Вероятно повече тук няма да има тлъст дивидент ако въобще има някакъв.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнениеНово двайсет. какви са пак тези простотии. Играем си на иди ми - доди ми. Ще издаваме привилегии, ся нама да издаваме привилегии, варианти ще бъдат. Утре какво ще издаваме: деривати и ипотечни облигации?, докато не им се е увеличил броя
що ли не се изненадвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеЗа какви 50% говорим?
Тук няма мажо. Това не е хим-а където някой държи 71% , а пък другите да се оправят по единично. Колеги сме и без лоши чувства наистина смятам че не си чел отчетите на дружеството към момента.
твърдението ти, че няма мажоритар е доста слабо, очевидно не знаеш кой кой е. Успех и ще се видим пак при цена от 3.25 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениети нали не мислиш, че дори и делът им да падне под 50%, ще има по-голям от тях? Те пак ще са мажоритарните акционери.
Тук няма мажо. Това не е хим-а където някой държи 71% , а пък другите да се оправят по единично. Колеги сме и без лоши чувства наистина смятам че не си чел отчетите на дружеството към момента.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеВерно не си запознат с акцията.
Сигурно не заеш и разпределението на капитала в %
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениена първо място - до пет години ще са измислили как да не станат миноритарни, ако много го искат;
на второ място - ти нали не мислиш, че дори и делът им да падне под 50%, ще има по-голям от тях? Те пак ще са мажоритарните акционери.
Сигурно не заеш и разпределението на капитала в %Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнениеСпоред мен всеки собственик на бизнес и то мажоритар го мисли. Поставям се на мястото на мажоритаря, който едва ли иска да изгуби контрол над бизнеса. На тази база си правя и извода че не биха паднали под 5лв. Ще пожиеем и ще видим какво ще предложат.
на второ място - ти нали не мислиш, че дори и делът им да падне под 50%, ще има по-голям от тях? Те пак ще са мажоритарните акционери.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениети сериозно ли? След пет години какво щяло да бъде? Ами след 10 години, а 20 години?
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнениедобре сега ще са без, но след 5г като станат и те обикновени?
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениепросто новите префове ще са без право на глас, нещо, за което и самите лихвари намекнаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнениепазара != един пф
Акционер с < 5% собственост да ти определя нещата за години напред ми се струва като нещо което не би се случило, съмнява ме да са склонни да паднат под 5лв.
Ако предположим че решат да наберат същата сума, която са решили на цена 3.5 за привилегия, то новите привилегии ще са почти 50% повече около 1400000 броя и мажоритарния им дял остава под въпрос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениепо-скоро ще намалят цената на новите привилегии в такъв случай. все пак не са по-големи от пазара.
Акционер с < 5% собственост да ти определя нещата за години напред ми се струва като нещо което не би се случило, съмнява ме да са склонни да паднат под 5лв.
Ако предположим че решат да наберат същата сума, която са решили на цена 3.5 за привилегия, то новите привилегии ще са почти 50% повече около 1400000 броя и мажоритарния им дял остава под въпрос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеаз нямам акции тук. Обаче не виждам причина ако акцията се търгува сега на 4, то след дивидента да не падне на 3,25. Нека видим.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар