IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Свобода на словото ВА Батка ....а Гручо убав стих си съчинил, колчим пишем тъй дека до 3 ио клас изкласихме и повехе не успехме ...дотам я избутахме 2+2 ..знаем колко по нагоре не знаем ....А инак ...кво да ви кае ДВИ ?! Я кажете ся.Има криза това е положението момчета, които не му аресва ...депозитчета колко сакате ....там работтата е сигурно ....и аз кат видех рекламата ..извърлих капачките и трилитровите буркане ..и заветекох към ......нали се сещате

Не е реклама за стоене на депозит у една небезизвестна банчица ...
    Сполай ви

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
      Ти Груичо знаеши ли ве че ши има криза ва батка ..?! Или си великиот оракол ....то ко знаеха ората че ще има криза немаше да си купуват нови коли и да праат деца ....ей така щеха да си се стискат ...и дан купуват нищо ...дори и храна ..и какво щяхме да напраим тогаз ?! Имаше индикации че ще има криза ....но никои не предполагаше че ще е толкоз длибока .....а на жената като и идва да не я пита ...дали и е кеф ил не ?! Я се съвземете ве ...загубите съвсем са ви промили мозъка
      Стига бе, кобосче,понякога е трудно да прескочиш подобна простотия.Ти си един от активните участници тук ,имай милост,трудно се приемат просташки шеги
      като;"Ти Груичо знаеши ли ве че ши има криза ва батка ..?! "и т.н. дори ми е неприятно да цитирам.

Не се заяждам, само се дразня от подобни глупости. Ако те кефи ползвай си правата да си драскаш,аз игнор!

Коментар

• След година-две във вихъра на световната депресия, виждам цената на тези акция към 50-60 ст. за брой.

Коментар

• кобуксче, язека баце не съм знаял какво точно ще доди, ма куту видех сигналете и поизлезнах (малко късничко, ама пак добре), а и язе не съм минаджер, ва брааат. А тия бобоковчетата са такива ва и требе да знаат ва, тава им е работата ба браат. А за цехчето у сръбето съм писал и то още пролецен (у март месец, браат), ма тугива викаате че нищо не отбирам и че сръбетата млогу гу убичале бобоката и щеле кут гу видът и само да бачкеарат, да бачкерат и пак да бачкерат 24/7 за дубруването на мунчо батьов. ми дека е даниелка, ва, що я немъ нещо туканка да обеснува на гордите харийо държателе, зер куги беаме ъп, ката ден са явяваше у форумето да я пофалат мумчетията, каква арна мома, па и да се поначеше крастата, зер женоря е,па и се ще мужко фнимание
          Та така браат, прекрасен е менаджмента, ма не знае кво да си праи кинтата (ваш'та кинта) ма виа си убичате, нищо не може да те спаси ут любуфтъ на народъ, нале, па и дви-то пич (упс пичка, ма да ни съ убиди сиа, чи биз нея ко шъ праим) ма нече да удговаря кут я питаа за кризата, пъ и зъ убратното.
          И накрая, да ме прощава Дядо Вазов, че сквернословя стиховете му, шти драсна два реда:
          Мунбатска акцийке, клета, гняздо на инвестори,
          слава, вечна слава на на фундамента твои,
          слава на бубоци и на дви, слава и на тези дет ощастливи,
          кат падна от 30, та чак до 5-ца, че и сплит напраи таз славна троица.
          Ти флагман навеки за назе бъди и води ни смело в дивни бъднини,
          ти си нашата опора, хлеб насущен днес си ти,
          ние в тебе се кълнеме, троловете прогони.
          Като един Фродо същий, прободи ги с нов отчет,
          печалба яка декларирай в следущий велик отчет.
          Но ще дойде видовденя - не ще ни требе веч П/Е
          и тогаз ще разберат те колко прави 2 и 2...
          Но кога това ще стане - питайте си дви,
          ако то не отговори - пробвайте се и сами
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ти Груичо знаеши ли ве че ши има криза ва батка ..?! Или си великиот оракол ....то ко знаеха ората че ще има криза немаше да си купуват нови коли и да праат деца ....ей така щеха да си се стискат ...и дан купуват нищо ...дори и храна ..и какво щяхме да напраим тогаз ?! Имаше индикации че ще има криза ....но никои не предполагаше че ще е толкоз длибока .....а на жената като и идва да не я пита ...дали и е кеф ил не ?! Я се съвземете ве ...загубите съвсем са ви промили мозъка

