IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BSE Will Rise Разгледай мнение
    Има много "прЕчини", основната е увеличените разходи за възнаграждения и рефлекцията на този ефект върху паричните потоци, съответно паричния остатък към края на периода и намалението на нетния резултат!

ПП: Виж темата по-надолу!

Не е препоръка!
    И кво ги бьрка НЕобикновенните това - да не би да им се променя дивидента следващите 5 години !!!

Промяната вьв вьзнагражденията, касае единствено обикновенните и щом са ги направили, т.е. си НАМАЛЯВАТ дивидента доброволно, значи имат нещо в предвид.

Коментар

• Първоначално изпратено от KFC1976 Разгледай мнение
      Има ли някаква пречина цената да пада на " Жабока "
      Има много "прЕчини", основната е увеличените разходи за възнаграждения и рефлекцията на този ефект върху паричните потоци, съответно паричния остатък към края на периода и намалението на нетния резултат!

ПП: Виж темата по-надолу!

Не е препоръка!

Коментар

• Маслоумна си първо защото обиждаш без повод и второ липсват ти опит и знания да даваш оценки. Какво като може да се използва за хеджиране- разпродажбите са по всички позиции без огле на това

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Има- кризата
          Толкова ти е акъла. Това е хедж срещу ... кризата ! Иначе казано - Лихварството (най-древната професия, напук на широкоприетото схващане, че проституцията е най-древна) е доказана защита срещу кризата ! Щом се търси негово величество кешът, то лихварството е секторът !
          Не е препоръка !

Коментар

• Някой кешира 500-600 акция ,кво да има ,ако имаше някой да му даде повече нямаше да падне ,аз си купих малко ...

Коментар

• Има- кризата

Коментар

• Има ли някаква пречина цената да пада на " Жабока "

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                  С човек, който бърка парични еквиваленти с печалба от дейността и нетна годишна печалба просто няма какво да коментирам... Прочети четиримесечния отчет на дружеството... Може да ти се поизяснат някои неща. След това и основи на счетоводството... И те ще ти бъдат доста полезни за бъдещото развитие, като инвеститор

http://www.sofiacommerce.net/news.php?news=51

Някой ден ще ми благодариш...
                  Изглежда няма да получа отговор, надявам се да си си научил вече началните уроци от счетоводството и вече да не бъркаш ОПР с ОПП!

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                    Да не е жабок с едно око ?
                    Ела да видиш.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                      Айде ся пък тоз по бански ?! Така ли го оценяте мениджмънта ....по бански ?!
                      А не искаш ли Йоско по бански да ти застане отзад ?!
                      Момичето е женено с едно дете ! Мери си приказките !

Седи спокойно

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir2 Разгледай мнение
                        Тц,тц,тц...

Точно тая година ли требваше да гътнем обикновени акции погрешка

Некой има ли снимка на новата управителка по бански?
                        Айде ся пък тоз по бански ?! Така ли го оценяте мениджмънта ....по бански ?!
                        А не искаш ли Йоско по бански да ти застане отзад ?!
                        Момичето е женено с едно дете ! Мери си приказките !

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          На другото сборище ще има изненада - не само Златен Жабок...
                          Да не е жабок с едно око ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir2 Разгледай мнение
                            И аз съм на необикновените...

Само при едно допълване направих грешка, пускайки поръчка за 90 обикновени.
                            Е, ако не си объркал цената, значи трябва да си доволен... Аз имам само една Единица обикновени Жабоци...
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• И двата жабока са хубави

Коментар

• И аз съм на необикновените...

Само при едно допълване направих грешка, пускайки поръчка за 90 обикновени.

Коментар

Working...
                                X