IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
    Страх от свободата на словото в КФН и Монбат АД

За мнозина новината,че бях извикан в КФН за провеждане на „разговор” относно мои публикации със сигурност ще бъде радостна.За мен лично тя бе очаквана.
    Кой те караше да говориш ужасни простотии за Монбат.
    Трябващше да ти ударят и пет тояги по устата, за да се научиш да не обиждаш добрите компании.

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic
      Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв

За мнозина новината,че бях извикан в КФН за провеждане на „разговор” относно мои публикации със сигурност ще бъде радостна.За мен лично тя бе очаквана.
      След всичко, което изписа тук за Монбат, считай това за предупреждение. Успя да подразниш доста хора, включително някои с влияние. Ако продължаваш по досегашния начин, игричките с КФН ще са ти най-малкия проблем.

Aбе ама верно ли и че Химко щяло да ФАЛИРА..????

Еййй чакай да не те дразня че току и ти си имал акции в Химко че да си имам и аз проблеми...опппааа...
      http://selfielifes.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic

След всичко, което изписа тук за Монбат, считай това за предупреждение. Успя да подразниш доста хора, включително някои с влияние. Ако продължаваш по досегашния начин, игричките с КФН ще са ти най-малкия проблем.
        Само че, ако е вярно описаното от Пешката, начина им на действаие на е малко ляляв!
        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate

Tova pokazva, che KFN vse pak e zapochnala da vurshi niakakva rabota. Naistina ne moje chovek da si govori vreli nekipeli za publichni companii v Bulgaria i to ot efira na TV.
            V tozi forum e po-razlichno i edva li sa te privikali samo zaradi mneniata ti tuk, po-skoro zaradi TV kombinirano s napisanoto vav foruma.
            Ne vijdam za Monbat zashto trugna da trabish, che shte falira sled kato sakratiha personala. Logikata bi bila obratnata.
            Predpolagam za tova i sa te privikali, za da razberat dali ne obslujvash nechii interesi s vsiavaneto na psihoza za opredeleni kompanii.

Aбе ама верно ли и че Химко щяло да ФАЛИРА..????
            http://selfielifes.com

Коментар

Tova pokazva, che KFN vse pak e zapochnala da vurshi niakakva rabota. Naistina ne moje chovek da si govori vreli nekipeli za publichni companii v Bulgaria i to ot efira na TV.
              V tozi forum e po-razlichno i edva li sa te privikali samo zaradi mneniata ti tuk, po-skoro zaradi TV kombinirano s napisanoto vav foruma.
              Ne vijdam za Monbat zashto trugna da trabish, che shte falira sled kato sakratiha personala. Logikata bi bila obratnata.
              Predpolagam za tova i sa te privikali, za da razberat dali ne obslujvash nechii interesi s vsiavaneto na psihoza za opredeleni kompanii.

Коментар

• Първоначално изпратено от ЛЕКС
                Я не се ебавайге с Остап Бендер!
                Много сте малки за това....
                Верно е свикнал на големи остапа

Коментар

• От сайта на Караиванов-
                  09.12.08 / 15:11
                  За мнозина новината,че бях извикан в КФН за провеждане на „разговор" относно мои публикации със сигурност ще бъде радостна.За мен лично тя бе очаквана.
                  Вчера 08 декември получих писмо от КФН с дата 04.12.2008г. и Изх.N РГ-05-1293-36
                  То бе твърде кратко и лаконично,така че ще си позволя да го препиша дословно

„Уважаеми господин Караиванов

На основание чл.18,ал.1,т.1 и чл.19,ал.5,т.1 от Закона за Комисията за финансов надзор (ЗКФН) следва в тридневен срок,от получаване на настоящето писмо,да се явите в Комисията за финансов надзор (КФН) за провеждане на разговор,относно ваши изявления за търговията с ценни книжа на „Българска фондова борса - София" АД.

При условие,че не се явите в КФН в указания срок,ще Ви бъде търсена административнонаказателна отговорност по чл.32,ал.1 от ЗКФН

Подпис : (Д.Ранкова)

Разбира се,че първото нещо което направих бе да се обадя в КФН и да поискам информация за какво точно ще си говорим и с кого.Стана ясно,че разговора ще е между мен и г-н Владимир Карамфилов но, че темата ни на разговор ще стане ясна едва на място в КФН.