Коментар

• хм, гледам мунчо батьов го крепят здраво с кинтите от ИПО-то, то по-добре така де, че инвестициите им ги видяхме всички колко са читави точно премерени. Браво на най-добрия и прозрачен мениджмънт на БФБ-то. Ай сега малко капитализацийката да погледнем, я ми тя 208 милки, а я да видим на флагмана (ако вече може да има такива на БФБ-то) Хима - хм, ми 333 милки и к'во излиза - едно заводче в Монатана, цехче в Добрич и едни затрити кинти в стърчаща арматура, дет не се знае кога ще я пуснат (и дали изобщо има смисъл - евала на мениджмънта избраха точния момент да инвестират, но ние си ги обичаме), струват малко под стойността на половин Варна, барабар с цял завършен цикъл на производство и реализация на земеделска продукция+фин. група+транспорт+... Верно ни е ненормална борсата...
              Авторът няма акции в нито едно от двете листвани дружества,просто се мъчя да зададе на всеослушание въпроса -Абе, къде е Даниела? Да не е пропуснала уроците по кризисен ПР или вече не сме и на нивото?
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от репото
                Първоначално изпратено от tandem
                Пичове и все пак ако удържим 5,50 мисля че ще имаме обръщаща фигура

http://img217.imageshack.us/my.php?image=123nr3.gif

Горното не е препоръка за покупко продажба на акции
                каква е тази графика дето не отчита сплита и работиш върху нея, малко е смешно
                За теб е смешно за мен не е защото нямам достъп до по добра графика от тая .Но знаеш ли целта е една -каквато и графика да погледнеш да можеш да взимаш правилни решения .Към това се стремя да постигна -отнема много време и много нерви и много пропуснати ползи Успех

Коментар

• опс,
                  Чао, чао 6.00лв. , здравейте 3.00

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
                    Първоначално изпратено от tandem

Има я тази обръщаша фигура.....ама само в твоето съзнание и желание.
                    Но в главата на менджмънта я няма - за тях колкото повече падат акциите,толкова по-евтинко ще си ги купят обратно.Ако разбира се имат желание,че само мениджмънта знае истинското дередже на компанията.А то очевидно не е никак розово.След тези "страхотни" инвестици в Сърбия и Румъния с този спад цената на оловото.Май потъването ще е безвъзвратно.

До 2.70 има само още 3.00лв надолу или около 60% спад от текущи нива. Не се пУашите само.
                    г-н Караиванов, вашите прогнози не започнаха ли, с цифри от типа от 7.70 ?
                    Как се модифицираха до 2.70 ?
                    Естествено ли, или принудително ?

Коментар

• Монбат изкупи обратно 143 хил. акции14.11.2008 17:56 (5MB / MONBAT)

Монбат АД обяви края на третата процедура по обратно изкупуване на акции, проведена в периода 27 октомври – 13 ноември. Изкупени са общо 143 хил. акции (0,366% от капитала) при средна цена от 6,15 лв. за брой, става ясно от съобщение на дружеството в „Бюлетин Investor.bg“.

Общата стойност на сделките по обратното изкупуване за периода е 880 358 лева. Обявената минимална цена на обратното изкупуване бе 6 лева за акция, а максималната – 8 лева.

През октомври приключи предишната процедура по обратно изкупуване на Монбат. В нея бяха изкупени общо 115 380 акции (0,295% от капитала) при средната цена от 9,19 лева за една акция. Общата стойност на сделките по обратното изкупуване бе 1,06 млн. лева.

Днес акциите на производителя на акумулатори поевтиняха с 4,03% до 5,33 лв. за брой. За седмицата те загубиха малко над 13% от стойността си.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem

каква е тази графика дето не отчита сплита и работиш върху нея, малко е смешно
                        http://vbox7.com/play:6b57c30dca

Коментар

Тия обръщащи фигурки си ги търси при forex - тук на БФБ не важат !

Коментар

Има я тази обръщаша фигура.....ама само в твоето съзнание и желание.
                            Но в главата на менджмънта я няма - за тях колкото повече падат акциите,толкова по-евтинко ще си ги купят обратно.Ако разбира се имат желание,че само мениджмънта знае истинското дередже на компанията.А то очевидно не е никак розово.След тези "страхотни" инвестици в Сърбия и Румъния с този спад цената на оловото.Май потъването ще е безвъзвратно.

До 2.70 има само още 3.00лв надолу или около 60% спад от текущи нива. Не се пУашите само.

Коментар

• Пичове и все пак ако удържим 5,50 мисля че ще имаме обръщаща фигура

Коментар

• С тия 3 сделки с по една акцийка ... някой все по силно иска да види цена от 3.0 и по - долу???

Коментар

Working...
                                X