IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И ето всичко си дойде по местата ..както казах ...някой вече се престраши директно да си купи отдясно...на 6.5 макар и 20 бройчици ...това е добър .......сигнал

Не е препоръка за нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
      Показателен е само факта че един продавач с 5-6 к бройки на 7 лв тихомълком се изпари .....на мене това ми говори само едно ...
      На вас не знам

Не е препоръка за ПК на ЦК
      Някои май започнаха да сгряват накъде отиват нещата...
      Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Днеска ме изпълва как се надцакват от ляво обаче май не разбараха, че ако някой иска да си купи ще трябва да го прави вече от дясно...

Коментар

• Показателен е само факта че един продавач с 5-6 к бройки на 7 лв тихомълком се изпари .....на мене това ми говори само едно ...
          На вас не знам

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

• В момента е останал продавача от вчера според мен с 1079 акции, като в момента ги разпределил в две поръчки. Вчера ги беше събрал в една. Когато и той продаде май се очертава гап около левче посока нагоре...

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнение
              не се притеснявай - няма, щото няма и продавачи,само да се появи някой и кат мухи на мед ще накацат ,....
              вчера които се докопахме... , следващата по сериозна спирка - зоната на 7, ама кой знае ...дали няма да я прескочим
              Last edited by Каммен; 25.02.2011, 12:40.

Коментар

• Само като видях днес за тези 100 бройки на 6 лева как се изтрепахте да бързате на клавиатурката ,,,ми стана ясно каквъ сценарии следва тук при доста червен индекс и порнати бичи дупенца ;(

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivkoo Разгледай мнение
                  Е защо да го правя, като и на 4.хх да сложа пак ше си взема до месец два...
                  Точно така разправяше и оня с ник "мажоритаря". Я го виж сега, каква любовна песен пее
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Какво се оказва... СОФИКСА потъва, а тука се готвим за скок....

Коментар

• Тука някой явно вече сънуват, други бълнуват ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivkoo Разгледай мнение
                        Е защо да го правя, като и на 4.хх да сложа пак ше си взема до месец два...
                        Искаш преди събранието и дивидентът, цените да паднат с 30%?
                        Ела в съзнание, бе, момче...
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Тук под 6 лева скоро няма да клъвне никои май Като гледам как се скриха продавачите

Коментар

• Може да е всичко, но трябва да признаем на каролци че обикновенните се доближиха до цената от 8,2лв която бяха определили в един анализ преди малко повече от половин година.
                            Браво!

Коментар

• Онзи ден(в събота) ходих до заложната къща в моето градче, да нагледам бизнеса, а тя - в събота почивен ден!
                              Еми значи доста изкарват в работните дни за да си позволят да почиват в събота

Коментар

• Хмм... Айде някой да се прежали да ги вземе тия 350 бройки и да потегляме нагоре..

Коментар

Working...
                                X