IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Я - и медицинска сескричка туканка - аз обичам медицински сестрички... :-)
    Днес акцията ни любим дръпна яко нагоре, но тогава някакъв луд изсипа евтино...
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Бе Свети Петре, аз пък имам тука некъв кеш-ец скатан, 7-8 % са останали, мислех още малко да го кътам по една две други позициики, ма знае ли се, може пък и тука да го пратя.

Коментар

• Гледам и не вярвам на ушите си При такъв отчет, никаква реакция от пазара, че даже и на обратно станаха нещата След този отчет, аз си вдигнах значително таргета, така че май ставам дългосрочен
        Алекс май ще можеш и ти да влезнеш, както вървят нещата. Аз уви нямам абсолютно никакъв кеш и само ще гледам играта отстрани.
        ~МЕЧО~

Коментар

• Първоначално изпратено от Med.sestra
          Първоначално изпратено от Med.sestra
          Първоначално изпратено от Свети Петър
          Мале, мале, надминаха очакванията ми.....почти 1,6 милн. лв. печалба за деветмесечието Печалбата за последната година е 0,8 лв на акция, което си е доста добре, а до края на годината няма да се учудя и да стане малко повечко Честито ви отчетче
          Мед. сестра, аз съм малко скорошен тук, така че не знам какво е станало с дивидента тази година, ще се радвам, ако ни разкажете.
          Успешна и доходоносна Импе
          радвам се эа вас аз продадох след дивидента
          а да говореха едно дадоха друго.Това беше парвата акция която купих та наистина ми е кеф за вас.Успех.
          Успех и на тебе. И кое по-точно е това дето са обещали пък не са го дали??!

Коментар

• Първоначално изпратено от Med.sestra
            Първоначално изпратено от Свети Петър
            Мале, мале, надминаха очакванията ми.....почти 1,6 милн. лв. печалба за деветмесечието Печалбата за последната година е 0,8 лв на акция, което си е доста добре, а до края на годината няма да се учудя и да стане малко повечко Честито ви отчетче
            Мед. сестра, аз съм малко скорошен тук, така че не знам какво е станало с дивидента тази година, ще се радвам, ако ни разкажете.
            а да говореха едно дадоха друго.Това беше парвата акция която купих та наистина ми е кеф за вас.Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от Свети Петър

Коментар

• Благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от atanas76
                  Кои са привилигированите? SOFCOM или SOFCOM2 ?
                  SOFCOM

Коментар

• Sofcom.

Коментар

• Кои са привилигированите? SOFCOM или SOFCOM2 ?

Коментар

• Отново отличен отчет! Срам, г-да спекуланти, събудете се ...

Коментар

• Мале, мале, надминаха очакванията ми.....почти 1,6 милн. лв. печалба за деветмесечието Печалбата за последната година е 0,8 лв на акция, което си е доста добре, а до края на годината няма да се учудя и да стане малко повечко Честито ви отчетче
                          ~МЕЧО~

Коментар

• [quote="Свети Петър"]Сега и ако обясните защо така мислите колежке цена няма да имате [/quote
                            viziram dividenta tazi godina

Коментар

• Много ясно, че привилегировани по-секси - нали снасят дивидентченца... Мен си ме кефи таз акцийка и посъбрах не съвсем скромно количество такива...
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Хубава си е акцията. Имах продадох. Сега пак се оглеждам за влизане. Все пак едно критично отношение си е в реда на нещата Нали и да си будала е терсене малко критичност влагам нищо повече.

Коментар

Working...
                                X