Първоначално изпратено от mvr0306
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
~МЕЧО~
-
В такъв ред на мисли да спомена и това, че сега в годишния отчет се очакват актуализираните прогнозни данни за печалбата през следващите години. Такова е уверението ми от ДВИ-то на дружеството, г-н Христов. Така че аз чакам с нетърпение да видя приятни изненади тук. Успехи
Моля мнението ми да не се приема за препоръка за покупко/продажби по позицията!!!~МЕЧО~
Коментар
-
ОК
Втората емисия май ще е новата ракета на БФБ Инвестбанк юбер алес!
Коментар
-
Вярно - тази акция е като монолитна и непоклатима скала, в общита катастрофа. Вероятно защото се държи от по-малко и разумни хора, защото само много луд би продавал под 6 кинта - тя и на тая цена е срамно евтина.
Да - дивидент - 75 стинки - дяволски сосен за 6-кинтова акция.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
ОК
Сега трябва да е времето на акциите, които раздават стабилни дивиденти. По-защитна схема едва ли има (за тия, които още имат кеш де
Коментар
-
Първоначално изпратено от mvr0306Май това се оказа най-яката и бетонна акция - почти не мърда последните месеци, което май не е лошо предвид спада при другите позиции.
Май дойде време на нашта борса да се оценяват акциите, а не само да се кара на ъп ъп, яху и т.н. Мисля си , че затова станахме свидетели на такъв спад тия дни (а и въобще месеци). Сега ще се преструктурират портфейлите и предполагам тези дружества, които изкарат подобаващо добри отчети ще се радват на инвеститорския интерес. В този ред на мисли се надявам Софкома да е сред тях~МЕЧО~
Коментар
-
ОК
Хубавото е, че вече я няма спирачката на 6.50 и с малко търсене цената вече може да отлепи. Лично аз не се притеснявам за времето - хубавите акции ги забелязват рано или късно, но когато това стане вече ще е скъпо да се купува.
Коментар
Коментар