IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    А какви са тия майни?
    "Артанес Майнинг" = "Енемона." Ако някой им е гледал отчетите и има повече инфо що за компания са, да пише.
    Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
      Като гледам старите кучета са си тук още от началото и до сега.
      Има един УПФ който вече го няма в отбора(ако бъркам моля някой да ме поправи).
      Все пак ПФ-тата работят с чужди парици и не ме изненадва глупавият им харч но както и да е.
      Точно, ПОК "ДСК Родина" АД, ето кой специалист натиска привилегиите на всяка цена последните месеци, така е с чужди пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
        "Загуба от продажба на инвестиция" - 427 000 лв. - ето това изяде хубавата печалба от второто тримесечие. Акциите, които са притежавали от "София Комерс Кредит Груп" АД са намалели значително, от тук трябва да идва изненадата.

Сега са инвестирали в "Aртанес Майнинг Груп" АД 500к.

Положителното е, че не е загуба от основната дейност за последното тримесечие. За годината все пак дохода на акция е 40 ст., което е двойно в сравнение с 2014г.
        А какви са тия майни?

Доходът на акция е ок, има и неразпределена печалба над 4 КБ. Какво повече?

MrSi - точно Патриотите разпродават масирано през повечето време, проклетидаса.

Трейдъров - същият въпрос често задаваме при разпродажби на световните пазари. Просто има една огромна група мишкуняци, които бягат, защото са се подплашили от нещо - а и те са си такива по природа. Въобще НЕ ЧЕТАТ отчети.

Проклетидаса.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
          Всичко си е 6+, не знам защо са тия драми и разпродажби...
          Като гледам старите кучета са си тук още от началото и до сега.
          Има един УПФ който вече го няма в отбора(ако бъркам моля някой да ме поправи).
          Все пак ПФ-тата работят с чужди парици и не ме изненадва глупавият им харч но както и да е.
          Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Всичко си е 6+, не знам защо са тия драми и разпродажби...

Коментар

• "Загуба от продажба на инвестиция" - 427 000 лв. - ето това изяде хубавата печалба от второто тримесечие. Акциите, които са притежавали от "София Комерс Кредит Груп" АД са намалели значително, от тук трябва да идва изненадата.

Сега са инвестирали в "Aртанес Майнинг Груп" АД 500к.

Положителното е, че не е загуба от основната дейност за последното тримесечие. За годината все пак дохода на акция е 40 ст., което е двойно в сравнение с 2014г.

Коментар

• линкче
                http://x3news.com/download/?id=302994
                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
                  Излезе отчета. И после как да не каже човек, че не търгува някой, който има вътрешна информация.
                  Неее, да не си помисли някой...

Коментар

• Излезе отчета. И после как да не каже човек, че не търгува някой, който има вътрешна информация.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                      Нещо не ми харесва тая работа.
                      Ако и тук се провалим не знам
                      дам, съчуствам много - страшно си е когато има разпродажби точно преди отчет. но това не означава задължително, че има проблем. за справка унипак и отчета за деветмесечието
                      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Нещо не ми харесва тая работа.
                        Ако и тук се провалим не знам

Коментар

• Кой малоумник пак тръгна да продава без пари?

Писах на Ирен - да не мотаят отчетченцето.
                          Last edited by Императорът; 02.02.2016, 11:20.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• тука къде е отчетът

Коментар

• И въпреки 'новината' никой не продава
                              Даже и статията за СК е сгрешена

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Хайде да им идем на гости тия дни и да говорим с тях.

Аз: убеден в коректството на Жабокът, но все пак ми се ще да знам какво са намислили, а и лошо няма да помогнем и ний с някоя идея.
                                добра идея ,ама не съм в София

Коментар

Working...
                                X