IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
    Дай линк да видим къде са обезпечени... или си плямпаме само...
    ++++
    80 % само в мечтите, защото са за бес пари
    много я бутат тази хартишка, но да внимават, че да не заплачат накрая
    а ни омръзна да я гледаме вече само нея във форума. Лихварчета с капитализация 10 мил, която не се промени от 10 г,, надигаха си заплатките, купуваха си обратно само техните по обикновената емисийка, направиха си арбитражчетата с 2 кинта горница - обикновената беше 2 кинта по-скъпа от привилегированата, поддържаха я на изкуствено дишане с обратните изкупувания, а сега как така изведнъж се обърна пелачинката - привилегията по-скъпа от обикновената. - дали не затова, защото предстои записване на нови привилегии от 5 кинта ?
    Основните държачи на дяловете какво им пречи пак да си менкат през обратни изкупувания. (Едната купуват а другата не, както им отърва) Пускаха си по едно време и по-голям дивидент по обикновените и го раздават вече голяма работа - на борсата играчи. Не играя вече с тези номера. Защо не им зададохте въпроса - ще има ли обратни изкупувания и ако има,по коя емисия ще са, за да ви светне каква ще я правят? Ама им дадоха червейче на кукичка (дивидентченце 12%) и народа гледа да го хапне. По подобен начин се подлъга и Императора на кукичка от Никито Василев в една друга компанийка, ако помните. И още един въпрос - така обезпечената със стоки втора употреба компания щом има злато, защо не теглят кредит от банка на 5-8% лихва а изуха гащите на 12% акционерен капитал? Много интересно нали, банките ли не разбират май от бизнеса или са им сложили по-голям % срещу риска, ама че лоши банки ....
    Не е препоръка
    Last edited by zlatna treska; 13.07.2016, 20:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
      Аз моите си ги стискам. Даже допълвах на 3.95 , нещо като алтернатива на ззлатцето което продължава да расте. Все пак 80% от активите са обезпечени със злато.
      Привилегии обаче няма да запиша.
      Дай линк да видим къде са обезпечени... или си плямпаме само...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Вече нямам.Успешна спекула, но има и по лоши червеи
        Аз моите си ги стискам. Даже допълвах на 3.95 , нещо като алтернатива на ззлатцето което продължава да расте. Все пак 80% от активите са обезпечени със злато.
        Привилегии обаче няма да запиша.
        Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

Вече нямам.Успешна спекула, но има и по лоши червеи

Е така речи, да не си хабя жокеротурата .
          Last edited by inta53; 13.07.2016, 17:29.

Коментар

• Вече нямам.Успешна спекула, но има и по лоши червеи

Коментар

Ами да припомним нивата на Химимпорт, Еврохолд и другите компании от Софикс
              Или по добре да си припомним народната поговорка за гредата и сламката в окото
              Троловете лаят ли лаят, а има хора които въпреки кризата печелят

- Продават ти златни жабоци.....
              накрая се оказваш със попови лъжички !

Коментар

• Ами да припомним нивата на Химимпорт, Еврохолд и другите компании от Софикс
                Или по добре да си припомним народната поговорка за гредата и сламката в окото
                Троловете лаят ли лаят, а има хора които въпреки кризата печелят

Коментар

• Голяма дискусия се вихрила вчера?! Има ли няма ли капиталов ръст...?! Интересно но защо не изчакате до 02.08. да видим колко акции ще се запишат за да коментираме с по точни числа?! Ако цената на акцията е паднала толкова много от емисионната си стойност какво да кажем за "ЛИДЕРИТЕ" на БФБ и най-големи компании?!Там падането е в пъти. Няма да коментирам банките с "капиталовите им ръстове"!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Да - имаше и такива - купиха на 4, взеха по един кинт и пак продадоха на 4.

Иначе аз мога да продавам на колкото си ща - от част от тия акции съм взел по 7-7.7 кинта дивиденти. Вярно - не съм си купувал всички акции на куп - но доста от тия от тия, дето ги купувах по-късно (към 40%) - продал съм ги на около същата цена или малко по-скъпо, за да си взема облизвации, от които ПАК цоцам по 12% на година.

Въобще въпреки липсата на капиталов ръст, засега спечелил прилично от Жабокът.
                    Един вАпрс - Къде е Нушето???
                    Защо я няма (РЕторичен е въпроса, както и отгоеорЪ - защото усеща, че не е това "играта")
                    Губиш си времето Импи.ииии)))
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Пак се появи прецакания трол и вмисириса всичко, по всички теми.Акъл раздава , а няма акъл.Да се пукат тъпите завистливи тролове, че има хора , които правят по 20% от акции , които са обиждали.Само с писане и злоба не става, иска се акъл и собствено мислене.Поздрави на Импето и тези, които купиха на 4 лева и след дивидента продадоха
                      Да - имаше и такива - купиха на 4, взеха по един кинт и пак продадоха на 4.

Иначе аз мога да продавам на колкото си ща - от част от тия акции съм взел по 7-7.7 кинта дивиденти. Вярно - не съм си купувал всички акции на куп - но доста от тия от тия, дето ги купувах по-късно (към 40%) - продал съм ги на около същата цена или малко по-скъпо, за да си взема облизвации, от които ПАК цоцам по 12% на година.

Въобще въпреки липсата на капиталов ръст, засега спечелил прилично от Жабокът.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Даже ме е гнус да пиша за такъв трол и хейтър.Все за математика пише, а не знае математика и все чужди мисли цитира..Типичен хейтърски тролДръж парите на 0 процента , а ние все така по 20%.Пукайте се тролове от злоба и яд
                        Вижте се - ne e ли жалка карTинка ??? Това са инвеститУритИ, а същевременно плюещи върху БФБ - cirk!???
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Даже ме е гнус да пиша за такъв трол и хейтър.Все за математика пише, а не знае математика и все чужди мисли цитира..Типичен хейтърски тролДръж парите на 0 процента , а ние все така по 20%.Пукайте се тролове от злоба и яд

Коментар

Пак се появи прецакания трол и вмисириса всичко, по всички теми.Акъл раздава , а няма акъл.Да се пукат тъпите завистливи тролове, че има хора , които правят по 20% от акции , които са обиждали.Само с писане и злоба не става, иска се акъл и собствено мислене.Поздрави на Импето и тези, които купиха на 4 лева и след дивидента продадоха
                            : Не ти е угодно ли ???
                            Eх Киро, не се научи да я смяташ тази игра. Четене, четене и пак четене - докато МАТЕМАТИКАТА ти "излезе"
                            Далече си от математиката, но най-отчайващото (за теб) е, че си внушаваш че някога си я чел - огромна заблуда !!!!!!!!!!!!
                            Last edited by precakanoto; 12.07.2016, 22:33.
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Пак се появи прецакания трол и вмисириса всичко, по всички теми.Акъл раздава , а няма акъл.Да се пукат тъпите завистливи тролове, че има хора , които правят по 20% от акции , които са обиждали.Само с писане и злоба не става, иска се акъл и собствено мислене.Поздрави на Импето и тези, които купиха на 4 лева и след дивидента продадоха

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
                                Според мен е яко сега да си допълниш обикновенни акции
                                А още по яко според мен (точно СЕГА) е никакви !!!! акциЙ (от жабата) И понеже съм добронамерено а не така грозно озлобено като киро - за да се пукат не хейтърите, а техните портфейли
                                Last edited by precakanoto; 12.07.2016, 21:47.
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X