Е днес в 11.30ч. аз чинно чаках в предверието на КФН повече от 10мин. за да благоволят да се срещнат с мен,но не Карамфилов,а 3ма младежи работещи в КФН. Изглеждаха адски сериозни и според мен се изживяваха като тайни агенти от службите за национална сигурност.След кратка суетня от тяхна страна къде точно да се проведе разговора ни (разпита),те стигнаха единодушно до консенсус,това да стане в залата за обучения.И там в „работна" атмосфера започна нашия разговор,разбира се след 3 минутни спорове.Те ми представиха няколко бели листа и настояваха да пиша ! Шок за моят душевен мир , след което любезно им обясних или да си наемат стенописка или да си записват с диктофон разговора ни така както правя аз.След малко мелодраматични изпълнения от тяхна страна,все пак решиха,че щом съм им дошъл на крака е редно и да разбера за какво ще говорим.Само да незабравя за имената на участниците в разговора - Върбан Бонев , Николай Димитров и ужасно нелицеприятния Николай Димов. И о Ужас! Представиха ми ВЪПРОСИТЕ !!! Тъй като смятам,че в преразказа ще се изгуби тяхната „сила" и „смисленост" ще си позволя да ги препиша от голия бял лист,който ми бе плъзнат по бюрото.

В Ъ П Р О С И

-------------------

.Мненията в предаването „Парични потоци" лично Ваши ли са?
                  2.Относно коментарите в „Инвестор.бг" - ника „Петър Караиванов" Ваш ли е? Пишете ли с други никове?

3.Колко голяма аудитория считате,че има предаването?Колко хора считате че четат коментарите ви в „Инвестор.бг"
                  4.Откъде черпите информация за публичните дружества - конкретно за Монбат?
                  Преди да коментирате някоя тема в предаването или във форумите,убеден ли сте, че фактите които представяте са верни?Представете доказателства за верността на изнасяната информация!Да поеме ангажимент да представи такива !!!
                  5.Търгувате ли на БФБ ?
                  6.Защо изразяватеостро негативно мнение за „Монбат" АД (както в някои от предаванията,така и във форума на „Инвестор.бг") Обосновка !!!
                  7.Относно обратното изкупуване при „Монбат" АД изразявате твърдо отрицателно мнение както в предаването,така и във форума на „Инвестор.бг". Въз основа на какво? Обосновка!!!
                  8.Запознат ли сте с нормативната уредба в областта на капиталовите пазари?Посочете някои от основните закони.
                  9.От къде (като физическо място) правите коментарите си в „Инвестор.бг"?

Е след тези въпроси единствената дума която изплува в съзнанието ми бе ИНФАНТИЛНО, ИНФАНТИЛНО, ИНФАНТИЛНО........................................ ....................
                  Разбира се,че им отговорих на всички въпроси.Представяте ли си с какво се занимават тези хора в КФН и за какви неща получават заплати?
                  На тръгване ме задържаха с настоятелно-умолителното „Изчакайте малко".След като ми изгубиха още около 5мин. от асансьора се появи млад мъж на възраст около 30г. и с царствен патос ми заяви,че е самият Владимир Карамфилов. С доста високомерен поглед ме уведоми,че вероятно след 2-3 дни ще се наложи да се видим отново,за да ми бъде връчено административно наказание! На въпросът ми - ЗАЩО?, човека държащ „ножа и хляба" ми каза,че вътре щяло да пише.

Може Карамфилов,може......но щеговръчите на адвоката ми.И уверявам Ви,че ще го обжалвам пред всяка възможна инстанция в Република България.

Коментар

• Страх от свободата на словото в КФН и Монбат АД

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=5&id=72593

Монбат ще представи прогноза за 2009 г. на 9 декември

Ръководството на Монбат АД прие решение да отложи оповестяването на прогнозата за развитие на компаниите от икономическата група на Монбат за 2009 година от 4 на 9 декември след приключване на борсовата сесия...

В понеделник стана ясно, че УС на Монбат е взел решение за корегиране на прогнозните консолидирани финансови резултати за 2008 г. в посока надолу.

Какви ли ще бъдат днешните прогнози ?

Коментар

• Пълно е тук с лузъри

ПП вижтв хората как тълкуват съкращениата и как се отразяват те на акциите и индексите им :

Японският Nikkei 225 прибави 0.8% към стойността си до 8,395.87 пункта. Основно ръстът на индексът бе подкрепен от новината, че Nomura Holdings ще съкращава персонал, а компанията регистрира ръст при търговията. Sony също бе на зелена територия с 3.9% на горе, отново след новината, че компанията ще се раздели с 8 хил. свои работници.

Коментар

• Айде пак темата вместо МОНБАТ ....тема за селтаци стана ...кои откъде бил и т.н. Абе я си ги дръжте за вас ...комплексите ...тука не е тема за душевни отпадъци и нападки ! Съсредоточете се ...в темата.Петърчо го няма ....защо ли ?! Дебне замушка явно

Коментар

• Първоначално изпратено от ЛЕКС
                            Я не се ебавайге с Остап Бендер!
                            Така е.

Коментар

• Я не се ебавайге с Остап Бендер!

Коментар

• Първоначално изпратено от 9 малки негърчета
                                Бендер, ти си жалък тарикат. Надявам се да си анулираш акаунта и да се върнеш в селото, откъдето си дошъл.
                                Тъпаците какво ги е грижа кой къде живее? Където и да живея ти ще си останеш същия малоумник и балък.

Коментар

Working...
                                X