по Коледа ще излязат в принудителна отпуска за 5 седмици!!!
      А колко заводи на други фирми преустановиха работа още от сега?

Коментар

• Ми мене не ма кефи мерцедеса ...тои луксозна кола ..аз по средната класа си падам ...онез втората ръка ....компренде ...сещаш се нали ...дето и трябва за зимата нов акумулатор ...то тез дет ще си купят мерседес ..в таз криза на посочи ми ги кои са .....?! Определно ..ще има "смелчаци" но процента ще е доста по малък ако нямаше криза и то СВЕТОВНА и то ФИНАНСОВА !

Коментар

• [quote="COBOSCHETO"]
          Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
          Първоначално изпратено от Бичето
          Първоначално изпратено от Valuator
          Разбива нивото на подкрепа и сваля трайно цената под минималния праг за обратно изкупуване. Усилва негативния тренд и създава условия за формиране на ново дъно, при което, ако реши, ще може да купи на по-ниски цени.
          Мисля вече може да приемем че по позицията всичко е в черни краски, което говори за дъно
          Май си заложил на акумулатор?

Може ли да познаеш колко седмици принудително ще почива Мерцедес преди Нова година ПРИНУДИТЕЛНО? Само 5 седмици - за сега... За Опел, Шкода и Сеат е ясно .... те вече са в принудителен вногомесечен престой.

Но Мерцедес все пак не е като Монбат. За щастие....

ДЪНО ! Какво дъно какви 3.70 бе момче ? Дъното на 1.80 ако бъде ще е добре.
          Я виж какви ялови инвестиции са направени в условията на свиване на потреблението и спад в цената на основната суровина !

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
            Разбива нивото на подкрепа и сваля трайно цената под минималния праг за обратно изкупуване. Усилва негативния тренд и създава условия за формиране на ново дъно, при което, ако реши, ще може да купи на по-ниски цени.
            Мисля вече може да приемем че по позицията всичко е в черни краски, което говори за дъно
            Я виж какви ялови инвестиции са направени в условията на свиване на потреблението и спад в цената на основната суровина !
            Ehh мечти момински

Коментар

• Sega poglednah chislata - ne sa mnogo dalech ot modela, koito pusnah predi niakolko dni. Predpolagam shte si postignat oborota ot BGN 171.6m kakto e po plan, no niama da stignat do profitabilnosta ot business plana. Chistata pechalba i EBITDA shte sa im po-niski ot zalojenite. Te sa zalojili 31m za pechalba sled danaci. Do septemvri sa napravili 23m. Do kraia na godinata moje da napraviat oshte okolo 7m, no triabva i da platiat kam 2.6-3.0m danak, taka che shte sa s pechalba okolo 27m lv.
              EBITDA shte e niakade mejdu 31-32m lv, no shte e hubavo da se vidiat rezultatite na 30 Octomvri za po-tochna precenka.
              Pri cena 5.50 firmata turguva na EV/EBITDA 5.9x.

Коментар

• Първоначално изпратено от обзървър
                Монбат търси директор продажби
                http://www.investor.bg/?cat=5&id=70688

Монбат с по-ниски резултати от прогнозните заради понижението на оловото
                http://www.investor.bg/?cat=5&id=70677
                Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Монбат търси директор продажби
                  http://www.investor.bg/?cat=5&id=70688

Коментар

• Чаляка каза че платил кат поп цена без промяна.Сиреч искам да кая че ползват евтино олово па цеите им се вдигат Smile Smile Ма мнооо за глупави май ги мислите тези от Монбат Smile Не чак тъй дан си гледате после в краката Smile
                    Ташунко със сапа , не са глупави ...... клиентите си мислят за глупави ..... но всичко е до време.....акумулатора не се яде.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
                      Алоууууу 140 млн или 70 млн капитализация при продажби за 180 млн и печалба 23 млн само до оня ден как се връзва с твойте бла бла
                      Или ги виждаш колите да се движат без акумулатори по време на кризата щото бензина падна с 30% например

Коментар

• Първоначално изпратено от репото
                        е да не би през септември да не е имало конкуренция че си бачкат хората на 19% марж
                        трябва да им се види паричния поток
                        печалбата си е счетоводна характеристика
                        друго е какво имаш в ръцете си като генериран кеш
                        аз предпочитам компанията да трупа кеш, като Майкрософт, а не да инвестира баш преди криза в света
                        дюли и сминдух

зависи от прогнозите за продажба на акумулатори и прогнозата за продажба на MS Office

Коментар

• Бледолики не моа ва разбера що са дърлите и плюете една от най-убавите и доказали се акции на БФБ.На всеки му е ясно че ако ще оди Софиксо на под 500 ще е с разтоварване най-вече на Пътищата и Монбат.Туй вече и хлапето ми го знай.Ма туй което искам да ви кая е че Монбата не са преставали да изнасят продукцията си.Мен туй ме интересува и каква е цената на акумулаторите им.И да ви кая ли какво ми направи впечатление в думите на един познат дет решил да си купува батерия с надеждата че са поевтиняли след спада на оловото.Чаляка каза че платил кат поп цена без промяна.Сиреч искам да кая че ползват евтино олово па цеите им се вдигат Ма мнооо за глупави май ги мислите тези от Монбат Не чак тъй дан си гледате после в краката

Коментар

• Първоначално изпратено от Бичето

Коментар

• Първоначално изпратено от Бичето
                              е да не би през септември да не е имало конкуренция че си бачкат хората на 19% марж
                              любопитен съм да видя паричния поток на консолидирана база
                              http://vbox7.com/play:6b57c30dca

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator

Коментар

Working...
                                X