IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнение
    Нали знаеш P/E и earnings per share. Поне се надявам да - знаеш де. Целият пойнт е, че има далеч по-подценени компании.
    Аха мерси , че ме светна .

Но „forexar” говори за някаква доходност.

Та това ми е интересно.

Ако може той да обясни.

ПП
    Да.Може и да има по подценени акции. Но това е тема за Монбат така , че дайте да не се разводнява темата.

Коментар

• Нали знаеш P/E и earnings per share. Поне се надявам да - знаеш де. Целият пойнт е, че има далеч по-подценени компании.

Коментар

• Първоначално изпратено от forexar Разгледай мнение
        Да попитам кое е добре на отчета?

За 6 месеца печалба 0.28 / акц
        => ~ 7-8 % годишна доходност
        не е зле, но добре ли е ?
        Да добре е. Дори е повече от добре.

А ако може осветли ни за каква доходност става въпрос

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          има и отчет
          доста добре седи

поздрави
          Да попитам кое е добре на отчета?

За 6 месеца печалба 0.28 / акц
          => ~ 7-8 % годишна доходност
          не е зле, но добре ли е ?
          Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.

Коментар

• има и отчет
            доста добре седи

поздрави
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Хубава акция.Много стабилно се държа през цялия срив на БФБ.

Коментар

• Всеки сам си преценява .....дали е трипластова или не .......времето ще покаже ...но тука дивидента не е фактор .....това че някой дадоха .....не означава нищо ...

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
                  Дреме ми за дивидент . По добре ли ще е да раздадат по 20 ст. а цената на акцията да падне с 2 лв .Аз като притежател на акции съм доволен от тази стратегия .Добре е че с тези пари се защитават интересите на акционерите и същевременно се парират всякакви опити за дребни врътки.Ако Бобокови удържат на обещанието си да не продават на пазара ( а само на няколко пакета на инститиционални или чуждестранни инвеститори) ще стане много интересно (разбирай печелившо ).

Т.е. компания която не раздава дивиденти и обещава да не продава акции на пазара е печеливша - заради тия 2 критерия?
                  За мен по-скоро са белег на балон Всеки нормален инвеститор би се настроил подозрително към подобна компания.

Коментар

• Дреме ми за дивидент . По добре ли ще е да раздадат по 20 ст. а цената на акцията да падне с 2 лв .Аз като притежател на акции съм доволен от тази стратегия .Добре е че с тези пари се защитават интересите на акционерите и същевременно се парират всякакви опити за дребни врътки.Ако Бобокови удържат на обещанието си да не продават на пазара ( а само на няколко пакета на инститиционални или чуждестранни инвеститори) ще стане много интересно (разбирай печелившо ).

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/103139/339.html

Хайде и без дивиденти

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                        Най -убавата акция е това
                        не бяха ли всичките ти хубави ? хаха. Това Билборд, това ЦЦБ - не бяха ли като котви по дъното, ??! хахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                          докато дългосрочния не изпищи и избяга от тук, не е за купуване
                          Пиши го бегал

Коментар

• докато дългосрочния не изпищи и избяга от тук, не е за купуване

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                              Най -убавата акция е това
                              Трипластова...

Коментар

• Най -убавата акция е това

Коментар

Working...
                                X