Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеКато гледам старите кучета са си тук още от началото и до сега.
Има един УПФ който вече го няма в отбора(ако бъркам моля някой да ме поправи).
Все пак ПФ-тата работят с чужди парици и не ме изненадва глупавият им харч но както и да е.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение"Загуба от продажба на инвестиция" - 427 000 лв. - ето това изяде хубавата печалба от второто тримесечие. Акциите, които са притежавали от "София Комерс Кредит Груп" АД са намалели значително, от тук трябва да идва изненадата.
Сега са инвестирали в "Aртанес Майнинг Груп" АД 500к.
Положителното е, че не е загуба от основната дейност за последното тримесечие. За годината все пак дохода на акция е 40 ст., което е двойно в сравнение с 2014г.
Доходът на акция е ок, има и неразпределена печалба над 4 КБ. Какво повече?
MrSi - точно Патриотите разпродават масирано през повечето време, проклетидаса.
Трейдъров - същият въпрос често задаваме при разпродажби на световните пазари. Просто има една огромна група мишкуняци, които бягат, защото са се подплашили от нещо - а и те са си такива по природа. Въобще НЕ ЧЕТАТ отчети.
Проклетидаса.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеВсичко си е 6+, не знам защо са тия драми и разпродажби...
Има един УПФ който вече го няма в отбора(ако бъркам моля някой да ме поправи).
Все пак ПФ-тата работят с чужди парици и не ме изненадва глупавият им харч но както и да е.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
"Загуба от продажба на инвестиция" - 427 000 лв. - ето това изяде хубавата печалба от второто тримесечие. Акциите, които са притежавали от "София Комерс Кредит Груп" АД са намалели значително, от тук трябва да идва изненадата.
Сега са инвестирали в "Aртанес Майнинг Груп" АД 500к.
Положителното е, че не е загуба от основната дейност за последното тримесечие. За годината все пак дохода на акция е 40 ст., което е двойно в сравнение с 2014г.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеИзлезе отчета. И после как да не каже човек, че не търгува някой, който има вътрешна информация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеНещо не ми харесва тая работа.
Ако и тук се провалим не знамdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Кой малоумник пак тръгна да продава без пари?
Писах на Ирен - да не мотаят отчетченцето.Last edited by Императорът; 02.02.2016, 11:20.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХайде да им идем на гости тия дни и да говорим с тях.
Аз: убеден в коректството на Жабокът, но все пак ми се ще да знам какво са намислили, а и лошо няма да помогнем и ний с някоя идея.
Коментар
Коментар