If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ръководство Йоско Тошев Хинков, Изпълнителен директор
Членове на управителен орган Владислав Иванов Коцев
Христо Димитров Сапунджиев
Йоско Тошев Хинков
Директор за връзки с инвеститорите Николай Драшков Христов
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Принципно нещо може да е гласувано и на предишно ОСА и чак сега да влиза в изпълнение. В случая няма значение, не съм наясно и не го твърдя. Споменавам варианти. Проверете си ги, ако ви интересува.
чакаме ДВИ за пояснения , ако разбира се колегата е сколасал с мейла
С останалото което казваш съм съгласен, но тук ставаше въпрос за Q2 отчета, няма как да е гласувано на ОСА
Принципно нещо може да е гласувано и на предишно ОСА и чак сега да влиза в изпълнение. В случая няма значение, не съм наясно и не го твърдя. Споменавам варианти. Проверете си ги, ако ви интересува.
Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Че малко ли са мотивирани като си папкат по-голям дивидент от привилегированите ?? Я стига. Това би могло да бъде и т.нар. източване. Кажете им го в очите, не ги оправдавайте. Първо, че може да имате право и второ удря вашия джоб, за да пълни техния. Отстоявайте си правата и интересите. Спрете тези пораженчески примирения и оправдания. Ако сте го гласували на ОСА, обаче, би трябвало да ви е известно. Императора ако е бил, да каже, как са го прокарали.
Не е препоръка
С останалото което казваш съм съгласен, но тук ставаше въпрос за Q2 отчета, няма как да е гласувано на ОСА
Не са стотиците служители по заложните къщи, не сме и ние - акционерите.
Всички имаме интерес тия хора да са мотивирани (но да не се уливат)
Че малко ли са мотивирани като си папкат по-голям дивидент от привилегированите ?? Я стига. Това би могло да бъде и т.нар. източване. Кажете им го в очите, не ги оправдавайте. Първо, че може да имате право и второ удря вашия джоб, за да пълни техния. Отстоявайте си правата и интересите. Спрете тези пораженчески примирения и оправдания. Ако сте го гласували на ОСА, обаче, би трябвало да ви е известно. Императора ако е бил, да каже, как са го прокарали.
Не е препоръка
Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Факт е според последният отчет.Не съм бил на събранието , но най-вероятното ми предположение е увеличено заплащане на заслужилия персонал, за постигнатите печалби за 2010г , макар че ми се вижда доста множко.
Поради липса на процентно изявен акционер, не ми се вижда логично тези 300к да си ги разпределят помежду си - или ти имаш 19% толкоз, ти си с 8% и тн, несериозно - просто можеха да си раздадат цялата печалба.
Привилигированите реално нищо не губят - следващите 6 год те ще си вземат тяхните 0.75лв
Ако не те мързи, спретни едно запитване до ДВИ /да не ти отнемаме тази привилегия ти първи писа за това/
Мейла на ДВИ - то hristov@sofiacommerce.net
и го подкани, от време на време да хвърля по един поглед във форума и да се намесва за изясняване, когато има нужда - в края на краищата, те имат най-голяма полза
като метнеш мейла /ако решиш де/, свирни във форума, да засечем времето за отговор
Много добра идея, благодаря Утре мисля да драсна един мейл, че не става така. Това са си още по 0.16 лв на акция. Съгласен съм, че Привилегированите не ни лови, но въпроса е принципен. Вариант е и да емитират още акции и да им раздават като бонуси или да е 50 на 50. От друга страна трябва да се стимулира персонала и ако го правят веднъж годишно ще си затворя очите
Коментар