IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Най-вероятно един ПОД продава. Което според мен е погрешно - защото е 90% сигурно, че когато привилегированите акции станат прости и облизвациите им изтече срока, по простите акции също редовно ще се плаща дивидент и то немалък.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
      Импе то хубаво лихвите взехме ама някой да каже какво е това срутване на цената и кой от толкова време продава и я сваля постоянно ?
      Вероятно този , който продаде обикновенните акции , знаейки че пазара ще поеме привилегированите , а обикновенните ще ги бутне на куп.
      Скоро ще стане ясно кой избяга и защо
      Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Импе то хубаво лихвите взехме ама някой да каже какво е това срутване на цената и кой от толкова време продава и я сваля постоянно ?

Коментар

• Глупостите ,които за трети път прави ръководството с обратното изкупуване водят до тази липса на доверие в компанията.
          Може и да не са направили нищо нередно , но липсата на информация на кого от мажовците са изкупили акциите води до такива резултати.
          За мен много по добро решение беше тези 300 000 лв употребени за обратното да ги вложат в изкупуване на облигации с голямата дължима лихва .

Коментар

• Тук вече няма на кой да продадеш. Нали има голям дивидент, а само продават.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
              Колко е лихвата?
              12%.

Процентов: още една година ще изтраете - а ти междувременно си купи някой лот

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Що не се фукате с лихвата по облизвациите, бе?
                Защото явно повечето тук сме акционери, а не облигационери. А за акционера, високите лихви по облигациите съвсем не е повод за радост или гордост
                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Що не се фукате с лихвата по облизвациите, бе?

При мен пъкна още около вчера.
                  Колко е лихвата?

Коментар

• Що не се фукате с лихвата по облизвациите, бе?

При мен пъкна още около вчера.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                      За мен си е гавра - съобщението за започване на процедурата излиза след като е свършено с обратното
                      Аз нямам обикновени ,но някой можеше да опита да си продаде простите акции и да си купи с 20 ст. по евтини привилегии и да вземе дивидента.
                      Просто не дадоха възможност ,което е некоректно меко казано.
                      истинска гавра е, а в същото време здраво разпродават привилегированите, които до година стават обикновени. Затова и явно избързаха с обратното изкупуване в две сделки с двама точно определени акционери. Аз нямам, няма и да имам

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                        правиш ли разлика между обикновени и привилегировани акции?
                        моя грешка, в бързината, не обърнах внимание че са обикновени

Коментар

Това е негавра: повече акции обратно от Жабокът изкупени - по-сосен дивидент по простите акции от по-догодина.

Вярно - трябваше по-рано да ги - и да изкупуват и привилегировани.
                          За мен си е гавра - съобщението за започване на процедурата излиза след като е свършено с обратното
                          Аз нямам обикновени ,но някой можеше да опита да си продаде простите акции и да си купи с 20 ст. по евтини привилегии и да вземе дивидента.
                          Просто не дадоха възможност ,което е некоректно меко казано.

Коментар

• Това е негавра: повече акции обратно от Жабокът изкупени - по-сосен дивидент по простите акции от по-догодина.

Вярно - трябваше по-рано да ги - и да изкупуват и привилегировани.

Коментар

• Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнение
                              Да, бяха го направили преди месец-два. Минаха много над 60000 на 5лв и по-малко. Сега за тия бройки като гледам нещата в дясно, няма да им е лесно да минат на тази цена.
                              правиш ли разлика между обикновени и привилегировани акции?

Коментар

• Да, бяха го направили преди месец-два. Минаха много над 60000 на 5лв и по-малко. Сега за тия бройки като гледам нещата в дясно, няма да им е лесно да минат на тази цена.

Коментар

Working...
                                X