IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ама виж къв готин безплатен PR си прави Пешката

не, едва ли е той - на мен ми прави впечатление, че както 2007 имаше безчет ъпъри, които само викаха ГГГГГГГГГГГГАААААААААААЗЗЗЗ,

сега се напълни с песимисти ... на това му се вика тренд ... само дето "никовете" се смениха

Първоначално изпратено от Kalo
    О-о-о, Петре, колко ника имаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
      Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
      Нямам акции на Монбат ,но това беше една откомпаниите от която получих най-голяма доходност.Акцията ме кефи и ще си направя скоро пакет от нея.Това което виждм тук обаче е че някой мнооо изпляскаха вече.Според мен няма невъзможни неща и е възможно и да видим какви ли не цени,но ако Монбата е кофти акция какво остава а другите дето са на БФБ Не се вързва некак си оплюването и
      ти на пешката не му се връзваш много май

Не

Коментар

• Първоначално изпратено от Ограбен
        Първоначално изпратено от No money, no credit
        Ташунко е прав, ако тази акция е кофти и ако този мениджмънт не ви харесва, едва ли на БФБ ще намерите по-добър. Излязох на 27 преди сплита, но мисля пак да купя, ако има цени под 6лв може и на по-високи, но трябва да има друг тренд, а не като сегашния.
        Твоето мислене ми напомня много за моето когато започнах да купувам предоверявайки се изявленията от компанията.Те в последствие се оказаха едни празни приказки за които хора пишещи тук ни предупреждаваха.Но аз не им вярвах и ги мислех за луди,за манипулатори.Но се оказаха прави. Сега няма на кого да се сърдя дори,че не е предупредил.
        О-о-о, Петре, колко ника имаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit
          Ташунко е прав, ако тази акция е кофти и ако този мениджмънт не ви харесва, едва ли на БФБ ще намерите по-добър. Излязох на 27 преди сплита, но мисля пак да купя, ако има цени под 6лв може и на по-високи, но трябва да има друг тренд, а не като сегашния.
          Твоето мислене ми напомня много за моето когато започнах да купувам предоверявайки се изявленията от компанията.Те в последствие се оказаха едни празни приказки за които хора пишещи тук ни предупреждаваха.Но аз не им вярвах и ги мислех за луди,за манипулатори.Но се оказаха прави. Сега няма на кого да се сърдя дори,че не е предупредил.

Коментар

• Ташунко е прав, ако тази акция е кофти и ако този мениджмънт не ви харесва, едва ли на БФБ ще намерите по-добър. Излязох на 27 преди сплита, но мисля пак да купя, ако има цени под 6лв може и на по-високи, но трябва да има друг тренд, а не като сегашния.
            Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
              Нямам акции на Монбат ,но това беше една откомпаниите от която получих най-голяма доходност.Акцията ме кефи и ще си направя скоро пакет от нея.Това което виждм тук обаче е че някой мнооо изпляскаха вече.Според мен няма невъзможни неща и е възможно и да видим какви ли не цени,но ако Монбата е кофти акция какво остава а другите дето са на БФБ Не се вързва некак си оплюването и
              ти на пешката не му се връзваш много май
              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Нямам акции на Монбат ,но това беше една откомпаниите от която получих най-голяма доходност.Акцията ме кефи и ще си направя скоро пакет от нея.Това което виждм тук обаче е че някой мнооо изпляскаха вече.Според мен няма невъзможни неща и е възможно и да видим какви ли не цени,но ако Монбата е кофти акция какво остава а другите дето са на БФБ Не се вързва некак си оплюването и

Коментар

• Първоначално изпратено от x_etra
                  Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                  Бледолики прави ми впечатление че повечето играчи на бфб са краткосрочни инвеститори.Търсите тримесечни печалби а не смятате какви може да са печалбите след години.Поради туй след някой лош тримесечен отчет бързате да разпродавате.Ората които знаят как да праят пари гледат напред и дългосрочно и смятат каква би била цената на дадена акция след години.Там е разковничето на успеха
                  Ах ти, червенокож измамнико...

Я да видим кой постоянно влиза и излиза от позиция, а призовава за дългосрочно инвестиране /разковничето на успеха/ ))

Нищо повече от усет.Някой му казват шесто чувство Забелязал ли си кога излизам Обикновено след мен се сриват акциите.Не че изсипвам главозамающи пакети,но так се получава

Коментар

• В коя компания се подлъгахте да инвестирате?

Мен ме ограбиха ЦКБ,Монбат,ХДПАД и Зърнени Храни. Изгубих 153 800 лева

Желая ви повече успех от моя.Но аз от 2дни съм фалирал на борсата и повече никога няма да се подлъжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от QUANTUM
                      7,50---7,50---7,50 )))

Aide dawai pesho skoro sme na 7,50. Ot tam natatyk sme spokoini shtoto ti shte ni wodish na 10.
                      Знаеш кои са повече от китайците - Мераклиите ;-)
                      Отново ви водят за носа с плахи покупки което е сигурен знак за яки изсипвания.

Коментар

• Първоначално изпратено от QUANTUM
                        7,50---7,50---7,50 )))

Aide dawai pesho skoro sme na 7,50. Ot tam natatyk sme spokoini shtoto ti shte ni wodish na 10.
                        Там може да каже, че и на 15 ще ни заведе - той през ден си сменя становището

Коментар

• 7,50---7,50---7,50 )))

Коментар

• дайте да му съберем пари за лечение на това момче, явно зле му се отразява световната криза. Като му чета писанията и ми се струва, че към самоубииство върви работата.
                            Дарете лев - спасете живот

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
                              Момчета,взимайте вазелина и се мажете обилно и навсякъде. Св.Йебън и утре ще бъде сред Вас.Сполай ви и здраво стискайте бузки.Пък ние дет сме без акции ще гледаме сеир и .... ще ви съчувстваме ;-)
                              Пепинко, честит ти празник.
                              Извинявай че чак сега те поздравявам с твоя ангел пазител, защото за теб всеки ден е празник.
                              Ако ти е свършило вазелинчето ще те спонсорираме. За да бъде и нашето и твоето удовлствие по-пълно. Ти най-добре знаеш откъде да се снабдиш.

А ако искаш наистина някой да ти обърне внимание и да те изслуша ще ти дам един адрес - напиши в най-голямото поле, което видиш в google.bg "много болен+психиатър". И спокойно - той няма да те 'уборва"....
                              http://imoti.start.bg
                              http://pravo.start.bg
                              [url]http://zakoni.start.bg[/url

Коментар

• Карадебила да спре да купува че не можем да клъвнем евтино от него.
                                дае..а и манипулатора му

Коментар

Working...
                                X