If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ех, имаше едни времена...Монбат беше 8 кинта преди сплита, П/Е 9, оловото беше на 1500-1600...и всички блееха, а някои си накупиха Монбат. Всякакви прилики със сегашната ситуация са случайни.
За печалбата нямате никакви проблеми. Колко му е да намалят пак амортизационните отчисления и хоп - по-висока печалба. Не е да не са го правили, знаят как става...
Може за разнообразие примерно да фактурират на свързани лица на по-високи цени, варианти много...
Не знам обаче как ще коментират куците инвестиции в Сърбия и Румъния...
Ама все си мисля че льольовците дето гледат печалбата за да търгуват се свършиха. А то все нови. Нема ли да фалираш бе гъзе
Койт не гледа ЕБИТДА е зелен
това си го кажи 100 пъти и тогава ми смятай амортизациите как се изменяли
ай тъгъдък у франкфурт на майната ти ксетро
Колега, нервите са лош съветник...
А единствената причина да се намалят амортизационние отчисления е да се напомпи изкуствено финансовия резултат, попитай когото поискаш, ще ти каже същото...
Ама що така ти се виждат в тайна ли ше го пазиш? Или имаш утрешния вестник
Аз специално гледах днешните новини.И..... представяш ли си....... след като по bTV и Канал1 казаха , че утрешния доклад на ЕК за Бългаия ще бъде убийствен, представяш ли си какъв наистина ще бъде той !!!
Пък утре вечер пак ще си говорим.
Човеченце, доклада не е на ЕК а на ЕП. Ако и тази разлика не разбираш нема какво да си говорим
И освен това е с препоръчителен характер за доклада на ЕК. И накрая оценката за макросредата у назе е с 10 големи плюса
Караде...-какъв беше?
Утре ще се разбере, но и на мен така ми се виждат нещата... Доста бой ще има...
Гледам и чета новини. Такива са очакванията ми. Мнението ми не беше конкретно насочено към Монбат, но пропуснах да го напиша. Потърпевши ще са всички ЛИКВИДНИ позиции, както всеки ден до сега.
Дано да греша, но...
Успех на всички!
Мненията ми не са препоръка за взимане на инвестиционно решение
Ко са уповаваш само на тва че е свършило обратното ...жистоко са лъжиш да знаиш .....и не само зарад тва и жинътъ ще та остаи ми и хлебарките дома ..също ще та устаят сам самичък ..ей тъй на злобеещ !
Аз специално гледах днешните новини.И..... представяш ли си....... след като по bTV и Канал1 казаха , че утрешния доклад на ЕК за Бългаия ще бъде убийствен, представяш ли си какъв наистина ще бъде той !!! А пък ХДПАДките в 9.30ч. ще окажат ....... как да кажа ...... размазващо за СОФИКС влияние.
Това неможе да не окаже силно негативно влияние и върху Монбатя , а "инвестициите " в Сърбия и Румъния ги пиши бЕгали....оп.....задбалансови или под черта. ;-)
карадебилов, ама ти верно си голям дебил
след толкова издънени прогнози продължаваш да имаш наглостта да даваш съвети
Ебати безочливото животно си, направо уникален дебил!
Мненията ми не са препоръка за взимане на инвестиционно решение
За утре по тая позицийка куца - слагайте каските,хващайте лопатите и се окопавайте здраво. Монбатките заедно с ХДПАДките ще ги млатят,млатят.... доста бой по каските ще има,но да видим......
И тва ако стане то бат,Пешо ще свършва ведно със всяко подрънкване на лопатата по каската,ше ни издави бре....
За утре по тая позицийка куца - слагайте каските,хващайте лопатите и се окопавайте здраво. Монбатките заедно с ХДПАДките ще ги млатят,млатят.... доста бой по каските ще има,но да видим......
За печалбата нямате никакви проблеми. Колко му е да намалят пак амортизационните отчисления и хоп - по-висока печалба. Не е да не са го правили, знаят как става...
Може за разнообразие примерно да фактурират на свързани лица на по-високи цени, варианти много...
Не знам обаче как ще коментират куците инвестиции в Сърбия и Румъния...
Ама все си мисля че льольовците дето гледат печалбата за да търгуват се свършиха. А то все нови. Нема ли да фалираш бе гъзе
това си го кажи 100 пъти и тогава ми смятай амортизациите как се изменяли
ай тъгъдък у франкфурт на майната ти ксетро
Гледайте на нещата от добрата им страна - май не е точно сега момента рециклиращите заводи да работят, а когато нещата се пооправят и ти да тръгнат тогава. И "дефекта" ще се превърне в ефектл
Коментар